Guusje Schuurmans

Ik heb een aantal enorm leuke dagen gehad. Dit komt omdat voor mijn gevoel alles klopte: de organisatie verliep vlekkeloos, wij hadden een erg leuke groep en een meer dan uitstekende trainer. Met... Ik heb een aantal enorm leuke dagen gehad. Dit komt omdat voor mijn gevoel alles klopte: de organisatie verliep vlekkeloos, wij hadden een erg leuke groep en een meer dan uitstekende trainer. Met name de trainer vond ik erg goed omdat hij heel goed kon inspelen op de verschillen en overeenkomsten die binnen onze groep aanwezig waren en zo de groep als spiegel kon gebruiken naar elkaar toe. Iedereen kreeg voldoende aandacht (er werd goed ingespeeld op de wensen van eenieder omtrent bepaalde onderwerpen uit de cursus) en er was ruimschoots gelegenheid om praktisch bezig te zijn. Al met al ben ik een waardevolle ervaring ruiker die ik zeker kan gebruiken!!

Eddy Baars

Behandelde lesstof betreft zeer interessant onderwerp.
De informatie overdracht is uitstekend evenals de door de docent verstrekte hand outs.
Casus en groepsopdrachten maken deel uit van de...
Behandelde lesstof betreft zeer interessant onderwerp.
Casus en groepsopdrachten maken deel uit van de lesstof, welke vervolgens klassikaal geëvalueerd worden, en in belangrijke mate bijdragen om procesmanagement inzichtelijk te maken.
Docent beantwoord gestelde vragen geduldig en is uitermate deskundig en betrokken.
Hoeveelheid behandelde lesstof met praktijkopdracht is veel, en vereist de nodige aandacht van de cursist, om in 4 maanden tijd examengereed te zijn.

Jolanda Krijgsman

Zeer interessante cursus, vooral als basis voor verdere ontwikkelingen. Het is een zeer algemene cursus waarin verschillende onderwerpen behandeld worden. Mocht 1 van de ontwerpen je erg boeien dan... Zeer interessante cursus, vooral als basis voor verdere ontwikkelingen. Het is een zeer algemene cursus waarin verschillende onderwerpen behandeld worden. Mocht 1 van de ontwerpen je erg boeien dan kan je verder gaan in die richting. Ook het contact met de mede - cursisten en het delen van hun ervaringen na elke bijeenkomst waren erg verrijkend.
Een aanrader voor diegenen die hun dromen willen waarmaken / varanderingen willen doorvoeren en een duwtje nodig hebben om de eerste stap te maken.

Marnix van Lien

Drie intensieve cursusdagen om je te verdiepen in hoe je in elkaar zit. En toch wordt het niet zweverig. Boeiende theorie, direct toepasbaar op jezelf.

Tijdens de drie dagen, gecombineerd...

Tijdens de drie dagen, gecombineerd met thuiswerkopdrachten, werk je toe naar het eindproduct, een talentontwikkelingsplan. Je eigen TOP.

Zoek je naar en andere richting in je leven: ga deze cursus doen!

H.manning

Lesmateriaal ondersteunend,heb kleine groep als zeer positief ervaren,veel interactie,ervaringen delen etc.

toepasbaar in dagelijks praktijk.

Deborah van Heijningen

Ik heb heel veel geleerd tijdens de training, we hebben les gekregen van Arnoud. Arnoud was / is iemand die eerlijk en oprecht is en ook inging op de praktijk, ook was de groep op zich heel eerlijk... Ik heb heel veel geleerd tijdens de training, we hebben les gekregen van Arnoud. Arnoud was / is iemand die eerlijk en oprecht is en ook inging op de praktijk, ook was de groep op zich heel eerlijk en deed moeite om de ander te begrijpen.
Mij heeft het heel veel gebracht, heb er heel veel van geleerd, hoe communiceren mensen verbaal en non verbaal naar elkaar. Hoe zorg je ervoor dat je elkaar beter begrijpt. Binnen kort ga ik een presentatie geven dit had ik eerder nooit gedurft.

Cily Smulders

Ik ben erg enthousiast over de training Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden van ICM met name omdat de trainer werkte vanuit een psychologisch perspectief.

Aan de hand van de intake en...

Aan de hand van de intake en persoonlijk ontwikkelde gedragspatronen werd bij iedereen individueel gekeken hoe de verschillende vaardigheden in het lesprogramma optimaal ontwikkeld konden worden.

Joke Vermeer, een professionele "persoonlijk effectieve" trainer!!! Dank je wel!

Waccary

Ik vond het een erg goede training om de basisprincipes van P&O te leren. Ik had wel meer diepgang verwacht op basis van Arbeidsrecht, maar daar zou ik dan een aparte training voor moeten doen.... Ik vond het een erg goede training om de basisprincipes van P&O te leren. Ik had wel meer diepgang verwacht op basis van Arbeidsrecht, maar daar zou ik dan een aparte training voor moeten doen. De leraar vond ik erg boeiend vertellen en wist ook echt waar hij het over had.
Ik vond de lunch goed verzorgd, maar €17,50 wel absurd veel geld voor wat je krijgt. Verder een prima locatie, goed te bereiken met openbaar vervoer.

Janneke

Het is een goede cursus.
Vooral de oefeningen, die de cursisten zelf aandragen, zijn heel leerzaam.
De tips die je meekrijgt zijn goed te gebruiken in het dagelijks leven.

Ik ben zeer enthousiast over de cursusinhoud en de manier waarop de docente invulling gaf aan de cursus. Er was een goede verhouding tussen theorie en praktijk; cases oefenen. Ook werd er veel... Ik ben zeer enthousiast over de cursusinhoud en de manier waarop de docente invulling gaf aan de cursus. Er was een goede verhouding tussen theorie en praktijk; cases oefenen. Ook werd er veel aandacht besteed aan actuele zaken waar de deelnemers in hun dagelijks (werk)omgeving tegenaan lopen. Als je een case inbracht, werd dat klassikaal behandeld door middel van een rollenspel. Heel leerzaam en soms ook heel contronterend.
De cursusruimte vond ik iets minder.
Tijdens het oefenen van een case, gingen we vaak in subgroepjes uiteen en moest je een plek zoeken op de gang. Er waren te weinig oefenruimtes tov het aantal cursussen dat werd gegeven in het gebouw. Tevens waren veel oefenplekken te rumoerig omdat ze gelegen waren bij bij de liften en trappenhuis.