De docent geeft duidelijke uitleg, denkt mee en leeft zich in de situatie. Je krijgt veel feedback. Het is een goede cursus en het is een fijne docent. Een training die je echt verder helpt op...De docent geeft duidelijke uitleg, denkt mee en leeft zich in de situatie. Je krijgt veel feedback. Het is een goede cursus en het is een fijne docent. Een training die je echt verder helpt op de werkvloer!
Chris Stam
Ik heb een goede ervaring opgedaan via ICM.
De cursussen waren goed, duidelijk en leerzaam. De trainers stralen plezier uit in hun vak. Ze geven goede praktijkvoorbeelden waar je echt wat...Ik heb een goede ervaring opgedaan via ICM.
De cursussen waren goed, duidelijk en leerzaam. De trainers stralen plezier uit in hun vak. Ze geven goede praktijkvoorbeelden waar je echt wat aan hebt.
Kortom, als je wilt ontwikkelen in Sales, raad ik deze cursus zeker aan.
A Meiberg
Zeer betrokken lerares iedereen kon zichzelf zijn prettige manier van les geven, ik vond het fijn om van haar les te krijgen. Alles wordt goed geregeld en wordt ook meegedacht bij prive...Zeer betrokken lerares iedereen kon zichzelf zijn prettige manier van les geven, ik vond het fijn om van haar les te krijgen. Alles wordt goed geregeld en wordt ook meegedacht bij prive omstandigheden en het daardoor moeten missen van een les, gelijk in oplossingen denken daar hou ik wel van
Fatih Arik
Welk element voor de opleiding vind je het meest relevant voor de praktijk?
Doelgroep gericht presentatie maken
. Wat is de reden om ICM aan te bevelen? Welk element voor de opleiding vind je het meest relevant voor de praktijk?
Doelgroep gericht presentatie maken
. Wat is de reden om ICM aan te bevelen?
Leerzame methodologie, leuke cursisten en inspirerende docent
Deborah Oudt-Hompes
Jeske is erg kundig, daarnaast weet ze de stof op en leuke interactieve manier over te brengen. Het zijn lange dagen maar zij zorgt ervoor dat je elke minuut aandachtig blijft luisteren en blijft...Jeske is erg kundig, daarnaast weet ze de stof op en leuke interactieve manier over te brengen. Het zijn lange dagen maar zij zorgt ervoor dat je elke minuut aandachtig blijft luisteren en blijft mee doen! Ik vind dit oprecht een hele goede docente! Ik vind ICM een kundig opleidingscentrum. De communicatie met jullie is fijn.
Bouwman
Fijne cursus je leert veel in weinig tijd. Titia weet waar ze het over heeft en is prettig in omgang. in Utrecht waar de cursus plaats vond was alles perfect geregeld.
Claudia Kuiper
Hele duidelijke online training van ICM. Zeer fijne trainer, duidelijk verhaal, rustig en empatisch. Leuk ook om met totale vreemden een online training te volgen. Kan wat ik geleerd heb goed...Hele duidelijke online training van ICM. Zeer fijne trainer, duidelijk verhaal, rustig en empatisch. Leuk ook om met totale vreemden een online training te volgen. Kan wat ik geleerd heb goed omzetten naar de praktijk.
Jasper van Zaal
Leuke cursus en Marco weet je goed mee te nemen op de NLP reis. Vooral het onderwerp herkaderen kan ik iedereen aanraden. De lunch was zeer goed geregeld en door corona helaas de laatste 2x gemist.
Nicoline Emck
Goede training waarbij theorie functioneel werd in gezet bij 'real life' praktijkvoorbeelden. Daardoor kon de theorie (w.o. tests, modellen, instrumenten) efficiënt worden ingezet en kennis...Goede training waarbij theorie functioneel werd in gezet bij 'real life' praktijkvoorbeelden. Daardoor kon de theorie (w.o. tests, modellen, instrumenten) efficiënt worden ingezet en kennis beklijfde beter. Kortom: een aanrader voor mensen die meer uit zichzelf (faciliteer je team, o.a. bij een leven lang leren en ontwikkelen!) en hun team willen halen!
Rinco Van Der Baan van Buro Acting
Goed was de diverse afwisseling van de trainers. De verschillende onderdelen in de training gaf mij meer duidelijkheid in het geven van een goede training.beter kan de terugkoppeling van trainer...Goed was de diverse afwisseling van de trainers. De verschillende onderdelen in de training gaf mij meer duidelijkheid in het geven van een goede training.beter kan de terugkoppeling van trainer naar deelnemer.