Wat een goede training. Inzicht in jezelf krijgen maar ook hoe een ander kan reageren en door de verschillende werksituaties zoveel voorbeelden en herkenningspunten. Fijn om elke maand...Wat een goede training. Inzicht in jezelf krijgen maar ook hoe een ander kan reageren en door de verschillende werksituaties zoveel voorbeelden en herkenningspunten. Fijn om elke maand nieuwe feiten en weetjes te leren en hoe hier mee om te gaan. Zelf had ik een issue met een collega en heb geleerd hoe mijn grenzen aan te geven zonder een agressieve houding aan te nemen of te veroorzaken. Echt een aanrader deze cursus
Christine
Goed lesmateriaal, fijne docenten met praktijkervaring. Processen lopen...Heel positief. Theoretisch goed opgebouwd. Het GROW model is voor mij heel relevant en toepasbaar in de praktijk.
Goed lesmateriaal, fijne docenten met praktijkervaring. Processen lopen gesmeerd en dan heb je als cursist daar geen omkijken naar.
Anne van de Poel
Miranda is een erg fijne coach. Rustig maar heel doortastend en daar ook direct in. Ze geeft iedereen de tijd die ze nodig heeft, maar weet het ook goed te sturen voor de hele groep
Miranda Huizinga
De opleiding is zeer professioneel opgezet. Alles is goed geregeld en er wordt duidelijk gecommuniceerd. De online bijeenkomsten waren ook van hetzelfde kaliber als de klassikale. De opleiding is zeer professioneel opgezet. Alles is goed geregeld en er wordt duidelijk gecommuniceerd. De online bijeenkomsten waren ook van hetzelfde kaliber als de klassikale.
Roland is zeer enthousiast en erg vakkundig. Hij legt alles zeer duidelijk uit en als je het daarna nog niet begrijpt, legt hij het op een andere manier uit, zodat het ook voor de andere cursisten interessant blijft.
De opleiding is voor mij relevant geweest voor mijn nieuwe baan. Ik gebruik regelmatig wat mij is aangeleerd in de opleiding
Brigitte Van lokven
Inspirerend! , sluit goed aan op de praktijk. Goed te combineren met mijn werk. Goede basis. Nu bezig met het vervolg personeelsmanagement. zeker aan te raden voor iedereen die een goede basis wil...Inspirerend! , sluit goed aan op de praktijk. Goed te combineren met mijn werk. Goede basis. Nu bezig met het vervolg personeelsmanagement. zeker aan te raden voor iedereen die een goede basis wil hebben op personeelszaken
Martine S
Ik vind het fijn dat van persoonlijke kwaliteiten uitgegaan wordt en je niet standaard modellen aangeleerd krijgt en de trainers zijn top. Allemaal toegankelijk, fijne energie en ondanks dat de...Ik vind het fijn dat van persoonlijke kwaliteiten uitgegaan wordt en je niet standaard modellen aangeleerd krijgt en de trainers zijn top. Allemaal toegankelijk, fijne energie en ondanks dat de training in groepsverband is voelt het alsof er maatwerk geleverd wordt.
Nillesen
Fred is prettig in de omgang en benaderbaar als trainer. Hij geeft handvaten/tips, maar laat je ook zelf denken. Alle drie de dagen vond ik relevant. Het staat met elkaar in verbinding. Ik vind de...Fred is prettig in de omgang en benaderbaar als trainer. Hij geeft handvaten/tips, maar laat je ook zelf denken. Alle drie de dagen vond ik relevant. Het staat met elkaar in verbinding. Ik vind de digitale leeromgeving erg prettig. Ook het boek dat we hebben gekregen is interessant.
Nillesen
Rianne Kruizenga
Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de praktijk. Goede mix tussen theorie en praktijk. Je wordt...Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de praktijk. Goede mix tussen theorie en praktijk. Je wordt intensief ondergedompeld in het vakgebied coaching.
Mirjam Grit
Docenten geven op een prettige manier les.De theorie wordt op een levendige manier aangevuld met praktijkvoorbeelden. Een goed inhoudelijk programma en goed studiemateriaal.ICM is altijd goed...Docenten geven op een prettige manier les.De theorie wordt op een levendige manier aangevuld met praktijkvoorbeelden. Een goed inhoudelijk programma en goed studiemateriaal.ICM is altijd goed bereikbaar voor vragen en overleg.