Marjan de Vries

De cursus is goed en de docenten geven de cursus een persoonlijke tint.
De cursus is goed en de docenten geven de cursus een persoonlijke tint.
Maar met mijn werk, heb ik niet de mogelijkheid om alles in de praktijk te brengen. Dit is meer een probleem van mij dan van de cursus

Lonneke van der Straaten

Leuke cursus. Wat heb ik weer veel geleerd.
Leuke cursus. Wat heb ik weer veel geleerd.
Door de ervaringen van de trainer en zijn tips en tricks gaat er een wereld voor je open. We denken allemaal dat we het al goed doen, maar het kan echt een stuk beter.

Floor-Anne Van Egteren

De dagen waren leerzaam, informatief, er was ruimte voor eigen inbreng en praktijkervaringen, de cursus bood handvatten en tools wat de toepasbaarheid van AI vergrootte. Een goede basis gelegd en... De dagen waren leerzaam, informatief, er was ruimte voor eigen inbreng en praktijkervaringen, de cursus bood handvatten en tools wat de toepasbaarheid van AI vergrootte. Een goede basis gelegd en een verdiepingsslag kunnen maken.

Natasja van Dijk-Slegers

Wat een superleuke kennismaking met NLP. Het geheel was perfect geregeld. Locatie is goed te bereiken, de trainer was zeer goed voorbereid en zeer deskundig. Deze training raad ik aan voor iedereen... Wat een superleuke kennismaking met NLP. Het geheel was perfect geregeld. Locatie is goed te bereiken, de trainer was zeer goed voorbereid en zeer deskundig. Deze training raad ik aan voor iedereen die iets wilt weten over communicatie.

Sandra Bouma

Dit is echt een reis voor mij geweest en tijdens de opleiding ben ik tegen mijn eigen angsten en frustraties aan gelopen waarbij ik wel een shift heb kunnen maken in de positieve zin.

Yvonne van Stroe - van den Brink

Fijne training, kleinschalig en aandacht voor iedere deelnemer. Dag goed ingedeeld, originele kennismaking met de groep en afsluitend met oefening sollicitatie gesprek. Erg leerzaam. Goed bereikbare... Fijne training, kleinschalig en aandacht voor iedere deelnemer. Dag goed ingedeeld, originele kennismaking met de groep en afsluitend met oefening sollicitatie gesprek. Erg leerzaam. Goed bereikbare locatie met prima faciliteiten. Kortom een aanrader!

Michelle van Herk

Ik heb mooie inzichten gekregen over mezelf als persoon, maar ook als coach. Ook weer veel bruikbare tools in mijn rugzak mogen stoppen. En tot slot ook hele fijne mensen leren kennen die ik... Ik heb mooie inzichten gekregen over mezelf als persoon, maar ook als coach. Ook weer veel bruikbare tools in mijn rugzak mogen stoppen. En tot slot ook hele fijne mensen leren kennen die ik onzettend dankbaar ben. Wat een mooi en bijzonder pad was dit!

Annemieke Tasma

Leontine is een bevlogen trainer die het anders durft aan te pakken dan anderen. Ik heb veel geleerd in de training, zowel over schrijven als over de vormgeving van teksten.

Als...

Als verbeterpunt zou ik de rode map noemen. Die sluit niet (meer) aan op de inhoud van de training.

Anoep Mochun

Heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Naast het goed bereikbaar zijn fijne sfeer moet ik ook een compliment uitbrengen aan de docent Jos Bakkermans. De manier van doceren is uitstekend.

Kitty Vreeswijk

Cursus is echt nuttig en je kan echt jouw leerpunt bespreken en daarop oefenen. heel veel interactie en heb me geen moment verveeld. alleen zoomgebruik was bij mij wat beperkter dan bij anderen.