Dankzij de training persoonlijke effectiviteit ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan. Ik heb leren prioriteren en er naar te handelen. Daarnaast heb ik de handvaten gekregen om op de juiste...Dankzij de training persoonlijke effectiviteit ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan. Ik heb leren prioriteren en er naar te handelen. Daarnaast heb ik de handvaten gekregen om op de juiste manier mijn grenzen aan te geven.
Het was een zeer waardevolle training. De trainster is ontzettend goed in haar werk en weet binnen no time de spijker op de kop te slaan. Ze heeft naast ervaring in haar werk veel levenservaring en mensenkennis waardoor ze zowel de groep als ieder individu erg goed kan begeleiden.
De training persoonlijke effectiviteit is een absolute aanrader!
Pieter Smit
Ervaring: De docent is zeer kundig. Naast het bezitten van veel kennis weet ze dit direct in de praktijk in te zetten en over te brengen. Ze doet wat nodig is, ook als dit betekent dat de hele...Ervaring: De docent is zeer kundig. Naast het bezitten van veel kennis weet ze dit direct in de praktijk in te zetten en over te brengen. Ze doet wat nodig is, ook als dit betekent dat de hele training anders verloopt dan bedacht. Zeer duidelijk dat ze werken met de beste mensen.
Randy Harmsen
Trainer was flexibel en kundig, leuke werkvormen waarbij ervaring opgedaan kon worden met andere vakgenoten in andere branches. Iets meer verdieping had gekund op wetenschappelijke onderbouwingen,...Trainer was flexibel en kundig, leuke werkvormen waarbij ervaring opgedaan kon worden met andere vakgenoten in andere branches. Iets meer verdieping had gekund op wetenschappelijke onderbouwingen, ervaringsdeskundigen op ons vakgebied uitnodigen van andere organisaties (corporates): wat is jullie visie, waarom, voorbeeld van leerpaden etc.
Teunis Elkink
Goede opleiding die praktijk en theorie verbind. Met een erg veelzijdige docent. Er zijn veel praktijk voorbeelden gebruikt en er is goed ingegaan op persoonlijke situaties van cursisten. Met...Goede opleiding die praktijk en theorie verbind. Met een erg veelzijdige docent. Er zijn veel praktijk voorbeelden gebruikt en er is goed ingegaan op persoonlijke situaties van cursisten. Met vriendelijke groet.
Frans Beekman
De training was goed opgezet met een combinatie van aansprekende praktijkvoorbeelden en met de theorie als leidraad. Erg prettig dat van de deelnemers verwacht wordt dat ieder voorbereid aan de...De training was goed opgezet met een combinatie van aansprekende praktijkvoorbeelden en met de theorie als leidraad. Erg prettig dat van de deelnemers verwacht wordt dat ieder voorbereid aan de lessen deelneemt.
Eline Vermeulen MSc
Het was een prachtige cursus dankzij de zeer intieme setting met een kleine groepsgrootte. Als ook door de sfeer die de trainster direct weet te maken. Alma houdt je in het nu en leert je hoe je dit...Het was een prachtige cursus dankzij de zeer intieme setting met een kleine groepsgrootte. Als ook door de sfeer die de trainster direct weet te maken. Alma houdt je in het nu en leert je hoe je dit op je werk en thuis ook kunt doen. Je krijgt theorie, praktijkervaringen en een van onschatbare waarde aan zelfinzichten. Nog steeds breng ik het geleerde in praktijk en zijn mijn stressklachten naar de achtergrond verdwenen!
Sam Doeve
- Onwijs fijne docent. Ze had veel persoonlijke aandacht. Ze gebruikte de theorie om in te gaan op iedereen zijn casus. -Een stakeholder analyse maken en dat koppelen aan hoe je ze in...- Onwijs fijne docent. Ze had veel persoonlijke aandacht. Ze gebruikte de theorie om in te gaan op iedereen zijn casus. -Een stakeholder analyse maken en dat koppelen aan hoe je ze in beweging krijgt om je gewaagde doel te bereiken heb ik als zeer waardevol ervaren. -De theorie die wordt gekoppeld aan de praktijk. Heel fijn dat alles direct inzetbaar was voor mijn werk.
Tom Pijnappel
De cursus is erg praktijkgericht opgezet, waardoor de er een goede verhouding tussen theorie en praktijk ontstaat. Het vier ballen model is een eenvoudig, maar goed model die als kapstok gebruikt...De cursus is erg praktijkgericht opgezet, waardoor de er een goede verhouding tussen theorie en praktijk ontstaat. Het vier ballen model is een eenvoudig, maar goed model die als kapstok gebruikt wordt om veranderingen door te voeren. Het toegepaste boek leest makkelijk waardoor je die ook er later ook snel bij pakt.
Broekhuijzen
Onze trainer Nicole van der Ouw was heel inspirerend met veel praktijk ervaring en veel cases. Weinig platte theorie, maar vooral creativiteit en veel doen. Goede vertaling naar de eigen praktijk....Onze trainer Nicole van der Ouw was heel inspirerend met veel praktijk ervaring en veel cases. Weinig platte theorie, maar vooral creativiteit en veel doen. Goede vertaling naar de eigen praktijk. De duur van de training is precies goed.
Menes
Goede training, ook met name door de trainer, deze is heel enthousiast en inspirerend. Het is ook veel theorie maar door de indeling van Ronald, heb je dat niet eens door. Hele fijne manier van...Goede training, ook met name door de trainer, deze is heel enthousiast en inspirerend. Het is ook veel theorie maar door de indeling van Ronald, heb je dat niet eens door. Hele fijne manier van training geven. Praktijkvoorbeelden, veel oefenen dat maakt het echt een leerzame training.