Martin Oldenburger

Ondanks de korte tijd veel informatie weten te verkrijgen. Leuke groep en trainer. Deze cursus ga ik echt baat bij hebben. De ervaring die ik heb opgedaan kan ik zowel privé als zakelijk goed... Ondanks de korte tijd veel informatie weten te verkrijgen. Leuke groep en trainer. Deze cursus ga ik echt baat bij hebben. De ervaring die ik heb opgedaan kan ik zowel privé als zakelijk goed toepassen.

Femke Krul

Ik heb ontzettend veel geleerd en heb een fijne leerzame tijd gehad. De docent komt zelf uit de praktijk, hierdoor is er een sterke verbinding tussen theorie en praktijk. Ik heb de training online... Ik heb ontzettend veel geleerd en heb een fijne leerzame tijd gehad. De docent komt zelf uit de praktijk, hierdoor is er een sterke verbinding tussen theorie en praktijk. Ik heb de training online gevolgd, door de verschillende werkvormen bleef het dynamisch en een zeer prettige ervaring.

Sylvia Hondsmerk

Een leerzame en inspirerende training waarin je de belangrijkste vaardigheden leert om meer veerkracht te ontwikkelen en negatieve gebeurtenissen, gevoelens en gedachten los te laten. Ik zet de... Een leerzame en inspirerende training waarin je de belangrijkste vaardigheden leert om meer veerkracht te ontwikkelen en negatieve gebeurtenissen, gevoelens en gedachten los te laten. Ik zet de methode is als coach, maar het is een aanrader voor iedereen die hier zelf meer regie op wil pakken.

Uitstekende trainer en goed verzorgd qua boeken, begeleiding, locatie en catering.

André Koster

DE communicatie training was buitengewoon inspirerend en leerzaam. Je duidelijke uitleg en praktijkgerichte aanpak hebben mijn vaardigheden aanzienlijk verbeterd. Je enthousiasme en deskundigheid... DE communicatie training was buitengewoon inspirerend en leerzaam. Je duidelijke uitleg en praktijkgerichte aanpak hebben mijn vaardigheden aanzienlijk verbeterd. Je enthousiasme en deskundigheid maken u een geweldige Trainer. Hartelijk dank!

Joyce de Rijk

Vond het een leerzame, interessante cursus. Het was een leuke groep studenten vanuit verschillende disciplines. Daarbij was het een prettige docent! Heldere uitleg van de stof en daardoor toepasbaar... Vond het een leerzame, interessante cursus. Het was een leuke groep studenten vanuit verschillende disciplines. Daarbij was het een prettige docent! Heldere uitleg van de stof en daardoor toepasbaar in de praktijk.

Nanette Lubbers

Het was een prachtige reis, zo heb ik het ervaren, heel veel zelfontwikkeling, praktisch, de dagen vlogen voorbij. De module opdrachten volgden elkaar af en toe heel snel op maar dan was uitstel... Het was een prachtige reis, zo heb ik het ervaren, heel veel zelfontwikkeling, praktisch, de dagen vlogen voorbij. De module opdrachten volgden elkaar af en toe heel snel op maar dan was uitstel eigenlijk nooit een probleem. Ik ga met een volle rugzak en heel veel meer zelfkennis op pad naar mijn volgende doelen.

Renee Awater

Ik heb veel opgestoken van deze mooie cursus en neem veel mee. Er zijn meerdere zaadjes bij mij gepland, om meer met mijn sterktes aan de gang te gaan, mijn manier van communiceren en hoe ik nog... Ik heb veel opgestoken van deze mooie cursus en neem veel mee. Er zijn meerdere zaadjes bij mij gepland, om meer met mijn sterktes aan de gang te gaan, mijn manier van communiceren en hoe ik nog meer mijzelf kan zijn, en zo meer energie overhoud. Het fijn geschreven boek 'dit is jouw leven' ondersteunde de cursus zeer goed, en hielp om ook tussen de lessen door hiermee aan de slag te gaan met praktische opdrachten.

Nicolette van Meurs

Veel geleerd in de 6 bijeenkomsten, het vertrouwen van trainer en medecursisten was heel prettig. o.a. hard gewerkt aan mijn assertiviteit. De locatie Aristo was per trein heel goed bereikbaar, en... Veel geleerd in de 6 bijeenkomsten, het vertrouwen van trainer en medecursisten was heel prettig. o.a. hard gewerkt aan mijn assertiviteit. De locatie Aristo was per trein heel goed bereikbaar, en hebben daar een lekkere lunch.

Ronald Zuidhof

Leuke tijd, veel geleerd in een leuke groep.
Leuke tijd, veel geleerd in een leuke groep.
tijd vloog voorbij. leuke opleiding met leuke mensen. verschillende technieken geleerd waaronder verschillende gespreksvaardigheden en luistervaardigheden. echt top! echt aan te raden de opleiding middle management van ICM

Rob Grootjen

Leuke cursus met algemene ervaring/inzicht in psychologie maar hoog Zen gehalte en veel zelfredzaamheid. Zo miste ik elementen uit psychiatri en neurologie. Waar grenzen liggen en voorbeelden.... Leuke cursus met algemene ervaring/inzicht in psychologie maar hoog Zen gehalte en veel zelfredzaamheid. Zo miste ik elementen uit psychiatri en neurologie. Waar grenzen liggen en voorbeelden. Mogelijk was mijn verwachting te hoog en mijn doelen te praktisch.