Cees

Zeer leerzame ervaring. Prettige rustige en kundige docent (Raymond).
Zeer leerzame ervaring. Prettige rustige en kundige docent (Raymond).
De persoonlijke situatie is er goed uitgelicht. Ook veel handvatten gekregen en geleerd om tijdens je werk als leidinggevende toe te passen.

Vond het een leuke en leerzame training mede doordat het een wat kleinere groep was.Daardoor voelde je je wat meer betrokken.Ik vond de rollenspellen erg leerzaam.

We hebben een soortgelijke ervaring al ingevuld na de training.
TIP voor de trainer; niet te casual gekleed gaan.

Joost

Het was een pittige training qua tijd mede ook door de opdrachten. Wel denk ik dat het grootste deel van middle management voorbij komt. Je kan je alleen afvragen of je bij de 'normale' cursus de... Het was een pittige training qua tijd mede ook door de opdrachten. Wel denk ik dat het grootste deel van middle management voorbij komt. Je kan je alleen afvragen of je bij de 'normale' cursus de lesstof beter opneemt.

Reshma Sewpal

Ik vond het een leuke, gezellige groep. Maar ook vooral hoe de docent les gaf.
Het was heel leerzaam en heel afwisselend.
Zo wil ik vaker een opleiding volgen die heel leuk, afwisselend en...
Ik vond het een leuke, gezellige groep. Maar ook vooral hoe de docent les gaf.
Het was heel leerzaam en heel afwisselend.
Zo wil ik vaker een opleiding volgen die heel leuk, afwisselend en leerzaam zal zijn.

Tessa Hendriks

Wat ik persoonlijk een groot pluspunt vond is dat er tussen de 1e en 2e dag een week zit waardoor je de mogelijkheid hebt om datgene dat je geleerd hebt in de praktijk kunt brengen en je dan toch... Wat ik persoonlijk een groot pluspunt vond is dat er tussen de 1e en 2e dag een week zit waardoor je de mogelijkheid hebt om datgene dat je geleerd hebt in de praktijk kunt brengen en je dan toch nog daarover de 2e dag vragen kunt stellen of je ervaring mededelen.

Ik heb de training als zeer prettig ondervonden, geen druk of iets in deze richting.
Arnout Visscher is een zeer bekwame gespreksleider die goed en duidelijk overkomt waardoor de sessie prettig en overkomen.

Ben Koopmans

Dankzij deze training zijn mijn presentaties sterk verbeterd. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik duidelijk moet weten wat mijn boodschap is en wie mijn doelgroep is. Dit klinkt als een open deur... Dankzij deze training zijn mijn presentaties sterk verbeterd. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik duidelijk moet weten wat mijn boodschap is en wie mijn doelgroep is. Dit klinkt als een open deur maar toch ging het hier bij mij vaak mis. Verder sta ik nu veel rustiger voor de groep. Ik ga het steeds leuker vinden. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die beter/boeiender wil leren presenteren.

Ben Koopmans

Een leuke praktische opleiding waarin je naast dat je voorbereid wordt op het NIMA examen ook nog eens met je docent en groepsgenoten ervaringen kan uitwisselen. Ik heb daardoor veel geleerd van... Een leuke praktische opleiding waarin je naast dat je voorbereid wordt op het NIMA examen ook nog eens met je docent en groepsgenoten ervaringen kan uitwisselen. Ik heb daardoor veel geleerd van mijn docent en medecursisten. Een aanrader voor iedereen die het NIMA marketing examen wil gaan doen.

R. Nijeboer

Ik heb Boeiend Presenteren ervaren als een zeer goede, praktische cursus.
Ik heb Boeiend Presenteren ervaren als een zeer goede, praktische cursus.
Tijdens de cursus wordt prima ingegaan op je verbeterpunten en worden er tal van tips gegeven. Nu moet het nog in de praktijk toegepast worden, maar daar ben ik zelf verantwoordelijk voor !