S. Les

Interessante en waardevolle opleiding, helaas online (ik ben voorstander van klassikale trainingen/opleidingen). Geweldige groep en opleider Marieke, die helder kennis heeft overgebracht. Smaakt... Interessante en waardevolle opleiding, helaas online (ik ben voorstander van klassikale trainingen/opleidingen). Geweldige groep en opleider Marieke, die helder kennis heeft overgebracht. Smaakt naar meer, wellicht in het najaar weer een opleiding van ICM.

John Traa

Alles was goed verzorgd, en ook degene die de opleiding gaf was heel erg vriendelijk en deskundig. De 2 dagen die ik heb gehad die vlogen ook voorbij. Er werd ook rekening gehouden met het aantal... Alles was goed verzorgd, en ook degene die de opleiding gaf was heel erg vriendelijk en deskundig. De 2 dagen die ik heb gehad die vlogen ook voorbij. Er werd ook rekening gehouden met het aantal pauzes en dat was best fijn.

Claudia Alberto

Dit was een interessante en actieve training gegeven door energieke trainer. Ik heb mooie tools mee gekregen die ik in mijn praktijk toe kan ga passen. Echt een aanrader voor toekomstige coaches.

Rico van Haastrecht

Goede training! Na ontvangst van het lesmateriaal was ik een beetje bang dat het een heel theoretische/droge training zou worden, maar dank zij Jan viel dat 100% mee. Er was veel ruimte voor... Goede training! Na ontvangst van het lesmateriaal was ik een beetje bang dat het een heel theoretische/droge training zou worden, maar dank zij Jan viel dat 100% mee. Er was veel ruimte voor interactie en vragen.

Ook uitstekende verzorgde locatie. Het enige minpuntje was, dat het boek standaard alleen in digitale vorm wordt geleverd, in een format dat niet op een standaard e-reader te lezen is.

Heidi Splint - Boerhoop

In een woord geweldig, ik kan er niets anders van maken. Leuke groep, veel inspiratie opgedaan maar vooral Bernadette haar input heeft er toe bijgedragen dat ik echt heel tevreden ben.

Adriaan Smits

Ik kan er in de praktijk ook mijn voordeel mee doen.
Je leert meer inzicht in jezelf te krijgen en hoe je het beste in diverse situaties terug kan communiceren.

Anita Veerman

De inhoud was compleet naar mijn gevoel. Alle aspecten zijn voorbij gekomen. De trainer was enthousiast, kundig en prikkeld. Ik vond het een inspirerende cursus die ik direct kan toepassen in de... De inhoud was compleet naar mijn gevoel. Alle aspecten zijn voorbij gekomen. De trainer was enthousiast, kundig en prikkeld. Ik vond het een inspirerende cursus die ik direct kan toepassen in de praktijk

Sanne van der Neut

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben dat ik 'Time Management in 4 maanden' heb gevolgd. Ik durf wel te zeggen dat het mijn werkende leven drastisch heeft veranderd. De training is... Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben dat ik 'Time Management in 4 maanden' heb gevolgd. Ik durf wel te zeggen dat het mijn werkende leven drastisch heeft veranderd. De training is een mooie combinatie van praktische tools krijgen en onderzoek doen naar je persoonlijke werkstijl.

Machteld Res-Vermeulen

Uitstekende cursus. Voldeed aan alle verwachtingen. Jammer alleen dat de laatste sessies dicht op elkaar zaten. Daar had meer tijd tussen mogen zitten. Zeer goede docent die kennis van zaken had en... Uitstekende cursus. Voldeed aan alle verwachtingen. Jammer alleen dat de laatste sessies dicht op elkaar zaten. Daar had meer tijd tussen mogen zitten. Zeer goede docent die kennis van zaken had en alles zeer enthousiast over wist te brengen.

Regina Wolfs

De cursus heeft mij na de eerste les al meer bewust gemaakt. Ik heb handvatten gekregen om sterker in mijn schoenen te staan en dat het helemaal niet erg is om je grenzen te bewaken en "NEE" te... De cursus heeft mij na de eerste les al meer bewust gemaakt. Ik heb handvatten gekregen om sterker in mijn schoenen te staan en dat het helemaal niet erg is om je grenzen te bewaken en "NEE" te zeggen.