- Welk element voor de opleiding vind...Cijfer: 10 Ervaring: - Hieronder kun je het antwoord verder toelichten. Gaf veel praktijkvoorbeelden die je kon toepassen in praktijk
- Welk element voor de opleiding vind je het meest relevant voor de praktijk? destep en swot analyse en literatuur hoe je team kan laten ontwikkelen en hier was erg blij mij, heb nu een team die goed op weg is om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken.
- Je geeft aan dat het (zeer) waarschijnlijk is dat je ICM zult aanbevelen. Wat is de reden om ICM aan te bevelen? Ik vond het goede opleiding, goede tools worden aangereikt, hierdoor kon ook verder ontwikkelen om zo problemen in mijn team beter aan te sturen en te begrijpen hoe hier mee om te gaan .
Balbina Ferreira
anoniem
Prima trainer die met humor en mooie praktijkvoorbeelden. Alles in een hele veilige omgeving met respect voor alle deelnemers. Mijn doel was om mijn eigen geconditioneerde gedrag onder de loep te...Prima trainer die met humor en mooie praktijkvoorbeelden. Alles in een hele veilige omgeving met respect voor alle deelnemers. Mijn doel was om mijn eigen geconditioneerde gedrag onder de loep te nemen en te kijken waar ik kan veranderen. Ik heb de training als heel waardevol ervaren. Het zet je echt aan het denken en laat je anders kijken naar mensen en situaties.
Angelique Wiekens
Mijn ervaringen met de opleider en de trainer. Cursusmateriaal en...Mijn ervaringen mbt de lesstof: Theorieën die je leert kijken naar je teamleden en naar je eigen rol/kleur enz.
Mijn ervaringen met de opleider en de trainer. Cursusmateriaal en DLO en inspirerende docente met humor en mensenkennis, die de groep goed betrekt.
Ferdinand Stijn
Aardige gast met veel kennis van zaken.
Het zelf presenteren en daar feedback op krijgen. Ook zeer confronterend om jezelf te zien via de opgenomen presentaties. ...Aardige gast met veel kennis van zaken.
Goede trainers met goede stof. Door veel zelf te doen en zaken goed voor te bereiden leer je veel tijdens deze training.
Thekla Oosterhof
Fred heeft veel humor en geduld. Heeft veel praktijkvoorbeelden. Geeft duidelijk uitleg en altijd bereid om extra vragen te beantwoorden. Alles goed geregeld door ICM. Goede locatie, goede docent....Fred heeft veel humor en geduld. Heeft veel praktijkvoorbeelden. Geeft duidelijk uitleg en altijd bereid om extra vragen te beantwoorden. Alles goed geregeld door ICM. Goede locatie, goede docent. Inhoud komt goed overeen met de cursustitel. Prijs is uitstekend. Daarnaast extra complimenten voor het snelle schakelen van ICM na het uitbreken van Corona en de verzorging van digitale lessen.
Danny van Schendel
Het was voor mij een laagdrempelige manier van studeren, gevarieerde groepssamenstelling. Relevant element: Reflectie op het traject met je coachée. De docent was bekwaam en professioneel. Ook de...Het was voor mij een laagdrempelige manier van studeren, gevarieerde groepssamenstelling. Relevant element: Reflectie op het traject met je coachée. De docent was bekwaam en professioneel. Ook de locatie was centraal en goed bereikbaar.
Lisa Hoes
De training Officemanagement werd vakkundig, gedreven en gepassioneerd gegeven door Leontine Tacoma. Zij is een expert op dit gebied en gaf goede voorbeelden uit de praktijk. TOP training via...De training Officemanagement werd vakkundig, gedreven en gepassioneerd gegeven door Leontine Tacoma. Zij is een expert op dit gebied en gaf goede voorbeelden uit de praktijk. TOP training via Virtueel Classroom!
Anja Roelen
Door de manier waarop Janet deze cursus heeft begeleid was het een plezier om aan de trainingsdagen deel te nemen. Ze weet de juiste toon te raken. Is open, helder en flexibel. Ze kijkt wat de groep...Door de manier waarop Janet deze cursus heeft begeleid was het een plezier om aan de trainingsdagen deel te nemen. Ze weet de juiste toon te raken. Is open, helder en flexibel. Ze kijkt wat de groep en de afzonderlijke cursisten nodig hebben. Haar feedback is ook altijd heel behulpzaam.
Kim Kreuzen
Ik vind de docent een hele spontane en open vrouw, zij heeft een veilig omgeving voor ons gecreëerd om in te kunnen groeien en ons zelf te kunnen zijn. De communicatie is goed, de accommodatie goed,...Ik vind de docent een hele spontane en open vrouw, zij heeft een veilig omgeving voor ons gecreëerd om in te kunnen groeien en ons zelf te kunnen zijn. De communicatie is goed, de accommodatie goed, docenten goed. Ik heb er niets op aan te merken.