Nicole Siers

Deze cursus zette mij niet alleen tijdens de cursusdagen, maar ook tussen de cursusdagen door aan het denken. Het was in die zin intensief, maar ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd. De opbouw... Deze cursus zette mij niet alleen tijdens de cursusdagen, maar ook tussen de cursusdagen door aan het denken. Het was in die zin intensief, maar ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd. De opbouw van de cursus is goed en wordt gegeven door goede trainers.

Cornelia Mastenbroek

In sneltempo veel geleerd over mezelf, de ander en veel tools en wat nodig is om een goede coach te zijn!
Ben nog geen cursus tegen gekomen die me zoveel heeft gebracht wat ik nu heb geleerd en daardoor gegroeid ben voor mezelf en ook meer van waarde kan zijn voor de ander.

Emmy Kroese

Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken en ben zeker van plan me nog meer in coaching te verdiepen. De training was prima online te volgen en via Teams in aparte rooms een andere cursist te coachen.

Rens van der Linden

Gzien de huidige Corona situtie hebben we het merendeel vd training remote moeten volgen. Daar stond ik in het begin best wel sceptisch tegenover maar in praktijk bleek dat de stof prima overkwam en... Gzien de huidige Corona situtie hebben we het merendeel vd training remote moeten volgen. Daar stond ik in het begin best wel sceptisch tegenover maar in praktijk bleek dat de stof prima overkwam en ook het opdelen in groepen bij speciale opdrachten zonder problemen verliep. Complete opleiding kunnen volgens zonder noemenswaardige problemen en de trainer Harry wist ons prima 'aan boord' te houden ondanks dat we allemaal op afstand zaten.

Sietze de Wijs

Combinatie van trainer, leeromgeving, lesmateriaal en zeker ook cursusgroep maakt dat deze opleiding zeer waardevol was.
Veel geleerd; veel herkend. Door de praktische toepasbaarheid ook gelijk...
Veel geleerd; veel herkend. Door de praktische toepasbaarheid ook gelijk aan de slag om de cursus/lesstof uit te proberen.

Eric Faber

Duidelijke, leerzame en leuke cursus.
Trainer heeft zeer veel kennis en ervaring en haalt echt het onderste naar boven bij de cursisten.
Tijdens de cursus worden veel verschillende...
Duidelijke, leerzame en leuke cursus.
Tijdens de cursus worden veel verschillende casussen besproken.
Al veel voorbeelden in de praktijk kunnen uitvoeren.

Lucienne Saraber

Veel inspiratie gekregen en inzichten in hoe BiSL Next in de praktijk gebruikt kan worden. De instrumenten in het boek zijn met de cursus veel meer gaan leven. En weer leuke ontmoetingen rijker.

Kevin Schoot

Als aankomend leidinggevende veel inspiratie opgedaan van Olaf-Marijn + mede cursisten en de gehele cursus. Structuur is duidelijk en begrijpelijk. Daarnaast ook al veel opgedane kennis in praktijk... Als aankomend leidinggevende veel inspiratie opgedaan van Olaf-Marijn + mede cursisten en de gehele cursus. Structuur is duidelijk en begrijpelijk. Daarnaast ook al veel opgedane kennis in praktijk kunnen brengen.

Jessica Brinkert

Dankzij ICM en Eddy heb ik op een duidelijke en goede manier alles over NIMA A Online Marketing geleerd en ben ik klaar om dit in de praktijk toe te gaan passen in mijn werk. Door de aanpak ben ik... Dankzij ICM en Eddy heb ik op een duidelijke en goede manier alles over NIMA A Online Marketing geleerd en ben ik klaar om dit in de praktijk toe te gaan passen in mijn werk. Door de aanpak ben ik straks goed voorbereid op mijn examen en dit is een mooie opstap naar NIMA B.

Sim Kersten

Ik vond het een erg prettige en leerzame cursus. De trainer was erg bekwaam en ik heb in deze cursus veel over mijzelf geleerd. Daarnaast is het erg mooi om te zien hoe een groep mensen (die elkaar... Ik vond het een erg prettige en leerzame cursus. De trainer was erg bekwaam en ik heb in deze cursus veel over mijzelf geleerd. Daarnaast is het erg mooi om te zien hoe een groep mensen (die elkaar niet kent) in drie dagsessies tot elkaar groeit en mooie, emotionele en diepe verhalen met elkaar deelt.