Monique van den Bos

De training heb ik ervaren als nuttig en de theorie kan ik goed in de praktijk toepassen. Het lesmateriaal was erg uitgebreid en werd goed toegelicht door de trainer. De schrijfopdrachten zijn... De training heb ik ervaren als nuttig en de theorie kan ik goed in de praktijk toepassen. Het lesmateriaal was erg uitgebreid en werd goed toegelicht door de trainer. De schrijfopdrachten zijn zinvol en prettig om de schrijfopdrachten met mede cursisten te bespreken.

Ward Watzeels

Praktische insteek! Juist het delen van praktijkervaringen met medecursisten gaf net dat beetje extra!

Een hele fijne praktijk gerichte opleiding. Tijdens de lessen konden we veel informatie en ervaringen met elkaar uitwisselen, waardoor je uiteindelijk nog meer leerde! De theorie is pittig maar wel... Een hele fijne praktijk gerichte opleiding. Tijdens de lessen konden we veel informatie en ervaringen met elkaar uitwisselen, waardoor je uiteindelijk nog meer leerde! De theorie is pittig maar wel te doen.

De trainer had veel ervaring, wist dus echt waar hij het over had en gaf les met veel enthousiasme.

Ik ben als manager werkzaam in de zorgsector en heb geen seconde spijt gehad van het volgen van deze opleiding. Integendeel; elke dag heb ik nog profijt van deze opleiding.

In de...

In de opleiding wordt veel aandacht besteed aan de veranderingen in de organisatie, bedrijfsprocessen, managementtechnieken en financiële aspecten van de organisatie. Ik vond persoonlijk erg fijn dat er ook veel ruimte was voor de verschillende persoonlijkheden in de opleidingsgroep en de manier waarop elk van hen mensen aanstuurt. Ik heb veel geleerd over verschillende leiderschapsstijlen.

De samenstelling van de groep was goed, er was evenveel aandacht voor iedereen.
De docenten waren uitstekend. ICM heeft deze opleiding uitmuntend georganiseerd.

Nicole

De cursus is een goede aanvulling op praktijk. De vele ervaringen en voorbeelden die de cursusleider deelt, zijn uit praktijksituaties en dus herkenbaar en toepasbaar.

Monique Carbière

Alleen weten is niet voldoende, je moet er ook wat mee doen!
Daar ben ik me nu bewust van dankzij balans in werk en leven.

Marilyn Veldman

De training heeft zeker toegevoegde waarde gehad voor mij, meer als ik er van verwacht had. Het grote voordeel is ook geweest dat wij maar met een groep waren van 4-5 cursisten waardoor er erg veel... De training heeft zeker toegevoegde waarde gehad voor mij, meer als ik er van verwacht had. Het grote voordeel is ook geweest dat wij maar met een groep waren van 4-5 cursisten waardoor er erg veel diepgang in zat.
Lunch was uitmuntend.

Zeer competente trainer, en ik heb vooral geleerd van de praktijkoefeningen met feedback vanuit de groep. Kortom, alles wat je van een dergelijke cursus mag verwachten.

Amy van Wijngaarden

Leuke, zinvolle training! De locatie is goed bereikbaar en de lunch is prima.
Leuke, zinvolle training! De locatie is goed bereikbaar en de lunch is prima.
Enige nadeel van de locatie is dat er geen ramen open kunnen waardoor het erg benauwd wordt in de middag. De inhoud van de training is goed op niveau. Het is wel erg veel voor 2 dagen training, dus het zijn intensieve dagen. Goede trainer met veel praktijkvoorbeelden!

ICM is goede opleider. Bij vragen wordt je snel geholpen en ze denken met je mee.

Sonia Reis

De training was zeer professioneel en heeft mij heel veel informatie gegeven en vooral insight. Doordat we een kleine groep waren kon er een deep dive plaats vinden.