Mies Galle

Locatie was bij deze editie niet te kiezen en zaten we dus in Utrecht. Dat is natuurlijk centraal, maar niet handig om te parkeren.
Lesmateriaal en docent waren uitstekend.

Het is allemaal heel makkelijk en gemakkelijk. Jammer dat de locatie veranderd was i.v.m. te weinig aanmeldingen maar verder heel tevreden over materiaal en trainer.

Roy

In drie dagen tijd veel vernieuwende inzichten opgedaan. Heel erg waardevol om een spiegel voor te krijgen van jouw beinvloedingsstijl om vervolgens deze aan te kunnen passen. Daarnaast ook gewoon... In drie dagen tijd veel vernieuwende inzichten opgedaan. Heel erg waardevol om een spiegel voor te krijgen van jouw beinvloedingsstijl om vervolgens deze aan te kunnen passen. Daarnaast ook gewoon drie leuke interactieve dagen!

Janine Vink

De lesstof is zeer gestructureerd en helder opgebouwd. Het is absoluut geen \' droge\' kost en de leraren brengen het enthousiast over en hebben zelf veel praktijkervaring.
Er word ook veel tijd...
Er word ook veel tijd uitgetrokken voor het rekenkundige gedeelte, wat zeker niet onderschat mag worden.
Al met al een zeer goede en leuke opleiding, ik kies zeker weer voor het ICM wanneer ik een vervolgopleiding kan gaan doen.

Jose

Het was voor mij al ruim 30 jaar geleden dat ik de opleiding \'schriftelijke bedrijfscorrespondentie\' heb gedaan. Mijn wijze van schrijven was hopeloos ouderwets. Deze cursus bood mij de... Het was voor mij al ruim 30 jaar geleden dat ik de opleiding \'schriftelijke bedrijfscorrespondentie\' heb gedaan. Mijn wijze van schrijven was hopeloos ouderwets. Deze cursus bood mij de mogelijkheid om mijn kennis te vernieuwen. De wijze van lesgeven was helder en duidelijk en ik zal in de toekomst veel gebruik maken van de kennis welke ik heb opgedaan.

Debora Kops-Holtrop

Docenten uit de praktijk maken dat de lesstof gaat \"leven\" en er ontstaan soms erg leuke discussies.

Lokatie Utrecht centrum is top.

Debora Kops-Holtrop

Super opleiding mede door de leuke groep en geweldige trainer!
De locatie in Utrecht centrum is goed te bereiken.

Saskia

Ik vond de training erg leerzaam en helder, het was precies wat ik me er van voor had gesteld. Soms vond ik wel dat er te veel casussen werden gespeeld, maar de trainer voelde dit haarscherp aan en... Ik vond de training erg leerzaam en helder, het was precies wat ik me er van voor had gesteld. Soms vond ik wel dat er te veel casussen werden gespeeld, maar de trainer voelde dit haarscherp aan en ging dan vervolgens verder met de volgende lesstof. Ze gaf ook duidelijke voorbeelden die ze zelf had ervaren.
Ik zou deze training zeker aan raden aan anderen.

A. van Schijndel

Deze cursus behandeld naar mijn inzicht iets te weinig praktijk voorbeelden van de leerlingen zelf. De trainer Rien v/d Linden echter gaf geregeld voorbeelden ter bespreking en behandeling van een... Deze cursus behandeld naar mijn inzicht iets te weinig praktijk voorbeelden van de leerlingen zelf. De trainer Rien v/d Linden echter gaf geregeld voorbeelden ter bespreking en behandeling van een van de studenten.
Dit vind ik zeer goed. Probeer deze trainer vast te houden

Stef

De kleine groep van zes personen zorgde ervoor dat mijn persoonlijk leerdoelen goed naar voren kwamen. Daarnaast was het niveau van de groep hoog, waardoor we soortgelijke ervaringen met elkaar... De kleine groep van zes personen zorgde ervoor dat mijn persoonlijk leerdoelen goed naar voren kwamen. Daarnaast was het niveau van de groep hoog, waardoor we soortgelijke ervaringen met elkaar konden delen en er goede discussies ontstonden. De trainer speelde hier erg goed op in, had oog voor ieders leerdoelen en had veel praktijk voorbeelden achter de hand.