Ondanks dat ik de laatste bijeenkomst heb gemist heb ik er erg veel van geleerd. Super fijn ook dat die bijeenkomst wel is opgenomen en dat ik deze in de digital leeromgeving terug kan kijken. Ook...Ondanks dat ik de laatste bijeenkomst heb gemist heb ik er erg veel van geleerd. Super fijn ook dat die bijeenkomst wel is opgenomen en dat ik deze in de digital leeromgeving terug kan kijken. Ook krijg ik van de docent nog feedback op de gemaakte opdracht, super! De docent laat je tijdens de bijeenkomst leren door een spiegel voor te houden, kan echt zeggen dat deze cursus wat toevoegd.
John Langendoen
Het is voor mij zeer leerzaam geweest en een aangename aanvulling voor mijn werk. Wat mij ook heeft gemotiveerd is dat je met andere studenten uit verschillende branches en ervaringen samenwerkt. Je...Het is voor mij zeer leerzaam geweest en een aangename aanvulling voor mijn werk. Wat mij ook heeft gemotiveerd is dat je met andere studenten uit verschillende branches en ervaringen samenwerkt. Je helpt en ondersteunt elkaar.
Ronny Soer
Leonora is een zeer deskundige trainer die ons de kneepjes van het coachingsvak heeft bijgebracht, voor mij een hele mooie start in een wellicht nieuwe carrière.Door haar jarenlange ervaring weet ze...Leonora is een zeer deskundige trainer die ons de kneepjes van het coachingsvak heeft bijgebracht, voor mij een hele mooie start in een wellicht nieuwe carrière.Door haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander aan te hoe jezelf in elkaar steekt en ook hoe anderen in elkaar steken en hoe je met diverse tools een team toch weer aan de praat krijgt.
Ronny Soer
Bob Fennis
Goede cursus met veel oog voor het toepassen van de stof in je eigen werkomgeving. Tijdens de cursus heb je veel contact met je medestudenten en vergaar je gezamenlijk nieuwe inzichten. Ik raad het...Goede cursus met veel oog voor het toepassen van de stof in je eigen werkomgeving. Tijdens de cursus heb je veel contact met je medestudenten en vergaar je gezamenlijk nieuwe inzichten. Ik raad het aan om deze cursus niet virtueel te doen.
Karoline Nieuwenhuijs
Ik heb al veel redenen gegeven. Maar de cursus heeft zeker geholpen om aan het werk te gaan met het leerdoel dat ik mij had gesteld. Ik voel dat ik dit, zonder dat ik er heel erg bij na hoef te...Ik heb al veel redenen gegeven. Maar de cursus heeft zeker geholpen om aan het werk te gaan met het leerdoel dat ik mij had gesteld. Ik voel dat ik dit, zonder dat ik er heel erg bij na hoef te denken, aan het toepassen ben.
Sietske Engelen
Robin is een zeer ervaren trainer die je zelf laat ervaren wat jouw eigen handelen doet met een groep. Hij geeft je meerdere tools die je kunt inzetten en grondig bespreekt. Daarnaast geeft hij...Robin is een zeer ervaren trainer die je zelf laat ervaren wat jouw eigen handelen doet met een groep. Hij geeft je meerdere tools die je kunt inzetten en grondig bespreekt. Daarnaast geeft hij gedurende de training meerdere losse handige feitjes. Erg prettige trainer!
Anneke van Kempen
In 3 dagen veel geleerd, richting gekregen waarmee ik aan de slag kan. Afgestemd op HBO-niveau, dus pragmatisch en veel zelf doen, heel fijn. Prettige docent (Freek) die veel aansprekende...In 3 dagen veel geleerd, richting gekregen waarmee ik aan de slag kan. Afgestemd op HBO-niveau, dus pragmatisch en veel zelf doen, heel fijn. Prettige docent (Freek) die veel aansprekende voorbeelden uit de praktijk gaf en veel kennis van zaken heeft.
William Miero
Ik heb veel kennis opgedaan. Docent was zeer professioneel en prettig in de omgang. Studiemateriaal ook prettig en overzichtelijk. Online was goed te doen. De dagen vlogen voorbij. Opdrachten...Ik heb veel kennis opgedaan. Docent was zeer professioneel en prettig in de omgang. Studiemateriaal ook prettig en overzichtelijk. Online was goed te doen. De dagen vlogen voorbij. Opdrachten in kleine groepjes waren boeiend en leerzaam
Jan Willem Spiele
Zeer tevreden positieve ervaring. accurate hulp en begeleiding. de cursus zelf was intensief maar erg zinvol en heb er veel van geleerd de coach en medecursisten waren ook geweldig! zeker een...Zeer tevreden positieve ervaring. accurate hulp en begeleiding. de cursus zelf was intensief maar erg zinvol en heb er veel van geleerd de coach en medecursisten waren ook geweldig! zeker een aanrader om bij ICM te studeren en jezelf verder te ontwikkelen.