Renate Kerbusch-Witteveen

Martijn heeft het top gedaan. Hij luisterde goed naar de deelnemers, was goed voorbereid en hij wist waar hij het over had. Een goede mix van uitleg/ lesinhoud aangevuld met praktische opdrachten.... Martijn heeft het top gedaan. Hij luisterde goed naar de deelnemers, was goed voorbereid en hij wist waar hij het over had. Een goede mix van uitleg/ lesinhoud aangevuld met praktische opdrachten.

Het was een leerzame cursus.

Jolande van Til

Ik ben heel tevreden en kan datgene wat ik geleerd heb, in de praktijk toepassen.
Joke Hensen is als trainer heel deskundig. Zij brengt de lesstof op een enthousiaste manier over.

Ad Kraal

Was leerzaam, interessant en in ontspannen sfeer. Heb je veel contacten en krijg je te maken met situaties, waarin je anderen moet overtuigen of beoordelen. En wil je weten, wat jouw mogelijkheden... Was leerzaam, interessant en in ontspannen sfeer. Heb je veel contacten en krijg je te maken met situaties, waarin je anderen moet overtuigen of beoordelen. En wil je weten, wat jouw mogelijkheden zijn. Dan geeft cursus EQ uitstekende handvatten, hoe hiermee om te gaan.

Angela Kroon

Leerzaam, interessant veel geoefend. Prettige coach heel enthousiast dat werkt aanstekelijk. Ik heb veel diepgang gekregen om technieken toe te passen in het online coachen! Ik beveel de cursus aan.

Tirtsa van Engelen-Hessel

Ik heb in één woord genoten van deze training, van de fijne bekwame docenten, van mijn medecursisten en van de locatie. Ik vond de digitale leeromgeving heel helder en zeer uitgebreid, dit heeft me... Ik heb in één woord genoten van deze training, van de fijne bekwame docenten, van mijn medecursisten en van de locatie. Ik vond de digitale leeromgeving heel helder en zeer uitgebreid, dit heeft me enorm geïnspireerd. De opbouw van de training is fijn en het maken van de moduleopdrachten geeft veel inzicht, vooral in jezelf. Uiteindelijk ben je als trainer je eigen instrument!

Linda Pekel

Peter is een hele fijne en betrokken leraar. Hij legt duidelijk uit en helpt je waar hij maar kan. Hierdoor ga ik vol vertrouwen het examen in. Ik kan deze opleiding absoluut aanraden!

Linda Pekel

Peter is een hele fijne en betrokken leraar. Hij legt goed uit, denkt mee en helpt je waar hij kan. Door zijn lessen zie ik het examen vol vertrouwen tegemoet.

Saskia Huisman-Lettink

Voor mij een complete cursus omdat ik veel geleerd heb (over mij zelf), de training goed is opgebouwd, de trainer veel ervaring heeft en Ik hiermee verder kan. Mijn leerpunten die ik had nu kan... Voor mij een complete cursus omdat ik veel geleerd heb (over mij zelf), de training goed is opgebouwd, de trainer veel ervaring heeft en Ik hiermee verder kan. Mijn leerpunten die ik had nu kan omzetten en mij veel handvatten heeft gegeven.

Marije Pfeyffer

In drie dagen erg veel stof behandeld en kunnen oefenen, waarbij goed werd aangesloten op dat wat vanuit de groep gevraagd werd. Het tempo was vlot, waarbij leren over onszelf als groep en tevens... In drie dagen erg veel stof behandeld en kunnen oefenen, waarbij goed werd aangesloten op dat wat vanuit de groep gevraagd werd. Het tempo was vlot, waarbij leren over onszelf als groep en tevens het leren van begeleiden van een groep hand in hand gingen; intensieve dagen maar boven verwachting veel geleerd!

Ron Feddema

Goede training, leuke en goede mix van cursisten. Prettige trainer, laat de cursist goed in zijn/haar waarde tijdens het geven van feedback. Locatie in Arnhem goed per trein te bereiken.