Jos Steijvers

De behandelde stof is per direct toepasbaar in mijn werksituatie maar ook in privé situaties; en het werkt! Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij ICM en wat opvalt is de hoge niveau van de trainers.

A.C. Lodder

Uitstekend kwa verwachting vooraf. Trainer was zeer professioneel en wist op de juiste momenten te schakelen.

Rob Stomp

Leuke leerzame cursus. Doordat de dagen afgewisseld worden met theorie en praktijkoefeningen blijft je scherp en heb je niet het gevoel in te zakken.
Leuke enthousiaste leraar die perfect...
Leuke enthousiaste leraar die perfect aanvoelt waar de behoefte van de groep ligt.

Mbehshti

Prima locatie Interessante theorie. Vakkundige trainer.
De deelnemers waren betrokken en willen graag gebruik maken van de ervaring van de andere deelnemers en diskundige trainer.
het eten...
Prima locatie Interessante theorie. Vakkundige trainer.
het eten was prima.

Jorieke deBruin

De training effectief samenwerken is een goede mix tussen analyseren en ervaren. Het geeft je inzicht in groepsdynamica en de verschillende rollen binnen een team. Theorie kun je er ondersteunend... De training effectief samenwerken is een goede mix tussen analyseren en ervaren. Het geeft je inzicht in groepsdynamica en de verschillende rollen binnen een team. Theorie kun je er ondersteunend bij lezen.

Gerdi Fraas

Praktijkgerichte training, theoretisch goed onderbouwd.
Maakt grote gehelen en verbanden duidelijk.
Praktijkgerichte training, theoretisch goed onderbouwd.
Maakt grote gehelen en verbanden duidelijk.
Het is wel raadzaam de training pas te volgen als je al enige tijd als inkoper werkzaam bent( bij mij was dit een jaar), want herkennen en mee kunnen praten is van wezenlijk belang.
De theorie die je meekrijgt(map en boek) om je kennis thuis naderhand te vergroten zit naar mijn idee goed in elkaar.
Ik vond het zeer de moeite waard en heb er, ook volgens mijn manager, veel van opgestoken

Ik heb in juni 2010 de cursus praktisch leidinggeven gedaan. Het was een hele interessante cursus waarbij veel gebruik werd gemaakt van praktische oefeningen. Door gezamelijk in groepen over... Ik heb in juni 2010 de cursus praktisch leidinggeven gedaan. Het was een hele interessante cursus waarbij veel gebruik werd gemaakt van praktische oefeningen. Door gezamelijk in groepen over onderwerpen te converseren kon je situaties heel goed beschrijven en behandelingen. Het was niet een en al theorie, wat het anders te droog maakt en slaapverwekkend zou worden.

Leo Bremen

Aangename sfeer, gemotiveerde groep, goede inzet en anticipatie v d cursusleider, lesstof nodigd uit tot vraagstelling en stimuleert maken v huiswerk, cursus heeft gaven geopenbaard die latent... Aangename sfeer, gemotiveerde groep, goede inzet en anticipatie v d cursusleider, lesstof nodigd uit tot vraagstelling en stimuleert maken v huiswerk, cursus heeft gaven geopenbaard die latent aanwezig waren.
cursus heeft krachten versterkt die onvoldoende ontwikkelt waren.
Blij met de opgedane ervaring en lesstof.

De cursus werd op een inspirerende wijze door de trainer gegeven. De rollenspelen van de deelnemers werden door haar goed gecoached. Belangrijk vond ik de afsluiting waarin alle deelnemers een... De cursus werd op een inspirerende wijze door de trainer gegeven. De rollenspelen van de deelnemers werden door haar goed gecoached. Belangrijk vond ik de afsluiting waarin alle deelnemers een beeld schetsten van elkaar en de trainer (reflectie op elkaar). Dat zou wat mij betreft een vast onderdeel van de cursus mogen zijn.

Bianca

Trainer was erg goed, inhoud heel duidelijk en goede stof. Leuke opdrachten kortom zelden z\\\'n goede training gehad!