Jos Schaeps

In aug 22 heb ik een training bij ICM gevolgd. Dat was eens en nooit meer. ICM heb ik ervaren als een vage, arrogante en inflexibele organisatie. Na het problematisch herplannen van de training... In aug 22 heb ik een training bij ICM gevolgd. Dat was eens en nooit meer. ICM heb ik ervaren als een vage, arrogante en inflexibele organisatie. Na het problematisch herplannen van de training kwamen er ook nog eens onverwachte en onduidelijke kosten te voorschijn. Na klachten mijnerzijds kwam ICM alleen met de melding ... 'we zullen het op onze website aanpassen', en gingen helemaal voorbij aan mijn zienswijze. Voor mij een afrader, er zijn genoeg trainingsinstellingen waar je als klant wel goed behandeld wordt. ICM hoort daar niet bij.

Malika Belhimer

De trainer is een topper, ik heb heel veel van hem geleerd , ik vond zijn manier om de training te geven geweldig, meestal vind ik z'n dag training saai, bij hem had ik het gevoel niet, een... De trainer is een topper, ik heb heel veel van hem geleerd , ik vond zijn manier om de training te geven geweldig, meestal vind ik z'n dag training saai, bij hem had ik het gevoel niet, een aanrader.

Leandro Thijm

De cursus effectief communiceren heb ik als zeer positief ervaren. Heb veel opgestoken en is op een prettige manier uitgelegd. Ik had heel vaak een helder momentje waarvan ik dacht, zo simpel kan... De cursus effectief communiceren heb ik als zeer positief ervaren. Heb veel opgestoken en is op een prettige manier uitgelegd. Ik had heel vaak een helder momentje waarvan ik dacht, zo simpel kan het zijn. Ik ga de punten die mij zijn geleerd zeker in de toekomst toepassen.

Hester de Stoppelaar

Ik zal nog jaren plezier hebben van deze cursus! De naam effectief beinvloeden dekt niet volledig de lading, aangezien deze cursus ook onderwerpen bevat die je eerder in zou delen onder bijvoorbeeld... Ik zal nog jaren plezier hebben van deze cursus! De naam effectief beinvloeden dekt niet volledig de lading, aangezien deze cursus ook onderwerpen bevat die je eerder in zou delen onder bijvoorbeeld persoonlijke effetiviteit of communicatie. Deze onderwerpen zijn inzetbaar op een heleboel onderdelen van je leven.

Hester de Stoppelaar

Fijne cursus om een begin te kunnen maken met groepcoachng. Veel oefenen en goede informatie. Deze cursus heeft me geïnspireerd en de tools gegeven om meer met groepscoaching te gaan doen op werk.

Lonneke van der Straaten

Heel prettig en heel leerzaam.
Heel prettig en heel leerzaam.
Had ik deze training maar eerder gevolgd, dan was me een hoop stress bespaard gebleven. Het aantal deelnemers tijdens mijn training was heel weinig waardoor er goed 1 op 1 geschakeld kon worden.
Daarnaast legt Annelies alles heel duidelijk en rustig uit, zodat je het direct in praktijk kan uitvoeren.

Shanti Wever

Absoluut een cursus waarmee ik een project op een juiste manier kan leiden. Er zijn veel ervaringen gedeeld, fijne groep cursisten en fijne opdrachten. De trainer gaf ook voldoende ruimte voor eigen... Absoluut een cursus waarmee ik een project op een juiste manier kan leiden. Er zijn veel ervaringen gedeeld, fijne groep cursisten en fijne opdrachten. De trainer gaf ook voldoende ruimte voor eigen inbreng en vragen.

Henk Solingen

Het was echt van toegevoegde waarde, zeer verrijkend en praktisch. De trainer heeft ons geholpen diep te graven naar de oorzaken van negatieve stress en geholpen hoe we anderen kunnen helpen weer... Het was echt van toegevoegde waarde, zeer verrijkend en praktisch. De trainer heeft ons geholpen diep te graven naar de oorzaken van negatieve stress en geholpen hoe we anderen kunnen helpen weer opnieuw in hun eigen kracht te staan. Ook kennisgemaakt met verschillende methoden en hulpmiddelen om je plan van aanpak goed af te stemmen op de coachee. Wat mij betreft kan je bij ICM terecht voor een volwaardige loopbaanontwikkeling. Het enige 'nadeel' (glimlach) is dat je na afronding van de opleiding weer hunkert naar een nieuwe. Mijn volgende wordt waarschijnlijk: omgaan met verlies – rouwverwerking, want deze sluit inhoudelijk heel mooi aan bij stress en burn-outbegeleiding.

Marco Siebenga

Ik moest van bedrijven die discipline hebben naar bedrijven die geen discipline hebben en niet alle collega's hebben genoeg discipline om te functioneren werd voor mij moeilijk. Met trainer Dimitri... Ik moest van bedrijven die discipline hebben naar bedrijven die geen discipline hebben en niet alle collega's hebben genoeg discipline om te functioneren werd voor mij moeilijk. Met trainer Dimitri hebben we een beter balans erin gevonden om het meer ontspannen voor mij te maken. Dus daarom ben ik ook ICM dankbaar dat ik daar die training mocht doen.

Laila Oulali

Leerzaam en actief . opdrachten die besproken worden worden meteen in de klas uitgevoerd. genoeg tijd om te oefenen en direct feedback. Lesstof is gebasseerd op praktijkvoorbeelden en dus heel... Leerzaam en actief . opdrachten die besproken worden worden meteen in de klas uitgevoerd. genoeg tijd om te oefenen en direct feedback. Lesstof is gebasseerd op praktijkvoorbeelden en dus heel makkelijk meteen toepasbaar.