De cursus IPMA D stimuleert tot verdere persoonlijke inzet (en studie). De combinatie van theorie en praktijk, het steeds verbinden met praktijksituaties, het variëren in werkvormen door de trainer...De cursus IPMA D stimuleert tot verdere persoonlijke inzet (en studie). De combinatie van theorie en praktijk, het steeds verbinden met praktijksituaties, het variëren in werkvormen door de trainer en het recht doen aan elke cursist sprak mij erg aan.
Denise Seijn
Een erg leuke en leerzame cursus. Tijdens de cursus veel praktijkvoorbeelden aangehaald en hiervan een hoop geleerd. Ik kan nu zeker aan de slag met deze tips tijdens mijn werk.
B. v. hout
Ik heb heel veel gehad aan de theorie en praktische handvaten! Zowel op werk als privé niveau kan je alle tools toepassen op een diepere laag begrijpt waarom ze doen wat ze doen, en hoe je dit kan...Ik heb heel veel gehad aan de theorie en praktische handvaten! Zowel op werk als privé niveau kan je alle tools toepassen op een diepere laag begrijpt waarom ze doen wat ze doen, en hoe je dit kan veranderen op een constructieve manier.
Pieter-Marc van Dongen
Leerzaam en keurig verzorgd. Echt hetgeen ik wilde weten namelijk hoe zitten alle processen in een project nu aan elkaar verbonden en gelinkt. Welke voorwaarden zijn er voor een project nodig etc...
Rosa Baggelaar
Vooral heel veel plezier gehad, mezelf erg bewust geworden van hoe ik in elkaar zit en op welk gebied ik nog verder moet oefenen/leren. Ik ga de dagen missen omdat het uitwisseling met de rest van...Vooral heel veel plezier gehad, mezelf erg bewust geworden van hoe ik in elkaar zit en op welk gebied ik nog verder moet oefenen/leren. Ik ga de dagen missen omdat het uitwisseling met de rest van de groep zoveel opleverde.
Jeroen Kloezeman
Ik heb veel opgestoken van de cursus en zie nu ook de verbanden beter met de praktijk. Ik heb nu handvatten dat ik weet hoe ik dit kan beinvloeden. De cursusleider heeft ons erg duidelijk de theorie...Ik heb veel opgestoken van de cursus en zie nu ook de verbanden beter met de praktijk. Ik heb nu handvatten dat ik weet hoe ik dit kan beinvloeden. De cursusleider heeft ons erg duidelijk de theorie uitgelegd.
Wouter Hulsegge
Ik ben erg blij verrast, heb veel opgestoken en ik denk dat de opgedane kennis mij zeker gaat helpen. Daarnaast veel profijt gehad van de kennis van de trainer en de rest van de groep.
Jean-Paul Smeets
Cursus was wat ik zocht en was een verdieping op wat ik al wist vanuit andere cursussen en sloot daarom perfect aan en de cursusleider wist iedereen fantastische te enthousiasmeren
Joyce Witte
Heel veel geleerd, en het was erg interessant. We hebben handvatten gekregen om collega's aan te kunnen sturen en hoe om te gaan met bepaal gedrag. Nu nog gaan toepassen!
Willeke Veenstra
Deze cursus kwam voor mij op het juiste moment, als beginnend teamleidster heb ik vele handvaten gekregen wat ik meteen in de praktijk kon brengen. Vincent wist mij te boeien, hij heeft mij laten...Deze cursus kwam voor mij op het juiste moment, als beginnend teamleidster heb ik vele handvaten gekregen wat ik meteen in de praktijk kon brengen. Vincent wist mij te boeien, hij heeft mij laten groeien en zelfvertrouwen gegeven door mij naar mezelf te laten kijken en mij uit mijn comfortzone te laten stappen.