Jasper Janssens

Erg positieve, leerzame en leuke ervaring. Kundige, enthousiaste trainer en fijne groep. Geeft een basis in de theorie maar met een focus op praktijk en direct toepasbaar. Online leeromgeving mag... Erg positieve, leerzame en leuke ervaring. Kundige, enthousiaste trainer en fijne groep. Geeft een basis in de theorie maar met een focus op praktijk en direct toepasbaar. Online leeromgeving mag iets diepgaander.

Frank Segers

Prima training: goede theorie met veel oefeningen. Goed tempo en praktijkgericht. Veel gedaan en geleerd in twee dagen mede dankzij erg prettige en kundige trainer/acteur! Ik zou deze training... Prima training: goede theorie met veel oefeningen. Goed tempo en praktijkgericht. Veel gedaan en geleerd in twee dagen mede dankzij erg prettige en kundige trainer/acteur! Ik zou deze training aanbevelen.

Dylan Kortenbach

Vooral de trainer zorgt hier voor het resultaat. Inhoudelijk was ze erg sterk en legde goed de link naar de praktijk.
Het is geen uit het boekje training, maar de zorgen daarom waren geheel...
Het is geen uit het boekje training, maar de zorgen daarom waren geheel onterecht.

Peter de Jong

Ontzettend veel geleerd. Gedegen opleiding die mij inspireerde meer uit mijzelf als trainer te halen, mij nieuwe werkvormen opleverde, een mooie groep mensen om mee te leren én goede docenten.... Ontzettend veel geleerd. Gedegen opleiding die mij inspireerde meer uit mijzelf als trainer te halen, mij nieuwe werkvormen opleverde, een mooie groep mensen om mee te leren én goede docenten. Aanrader voor elke (beginnende) trainer!

Lisette Roelofsen

De opleiding was (en is) erg leerzaam en interessant. De trainer Fred maakte het nog een stuk gemakkelijker door eigen ervaringen te delen en je ook mee te nemen in zijn enthousiasme. Door... De opleiding was (en is) erg leerzaam en interessant. De trainer Fred maakte het nog een stuk gemakkelijker door eigen ervaringen te delen en je ook mee te nemen in zijn enthousiasme. Door ervaringen maar ook theorie te combineren zorgde dat ervoor dat de lesdagen erg leerzaam waren. Het boek Marketing op Strategisch niveau leest niet erg lekker weg, maar alle theorie wordt ook in de lesdagen besproken.

Hakky Raijmakers

-/- Opleiding wordt aangeboden op een aantal plaatsen echter na inschijving weet je pas welke plaats het wordt. Geef het eerlijk aan bij inschrijving.
+/+ Films over mediation, opleidingsboek...
+/+ Films over mediation, opleidingsboek en twee boeken zijn goed. Handboek is erg omslachtig en vaak dubbel op.
+/+ Trainngen, opleidingsdag zijn goed. Trainers gemotiveerd, betrokken, kundig, vaardig. Krijg je een positieve sfeer en motivatie door.

Borsboom

Het was een leuke cursus om te leren dat je energie krijgt vanuit je sterke punten ipv. te focussen op je zwaktes. Het was een driedaagse cursus voor het leren van de juiste handgrepen. Je zal... Het was een leuke cursus om te leren dat je energie krijgt vanuit je sterke punten ipv. te focussen op je zwaktes. Het was een driedaagse cursus voor het leren van de juiste handgrepen. Je zal echter zelf nog veel werk hebben om de theorie om te zetten in de praktijk.

Marius van der Valk

Mijn verwachtingen zijn uitgekomen m.b.t. leerdoelen en wat ik ermee wilde bereiken en gaan doen. Het is een goede opleiding om basisbeginselen als coach te leren en verder zelf te ontwikkelen. Door... Mijn verwachtingen zijn uitgekomen m.b.t. leerdoelen en wat ik ermee wilde bereiken en gaan doen. Het is een goede opleiding om basisbeginselen als coach te leren en verder zelf te ontwikkelen. Door de interactie met docenten en deelnemers is het mij zeer waardevol gebleken!

Lia Koeman

Alles voldeed aan mijn verwachting of eigenlijk boven verwachting. Het was een cursus waar ik energie van kreeg en ga het nu, met de opgedane kennis, in de praktijk brengen.

Robbert Griendt

Een prettige manier om met wat meer diepgang kennis te maken met NLP. Programma zit goed in elkaar en laat voldoende ruimte om te oefenen met de groep. Deze 3 dagen hebben mij echt weer nieuwe... Een prettige manier om met wat meer diepgang kennis te maken met NLP. Programma zit goed in elkaar en laat voldoende ruimte om te oefenen met de groep. Deze 3 dagen hebben mij echt weer nieuwe inzichten in mezelf opgeleverd.