Als manager P&O had ik behoefte om meer begrip te hebben bij de financiele cijfers, monitoren en jaarrekeningen van mijn organisatie.3 dagen samen met managers van allerlei zeer verschillende...Als manager P&O had ik behoefte om meer begrip te hebben bij de financiele cijfers, monitoren en jaarrekeningen van mijn organisatie.3 dagen samen met managers van allerlei zeer verschillende organsaties was zeer leerzaam (en gezellig!).
PeterM
Een goede docent met kennis van de inhoud/theorie, maar ook vanuit de praktijk.
Door het volgen van de lessen is het behalen van het examen al geen enkele moeite. Maar als het doel meer is...Een goede docent met kennis van de inhoud/theorie, maar ook vanuit de praktijk.
Door het volgen van de lessen is het behalen van het examen al geen enkele moeite. Maar als het doel meer is dan alleen maar dat examenresultaat, en dus proberen extra bagage te ontvangen, dan ligt die kans er. Van tevoren wel goed beseffen welke opleiding je doet en wat de inhoud is. Ik was me bewust dat het af en toe 'saai' of 'taaí' zou zijn.
Goede lokatie, goede voorzieningen, goed bereikbaar. (lokatie Utrecht)
R. Kortlever
Allemaal prima geregeld en veel geleerd in die 2 dagen. Een relaxte sfeer en veel openheid van zaken, precies wat ik zoek in een cursus.
N. Dubbeling
Een goede cursus om de basiskennis op te halen en met medestudenten praktijkcases te bespreken en eventuele verbeteringen in de organisatie aan te brengen.
Daniela Sfetcu
Ik vond het een heel leuke ervaring. Ik ben altijd met plezier naar de bijeenkomsten gekomen. Onze trainer had een brede kennis en ervaring uit praktijk. Wat ik een beetje lastig vond, waren enkele...Ik vond het een heel leuke ervaring. Ik ben altijd met plezier naar de bijeenkomsten gekomen. Onze trainer had een brede kennis en ervaring uit praktijk. Wat ik een beetje lastig vond, waren enkele fouten in het Basisboek bedrijfseconomie, dat was af en toe even verwarrend. Ik heb heel veel geleerd van de trainer maar ook van mijn collega’s.
Maja Medley
Ik heb veel meer geleerd dan ik had verwacht. De trainingsmethode zoals die werd aangeboden sprak mij meer dan aan. Als opgeleid docent was ik erg onder de indruk van de docente. Haar betrokkenheid...Ik heb veel meer geleerd dan ik had verwacht. De trainingsmethode zoals die werd aangeboden sprak mij meer dan aan. Als opgeleid docent was ik erg onder de indruk van de docente. Haar betrokkenheid bij de groep was ook ongelooflijk groot. Ik heb enorm genoten van de opleiding en dat was veel meer dan ik had verwacht. Daarnaast heb ik natuurlijk ook een waardevol diploma gehaald. Ik was behoorlijk groen in de materie, heb er hard aan moeten werken, maar ik had het nooit kunnen doen zonder de kwalificaties en het enthousiasme van de docente. De cursisteningang van ICM is ook een goed hulpmiddel bij de opleiding omdat je overal vandaan kunt inloggen.
Esther
De cursus sloot heel goed aan bij mijn leerdoelen, althans de trainster zorgde voor een zeer goede aansluiting van leerdoelen, materiaal, eigen kennis en kennis van anderen.
Vanessa Berentsen
De training was inhoudelijk goed opgesteld. Er werd eerst een inventarisatie gedaan bij de cursisten waar de pijnpunten zaten. Naar aanleiding hiervan werd het programma voor de twee cursusdagen...De training was inhoudelijk goed opgesteld. Er werd eerst een inventarisatie gedaan bij de cursisten waar de pijnpunten zaten. Naar aanleiding hiervan werd het programma voor de twee cursusdagen ingevuld. Het lesmateriaal is erg helder en heeft veel verschillende huiswerkopdrachten om te blijven oefenen. de trainster was erg flexibel, plezierig om naar te luisteren en wist alles goed helder en beknopt uit te leggen.
Omdat ik graag het maximale uit mijn leven wil halen, ben ik tegen mezelf aangelopen en heb ik een tijd met een burn-out thuis gezeten. Ik wilde voorkomen dat ik in de toekomst weer in dezelfde...Omdat ik graag het maximale uit mijn leven wil halen, ben ik tegen mezelf aangelopen en heb ik een tijd met een burn-out thuis gezeten. Ik wilde voorkomen dat ik in de toekomst weer in dezelfde valkuil zou vallen en toen iemand mij op deze training attendeerde was dit eigenlijk iets wat enorm goed aansloot. Ik heb echt heel veel aan de training gehad. Dat was op de eerste plaats omdat de trainster een absolute kanjer was. Ik heb aardig wat trainingen en cursussen gedaan, maar zij raakte precies de juiste snaar! En niet alleen bij mij. Ze legde de vinger op de juiste plek en heeft me goed op weg geholpen met de juiste tips. Ik kijk terug op een bijzondere 3 dagen, waar ik de rest van mijn leven zeker profijt van heb.
Manon Ebbers
Programma speelt in op vragen die spelen binnen de groep. Je eigen...In 3 dagen weer stil gestaan bij adviseren. De vorm waarop de training plaats vond zorgde ervoor dat je echt kon oefenen.
Programma speelt in op vragen die spelen binnen de groep. Je eigen valkuilen worden besproken en je krijgt tips hoe je deze valkuilen de volgende keer als uitdagingen kunt zien.
Wat mij betreft een prima training die je periodiek zou kunnen volgen.