Een goede training waarbij je een aantal praktijkgerichte handvaten meekrijgt waar je iets mee kunt. Voor studietijd moet je meer tijd reserveren dan aangegeven staat.
Geeta Sardjoe
Mijn ervaring met ICM was UITSTEKEND!!! We hebben vanaf het begin een hele leuke klik gehad binnen de groep. Dat kwam vooral door onze docente Nicole. Zij bracht de groep zo bij elkaar dat we...Mijn ervaring met ICM was UITSTEKEND!!! We hebben vanaf het begin een hele leuke klik gehad binnen de groep. Dat kwam vooral door onze docente Nicole. Zij bracht de groep zo bij elkaar dat we ondanks onze verschillende referenties toch heel goed klikten. Dit was natuurlijk ook weer bevordelijk voor de studie en de motivatie. Als er vragen waren naar de Organisatie ICM werden we altijd meteen en heel geduldig te woord gestaan. Onze vragen en verzoeken werden meestal dezelfde dag nog beantwoord.
Ik ben erg tevreden over mijn studiejaar bij ICM. Nu nog n leuke baan...
Ilona Sukapintha-Spierenburg
Ik heb deze cursus als zeer positief beschouwd. Ik ben woonachtig in Utrecht en was met de trein 7 minuten overweg. Vanaf het station is het, afhankelijk van je tempo, zo'n 10 minuten...Ik heb deze cursus als zeer positief beschouwd. Ik ben woonachtig in Utrecht en was met de trein 7 minuten overweg. Vanaf het station is het, afhankelijk van je tempo, zo'n 10 minuten wandelen. De cursus werd gegeven boven de Bijenkorf, dus naderhand kon je evt nog de stad in.
We zaten met een klein groepje, wat ik persoonlijk fijn vind werken. Je krijgt hierdoor meer persoonlijke aandacht. Bijna de hele verdieping was onderverdeeld in "lokalen", een soort kantoorlook, heel netjes. Er werd netjes voor koffie/thee en fris gezorgd. Voldoende gelegenheid voor pauzes.
De inhoud van de lesstof vond ik heel goed. Je kon vooraf aangeven als je ergens iets extra's van wilde wten en wat meer meer de aandacht nodig had en daar werd geprobeerd aan te voldoen. Er werd in groepsverband gewerkt, zelfstandig en alles werd besproken. Er was zelfs ruimte voor persoonlijke ervaringen.
De lunch was the best of the day. Heel mooi geregeld, ruime keuze en voldoende tijd hiervoor ingepland.
Ik ben zeer tevreden over alle 3 de dagen en zal in de toekomst zeker nog eens voor ICM kiezen.
Persoonlijk heb ik veel geleerd en genoten van de opleiding. alle trainers waren (juist in deze opleiding) een voorbeeld voor me en zo hebben zij zich ook laten zien! wel verschil in manier van...Persoonlijk heb ik veel geleerd en genoten van de opleiding. alle trainers waren (juist in deze opleiding) een voorbeeld voor me en zo hebben zij zich ook laten zien! wel verschil in manier van trainen, maar allen met respect, afwisseling, enthousiasme, inspiratie en kennis van het vak Trainer!
Marieke Nooijen
De training bij ICM was echt heel goed. Een deskundige leraress, veel oefenopdrachten en beperkte theorie tijdens de lessen (want dat kun je thuis zelf lezen). Lunch in Urecht was perfect en een...De training bij ICM was echt heel goed. Een deskundige leraress, veel oefenopdrachten en beperkte theorie tijdens de lessen (want dat kun je thuis zelf lezen). Lunch in Urecht was perfect en een leuke kans mensen uit soortgelijke functies te ontmoeten. Ik kan het zeker aanbevelen.
Adrienne Kapaan
Ik was op zoek zoek naar een korte en constructieve training. Praktisch Leidinggeven sloot daar precies op aan. De trainster, die vooral de puntjes op de i zet, zowel in het programma als in de...Ik was op zoek zoek naar een korte en constructieve training. Praktisch Leidinggeven sloot daar precies op aan. De trainster, die vooral de puntjes op de i zet, zowel in het programma als in de aansluiting (maatwerk) naar de groep, was heel prettig en professioneel. De locatie maakte het tenslotte helemaal af. Top training!!
W. den Besten
Docent neemt zeker de tijd voor...Ondanks dat het een cursus van slechts 3 dagen betreft, worden veel onderwerpen behandeld - in detail. Ook de bijbehorende documentatie is zeer uitgebreid.
Docent neemt zeker de tijd voor vragen en initiatieven uit de groep; dit zorgt voor een goede koppeling naar de praktijk.
Voor beginnende inkopers zeker een aanrader en wellicht de basis voor een volledige opleiding zoals bijvoorbeeld NEVI.
Simone
De training werd op een prettige en open manier gegeven. De onderwerpen werden van te voren besproken en eventueel aangevuld met punten die de cursisten belangrijk vonden. Er werd voldoende...De training werd op een prettige en open manier gegeven. De onderwerpen werden van te voren besproken en eventueel aangevuld met punten die de cursisten belangrijk vonden. Er werd voldoende tijd genomen om individuele vragen te behandelen. De manier waarop deze training is gegeven is voor mij een reden om meer trainingen te gaan volgen.
Alette Wolters
Ik vond de trainer, Carolien Roodzant, ontzettend inspirerend. Ze wist op een efficiënte wijze die onderwerpen te behandelen waar in de groep de meeste behoefte aan was. Haar eigen ervaringen en...Ik vond de trainer, Carolien Roodzant, ontzettend inspirerend. Ze wist op een efficiënte wijze die onderwerpen te behandelen waar in de groep de meeste behoefte aan was. Haar eigen ervaringen en expertise op dit gebied gaven voldoende nieuwe inzichten om in mijn eigen dagelijkse werk toe te passen.
A.M
Een training waar een goede sfeer hangt. Je leert niet alleen van je trainer maar ook van je mede cursisten.