Lesstof helder en goed weergegeven. Werd gelegenheid gegeven om eigen casuïstiek in te brengen. Middels oefensessies werd deze aangehaald en behandeld. Deze cursus levert een constructieve...Lesstof helder en goed weergegeven. Werd gelegenheid gegeven om eigen casuïstiek in te brengen. Middels oefensessies werd deze aangehaald en behandeld. Deze cursus levert een constructieve bijdrage aan de praktijk.
Het was een leerzame en goede kwaliteit cursus. Er werd met rollenspellen uitleg gegeven betreft zaken die in de praktijk voorkomen. De docent sprak vooral over positieve verbeter punten.
P.v.Bodegom
Ik heb persoonlijk veel van de cursus geleerd. Er worden genoeg verschillende onderwerpen besproken en als je wilt op bepaalde onderwerpen dieper ingegaan. Dit al dan niet met een plaatselijk...Ik heb persoonlijk veel van de cursus geleerd. Er worden genoeg verschillende onderwerpen besproken en als je wilt op bepaalde onderwerpen dieper ingegaan. Dit al dan niet met een plaatselijk rollenspel nagebootst. De gehele dag was prima verzorgd en de docente was zeer vakbekwaam alsmede duidelijk in uitleg en vriendelijk. Ook al gebruik je bepaalde punten nu reeds in je werkzaamheden, dan is de cursus ook prima als opfrisser. Al met al een geslaagde dag.
Dorrit Verkade
Goede cursus. Er is aandacht voor individuele vragen/problemen. U kunt dus gericht aan het werk. Verder leer je veel van de ervaringen van anderen in de cursus.
Irma
Een zeer nuttige training. Duidelijk en helder. Veel oefeningen en niet alleen maar luisteren. Natuurlijk heel eng, maar de trainster stelde mij heel erg op mijn gemak. Organisatie zeer goed en een...Een zeer nuttige training. Duidelijk en helder. Veel oefeningen en niet alleen maar luisteren. Natuurlijk heel eng, maar de trainster stelde mij heel erg op mijn gemak. Organisatie zeer goed en een superlocatie. Dichtbij openbaar vervoer. Lunch was voortreffelijk. Leerstof zeer divers en gericht op werk- en privé.
Positief: kleine groep, veel ruimte voor eigen inbreng, trainer met veel ervaring, praktisch toepasbaar negatief: niveau verschil binnen groep
Marijke
Ik heb ervaring op gedaan met de cursus ik vraag nu aan de collega's of ze me hebben begrepen wat ik vertelde de trainer legde het goed uit wat je moet doen en ik gebruik het nu in de praktijk
S.P. Pouw
Duidelijkheid en leerzaam gebracht; het lesboek is qua opbouw niet altijd consequent. Daarnaast ontbreekt er voor bepaalde onderwerpen de / een toelichting.
Sjaak Loef
Ik heb deze cursus als zeer prettig ervaren. De werkwijze van de docent (Wim Leenders) sprak mij aan. Uiteraard ervaart iedereen dat op zijn/haar eigen manier. Tevens was de groep positief ingesteld...Ik heb deze cursus als zeer prettig ervaren. De werkwijze van de docent (Wim Leenders) sprak mij aan. Uiteraard ervaart iedereen dat op zijn/haar eigen manier. Tevens was de groep positief ingesteld en dat kwam de sfeer zeer ten goede. Wat ik wel als "kritisch" punt wil aangeven is dat vrijwel iedereen van de groep het op prijs zou hebben gesteld als voorafgaande aan de eerste cursusdag het handboek en de kleine Prince2 zou zijn toegezonden. Zodoende zouden we de kans hebben gehad ons wat "in te lezen" op de stof waardoor we beter voorbereid zouden zijn geweest voor de 1e cursusdag. Voor de rest niets dan lof.
Wim van Cappellen
Kort om, de volgende training die ik wil volgen zal ik...De docent is erg praktijk gericht en bereid je goed voor op het examen. De locatie is erg goed en niets op aan te merken.
Kort om, de volgende training die ik wil volgen zal ik zeker weer bij het ICM doen.