Goede trainers.
De coachopleiding is een mooie start maar voor...Complimenten voor ICM. De aandacht die je krijgt, telefonisch of in de les is uitstekend. Zeer klantgericht.
Goede trainers.
De coachopleiding is een mooie start maar voor een coachpraktijk net te mager. Je hebt hier wel aanvullende trainingen voor nodig. Verder een mooie, inspirerende training waar je al een eind mee op weg komt.
V. Bos
Ik heb deze cursus als erg goed ervaren. De trainer/docent was goed te volgen, kon heel goed uitleggen en hele practische tips mee gekregen. Eigenlijk was alles heel goed geregeld.
Goede coach, lesstof niet altijd nieuw kleine groepen dus je komt goed aanbod. Parkeergelegenheid duur. Verder geen commentaar, cursus als positief ervaren.
Joyce Cats
Duidelijke uitleg, goede docente. Fijn dat het maar 8 deelnemers waren. Locatie grandioos, evenals de verzorging van de dag m.b.t. de lunch/dranken. Lesmateriaal was goed verzorg, compleet...Duidelijke uitleg, goede docente. Fijn dat het maar 8 deelnemers waren. Locatie grandioos, evenals de verzorging van de dag m.b.t. de lunch/dranken. Lesmateriaal was goed verzorg, compleet en duidelijk.
Sandra den teuling
Ik vond de training inhoudelijk goed gegeven. De train(st)er vond ik duidelijk in haar manier van lesgeven. Alleen 1 min puntje dat ik helemaal naar Utrecht moest ipv Rotterdam en ik was niet de...Ik vond de training inhoudelijk goed gegeven. De train(st)er vond ik duidelijk in haar manier van lesgeven. Alleen 1 min puntje dat ik helemaal naar Utrecht moest ipv Rotterdam en ik was niet de enige die dit niet zo leuk vond. Maar het opleidingscentrum in Utrecht was allemaal goed verzorgd.
Stoel
Veel oefenen in de les: diverse schrijfopdrachten. Worden in de groep besproken. Zo leer je van elkaar en is inspirerend.
Brenda Siebrand-Koper, Kampen
Ik heb me ingeschreven voor de cursus 'coachend leidinggeven' omdat ik me door de groei van de onderneming die ik zelf startte 'genoodzaakt' zag om leiding te geven terwijl ik daar nooit opleiding...Ik heb me ingeschreven voor de cursus 'coachend leidinggeven' omdat ik me door de groei van de onderneming die ik zelf startte 'genoodzaakt' zag om leiding te geven terwijl ik daar nooit opleiding voor genoten had. Ik begon ermee dat op gevoel te doen maar toen er meer dan 4 werknemers kwamen bleek dit systeem (voor zover je het al een systeem kunt noemen) echt niet meer te werken. Er ontstonden onduidelijkheden, onderhuidse of heel zichtbare irritaties en ik zag niet meer hoe ik de problemen op personeel vlak kon oplossen. Nu ik de cursus heb gevolgd zie ik weer allerlei mogelijkheden. De opleiding heeft zeer verhelderend voor mij gewerkt. Dingen die ik als een kluwe ervoer, ontrafeld. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan en het werkt echt. Zowel mijn medewerk(st)ers als ik varen er wel bij. Mijn dank aan de trainer, Paul Fedder, is groot. Hij is een heel kundig en duidelijk man.
Marcel van Eck
De samenstelling van de groep (6 personen) beviel mij uitstekend. Hierdoor was het mogelijk om uitgebreid in te gaan op diversen persoonlijke cases/problemen. De inhoud van de cursus heb...De samenstelling van de groep (6 personen) beviel mij uitstekend. Hierdoor was het mogelijk om uitgebreid in te gaan op diversen persoonlijke cases/problemen. De inhoud van de cursus heb ik reeds heel goed kunnen toepassen in de praktijk.
Awin
Leuke cursus en goede trainer. Was een beetje jammer dat de cursus niet doorging in Den Haag, maar de locatie in Amsterdam was wel goed bereikbaar.
Ismael
Goed georganiseerd tevens goeie coach.
Deze cursus was prettig de stof is goed behandeld zeker geen tijd en/of geld verspilling.