It fits the purpose of why I have attended. I am satisfy of how it has been developed. I will definitely applied the concepts learn to my daily work. Even though the course was...It fits the purpose of why I have attended. I am satisfy of how it has been developed. I will definitely applied the concepts learn to my daily work. Even though the course was online, it holds an very good balance between several topics.
Bert Poelman
De cursus heeft mijn onderzoeksvraag heel goed beantwoord: JA, ik voel een link met psychologie en JA, ik heb ook wat talent op dat gebied. Dankzij deze cursus heb ik mij voorgenomen mij verder te...De cursus heeft mijn onderzoeksvraag heel goed beantwoord: JA, ik voel een link met psychologie en JA, ik heb ook wat talent op dat gebied. Dankzij deze cursus heb ik mij voorgenomen mij verder te verdiepen in de mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van hulpverlening en psychologie. Het doel daarin is mij nog niet duidelijk. Wie weet laat ik de techniek als beroep in de toekomst zelfs wel achter me. Maar op dit moment weet ik enkel in welke richting mijn kompas wijst, en volledig in lijn met ACT zal ik me in die richting bewegen.
Nathalie de Lange
De training was erg praktisch en persoonsgericht. Een bevlogen trainer met veel (moderne) kennis. Fijne tips en tricks om meteen mee aan de slag te kunnen. Het heeft een grote toegevoegde waarde aan...De training was erg praktisch en persoonsgericht. Een bevlogen trainer met veel (moderne) kennis. Fijne tips en tricks om meteen mee aan de slag te kunnen. Het heeft een grote toegevoegde waarde aan mijn vaardigheden.
Neso de Vries
Iedereen die geïnteresseerd in een Scrum Master training kan ik van...1.Snelle reactie bij aanmelden 2. Top docent 3. Prima lesmateriaal 4. Locatie tot op de puntjes verzorgt
Iedereen die geïnteresseerd in een Scrum Master training kan ik van harte aanbevelen deze te volgen via ICM. In 1 woord klasse!
Marcel Rus
Prima training over de basis van communiceren en adviseren. Met name training Erik was top met een persoonlijke coaching door de training heen. Ook te zien hoe anderen fouten maken of het juist goed...Prima training over de basis van communiceren en adviseren. Met name training Erik was top met een persoonlijke coaching door de training heen. Ook te zien hoe anderen fouten maken of het juist goed doen, is heel inspirerend.
Wouter Snel
Onder de inspirerende begeleiding van Hans Fredriksz de eerste grondbeginselen van Agile en Scrum ervaren! Helder en duidelijke uitleg met voldoende ruimte voor de dagelijkse praktijk. Een mooie...Onder de inspirerende begeleiding van Hans Fredriksz de eerste grondbeginselen van Agile en Scrum ervaren! Helder en duidelijke uitleg met voldoende ruimte voor de dagelijkse praktijk. Een mooie training die meer dan de moeite waard is.
Alexandra Alberts
We hadden Martijn Baten als docent, hij is erg kundig en heeft veel geduld om iedereen persoonlijk te begeleiden. Ook erg fijn dat hij al inspeelt op de toekomst met GA4.
Nicole Boelens
Veel geleerd, was nuttig. Eigenlijk nog misschien net te kort om alle individuele vragen te beantwoorden, maar dat is logisch. Goede combi tussen theorie en praktijk. Fijne groep medecursisten,...Veel geleerd, was nuttig. Eigenlijk nog misschien net te kort om alle individuele vragen te beantwoorden, maar dat is logisch. Goede combi tussen theorie en praktijk. Fijne groep medecursisten, prima locatie. Topdag!
Linda Poelman
Ron is een goeie trainer die de theorie in de praktijk brengt. Boek is wat wollig, maar de klassikale geven goeie aanvulling. Ook de extra handvaten tijdens de trainingen zijn goed.
Tom Biard
Wat kon...Goed: -kleine groep, alle tijd voor discussie -alle facetten van klantreis komt aan bod -door de eindopdracht breng je de geleerde stof meteen in de praktijk
Wat kon beter: - eisen voor eindopdracht meer SMART maken