Gerben

Locatie Utrecht goed bereikbaar met openbaar vervoer. De trainer had veel ervaring waardoor de cursus doospekt kon worden van zijn praktijkervaringen. Maar de grootste meerwaarde is gehaald door het... Locatie Utrecht goed bereikbaar met openbaar vervoer. De trainer had veel ervaring waardoor de cursus doospekt kon worden van zijn praktijkervaringen. Maar de grootste meerwaarde is gehaald door het gebruiken van de (al dan niet prille) ervaringen uit de groep zelf en het interactieve karakter van de cursus. Er wordt ruim voldoende tijd besteed om je eigen onderhandelingsvaardigheden en -voorkeuren boven tafel te brengen. Hierdoor leer je je sterke en zwakke punten herkennen wat je helpt om je in het vervolg gerichter voor te bereiden. De cursus sluit goed aan bij de geleverde literatuur (sheets & boek).

Yessica Winkler-Meys

Ik kan alleen maar zeggen dat ik de training over het geheel genomen gewoon als helemaal geweldig heb ervaren! We hadden het eerste lesblok Wieke Leemhuis en dat was ook al zo'n geweldige... Ik kan alleen maar zeggen dat ik de training over het geheel genomen gewoon als helemaal geweldig heb ervaren! We hadden het eerste lesblok Wieke Leemhuis en dat was ook al zo'n geweldige persoonlijkheid. Zo open en zo vrolijk! Dat motiveerde mij enorm!
Helaas voor haar werd zij ziek (hopelijk is zij ondertussen weer helemaal bovenop gekomen).
De andere 3 lesblokken werden gegeven door Maud Litjens.
Gewoon een top-trainster! Wat een slimme motiverende dame zeg! En zij weet hoe zij kennis over moet brengen.
Overigens van ICM geweldig geregeld: We werden op een prima manier op de hoogte gebracht omtrent het feit dat we een andere trainster zouden krijgen.

Organisatorisch top geregeld!
Ook de lokatie is super en warm.
De lunch was ook helemaal top (ik ben vegetarisch en ook voor mij was er ruim keus).

Er is maar één minpunt:
Dat zijn die harde plastic stoelen in de lesruimtes.
Deze zijn reuze onconfortabel...

;-)

NIMA Communicatie via ICM is mij heel goed bevallen. Duidelijke bijeenkomsten, waar alle vragen helder beantwoord werden. Een goed opgeleide en vakbekwame docente, welke zich echt volledig voor haar... NIMA Communicatie via ICM is mij heel goed bevallen. Duidelijke bijeenkomsten, waar alle vragen helder beantwoord werden. Een goed opgeleide en vakbekwame docente, welke zich echt volledig voor haar studenten inzette! Lesstof was wel veel, maar uiteindelijk goed te doen. Veel oefenmomenten voor examens.

De training raakt aan allerlei onderwerpen waar je als leidinggevende mee te maken hebt, van groepsprocessen tot je persoonlijke voorkeurstijl van leidinggeven. Op al deze deelgebieden vergroot je... De training raakt aan allerlei onderwerpen waar je als leidinggevende mee te maken hebt, van groepsprocessen tot je persoonlijke voorkeurstijl van leidinggeven. Op al deze deelgebieden vergroot je je vaardigheden door middel van een stuk theorie, oefeningen en handreikingen van de trainer. Een goede combinatie van theorie en praktijk wat mij betreft.

Pieter Rijken

De training is heel 'to-the-point' met goede uitleg. Er is veel ruimte voor cases vanuit de praktijk/groep waardoor de structuur van PRINCE2 extra duidelijk wordt.

De docent is heel vakkundig...

De docent is heel vakkundig en is ook op de hoogte van moderne methodologieen .

Deze training in een week is een echte aanrader!

Maike van Beest

Een praktische training gericht op het voeren van sollicitatiegesprekken, een goede afwisseling van theorie en praktijk

Adrie

Een zeer gemotiveerde groep (en dat helpt) en een trainer die daar goed op in wist te spelen en ook nog eens zeer kundig was....een winnende combinatie!

Training was interactief en creatief. Locatie was uitstekend bereikbaar. Lunch was perfect. Praktische zaken zoals inschrijving waren prima geregeld.

Yvonne Tan

De training Programmamanagement is heel verhelderend om te bepalen welke aanpak het best past bij de opdracht die je van je werkgever hebt gekregen. De kennis is heel behulpzaam om goede tactische... De training Programmamanagement is heel verhelderend om te bepalen welke aanpak het best past bij de opdracht die je van je werkgever hebt gekregen. De kennis is heel behulpzaam om goede tactische overwegingen te maken en een goede structuur aan te brengen in de veelheid van mogelijkheden.

Deze training bij ICM is inhoudelijk goed verzorgd, er is volop gelegenheid om persoonlijke wensen in de training te verwerken. De interactie met medecursisten is zowel leuk als nuttig. Ieder heeft... Deze training bij ICM is inhoudelijk goed verzorgd, er is volop gelegenheid om persoonlijke wensen in de training te verwerken. De interactie met medecursisten is zowel leuk als nuttig. Ieder heeft zijn eigen invalshoek die de inhoudelijke kant van de training complementeert. Dit geeft mij echt een "op maat gesneden" gevoel bij de training.

De locatie (Meetingplaza Utrecht) was goed te bereiken met OV. De trainingruimte is OK, de lunch matig georganiseerd maar kwalitatief goed.