Pieter brengt op een fijne, humorvolle en doordrenkt met praktijk voorbeelden de stof aan de man. De opleiding past perfect bij mij. Echt een aanrader! Gevolgd bij ICM opleidingen, prettige...Pieter brengt op een fijne, humorvolle en doordrenkt met praktijk voorbeelden de stof aan de man. De opleiding past perfect bij mij. Echt een aanrader! Gevolgd bij ICM opleidingen, prettige organisatie waar ik me bij thuis voel.Tinka
Judith van der Laan
Prima training met kleine groep, veel interactie en voldoende praktijkopdrachten. Wel jammer dat de cursus niet in het Noorden werd gegeven. Wat mij betreft een mooie opleiding als start van mijn...Prima training met kleine groep, veel interactie en voldoende praktijkopdrachten. Wel jammer dat de cursus niet in het Noorden werd gegeven. Wat mij betreft een mooie opleiding als start van mijn carrière als loopbaancoach.
van Dijk
De structuur/onderdelen van het maken van een strategische beslissing Duidelijke structuur van de cursus, goed portal waar alle documentatie/informatie te vinden is, lesstof sluit goed aan bij...De structuur/onderdelen van het maken van een strategische beslissing Duidelijke structuur van de cursus, goed portal waar alle documentatie/informatie te vinden is, lesstof sluit goed aan bij praktijk, goede, inspirerende trainer.
Ron Adelaar
Cijfer: 10 Een hele goede training met twee toppers van docenten, Inge van Erp en Rémi van der Elzen. Daarbij was een relevante element het leren van en delen met medecursisten. De reden...Cijfer: 10 Een hele goede training met twee toppers van docenten, Inge van Erp en Rémi van der Elzen. Daarbij was een relevante element het leren van en delen met medecursisten. De reden om ICM aan te bevelen: Professioneel en een prima kwaliteit.
Marline Tjeenk Willink
Fijn dat ik als trainer van ICM de mogelijkheid kreeg om mezelf bij te scholen en de training Systemisch Teamtrainer en -coach kon volgen. Een bijzondere training, zowel door de trainer als de...Fijn dat ik als trainer van ICM de mogelijkheid kreeg om mezelf bij te scholen en de training Systemisch Teamtrainer en -coach kon volgen. Een bijzondere training, zowel door de trainer als de prettige groep medecursisten. Er heerste een open en leergierige sfeer. Peter voelt de groep goed aan en maakt er een interactief feestje van met veel mogelijkheden om zowel te oefenen als te observeren. Wat ik knap vind van Peter is hoe hij zo in het hier en nu blijft; hij kan bijvoorbeeld binnen een opstelling de mogelijkheid pakken om een andere opstelling te gaan doen, omdat dat op dat moment passend is voor degene die oefent als teamcoach. Een bron van inspiratie waar ik veel geleerd heb en inmiddels gebruik in mijn eigen trainingen en coachingsgesprekken.
Irene Verplancke
Goede trainer, veel kennis, rustig, ondersteunt het leerproces. Concreet stappenplan voor de begeleiding en concrete oefeningen om te doen met de coachee. Ik vind ICM een...Goede trainer, veel kennis, rustig, ondersteunt het leerproces. Concreet stappenplan voor de begeleiding en concrete oefeningen om te doen met de coachee. Ik vind ICM een goede en vriendelijke organisatie. Goed georganiseerd. ICM denkt mee in oplossingen voor cursisten als het anders loopt dan verwacht.
Aleida Krooneman
Wat goed was aan de opleiding van middle-management was het les materiaal. Ook waren de praktijkavonden echt een verrijking van de studie. Maar ook toen ik les kreeg via zoom omdat we tijdens corona...Wat goed was aan de opleiding van middle-management was het les materiaal. Ook waren de praktijkavonden echt een verrijking van de studie. Maar ook toen ik les kreeg via zoom omdat we tijdens corona geen praktijk lessen konden volgen, werd ook daar veel tijd en energie door onze trainster ingestoken. Ja ik ben echt blij dat ik deze opleiding heb gevolgd, omdat je met het volgen van de juiste leerdoelen echt veel uit deze opleiding kan halen.
Maaike Dijkmann
Met name de oefeningen zijn zeer waardevol en pas ik nog vaak toe in... Lenneke is een goede trainster. Ze begeleide ons goed, heeft humor, heeft veel ervaring en is een prettig mens.
Met name de oefeningen zijn zeer waardevol en pas ik nog vaak toe in de praktijk.
Ik beveel deze opleiding zeker aan als je op zoek bent naar een leuke opleiding tot loopbaancoach.
Dennis van der Lee
Goed praktijkonderwijs met de juiste digitale ondersteuning. Wim is een fantastische man waar ik heel veel van heb geleerd. Met zijn praktijkvoorbeelden heb ik veel handvaten gekregen om dit in mijn...Goed praktijkonderwijs met de juiste digitale ondersteuning. Wim is een fantastische man waar ik heel veel van heb geleerd. Met zijn praktijkvoorbeelden heb ik veel handvaten gekregen om dit in mijn dagelijks werk toe te passen.
Claudia Z
Alles is zeer goed geregeld, alles wordt zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en is toch op niveau. Professionele leerkracht en nuttige direct toepasbare leerstof. Geweldig fijne locatie waar goed...Alles is zeer goed geregeld, alles wordt zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en is toch op niveau. Professionele leerkracht en nuttige direct toepasbare leerstof. Geweldig fijne locatie waar goed op aan te reizen is. De groep was ook erg leuk en heb er veel van geleerd. Zou het een ieder aanbevelen die erover denkt deze opleiding te gaan volgen.