Ontzettend fijne manier van lesgeven. Ook de online classroom werkt fantastisch. Leuk ook dat je in een groepje "apart" kunt gaan zitten en met een klein clubje aan een opdracht kan werken. Super...Ontzettend fijne manier van lesgeven. Ook de online classroom werkt fantastisch. Leuk ook dat je in een groepje "apart" kunt gaan zitten en met een klein clubje aan een opdracht kan werken. Super interessant verhaal iedere keer, veel zelfverkenning ook..
Yvonne Winthagen
Pnline deze cursus doen was een zeer bijzondere ervaring en ondanks alles zeer inspirerend. Groot compliment aan onze cursusleider Tom, echt knap hoe hij 10 mensen digitaal begeleidt in de eerste...Pnline deze cursus doen was een zeer bijzondere ervaring en ondanks alles zeer inspirerend. Groot compliment aan onze cursusleider Tom, echt knap hoe hij 10 mensen digitaal begeleidt in de eerste beginselen van NLP.
Inge van Erp
Cijfer: 10 Bij ICM werken veel goede trainers met verstand van zaken en oog voor de mensen. Zo ook deze trainer. Veel aandacht voor vragen en interactie, enthousiast, veel praktijkervaring....Cijfer: 10 Bij ICM werken veel goede trainers met verstand van zaken en oog voor de mensen. Zo ook deze trainer. Veel aandacht voor vragen en interactie, enthousiast, veel praktijkervaring.
L. Bollen
Hele intelligente trainer, groep was erg divers en daagde elkaar uit, laatste deel online voortgezet ivm corona situatie. Dit is goed omgezet en gelukkig konden we de opleiding goed afronden.
D. Jansen
Een opleiding die direct aansluit bij de praktijk. Verandermanagement, weerstand, motivatie, alles komt aan bod. De docent (Pieter van der Kruis) was deskundig, aimabel en verbindend. Het was...Een opleiding die direct aansluit bij de praktijk. Verandermanagement, weerstand, motivatie, alles komt aan bod. De docent (Pieter van der Kruis) was deskundig, aimabel en verbindend. Het was intensief maar boeiend. Door Corona enkele lessen online, deze waren prima maar mijn voorkeur blijft klassikaal.
Corina van der Veer
Geweldig interessante opleiding met een topdocent, een fijne groep mede-studenten en de juiste combinatie theorie en praktijk. Ik pluk er nog dagelijks de vruchten van, door de praktijkopdracht voor...Geweldig interessante opleiding met een topdocent, een fijne groep mede-studenten en de juiste combinatie theorie en praktijk. Ik pluk er nog dagelijks de vruchten van, door de praktijkopdracht voor enkele teams in te zetten voor alle teams in mijn organisatie. Aanrader voor wie de diepte in wil als organisatieadviseur!
Cindy Bosch
Complete en goed verzorgde opleiding. Goed bereikbare en keurig verzorgde locatie.Trainer die betrokken was en boeiend kon uitleggen en voortreffelijk verzorgde lunch; allemaal top! Kon het... Complete en goed verzorgde opleiding. Goed bereikbare en keurig verzorgde locatie.Trainer die betrokken was en boeiend kon uitleggen en voortreffelijk verzorgde lunch; allemaal top! Kon het niet beter gewenst heben. Ging elke keer met veel plezier naar de cursusdagen!
Steef van den Brand
De training gaat in op de hands-on aspecten van team-coachen, waarbij we konden voortbouwen op kennis, theorie en ervaring die we opgedaan hebben bij de training "individuele coaching". De trainer...De training gaat in op de hands-on aspecten van team-coachen, waarbij we konden voortbouwen op kennis, theorie en ervaring die we opgedaan hebben bij de training "individuele coaching". De trainer gebruikt veel praktijk voorbeelden terwijl ook ruim voldoende ruimte beschikbaar was om voorbeelden van deelnemers te behandelen, eventueel na te spelen. De flexibiliteit van de trainer om daar op in te spelen, in plaats van een vast draaiboek en vaste agenda, sprak mij erg aan. De sfeer in de groep deelnemers was bijzonder snel open, eerlijk en kwetsbaar. De trainer heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd
Irene
Cijfer: 10 Ervaring:De communicatie vooraf vond ik fijn. Ik volgde de training op zaterdag, maar de eerste zaterdag was ik direct verhinderd, ik ben goed geholpen en heb de eerste training op...Cijfer: 10 Ervaring:De communicatie vooraf vond ik fijn. Ik volgde de training op zaterdag, maar de eerste zaterdag was ik direct verhinderd, ik ben goed geholpen en heb de eerste training op vrijdag kunnen volgen. Ook vond ik de trainer zeer deskundig. Enige minpunt die ik zou kunnen noemen is hetgeen meerdere cursisten tegenaan lopen en dat is het feit dat de opleiding voor aanvang wordt aangebonden in veel plaatsen en op veel dagen, maar dat uiteindelijk de opleiding maar in een paar plaatsen en op een paar dagen beschikbaar is.
Ketel
De theorie en besproken praktijksituaties sloten heel goed aan bij mijn eigen werkpraktijk. Ze zijn herkenbaar en ik zag waar het goed of juist mis kan gaan en wat de oorzaak kan zijn. Michiel...De theorie en besproken praktijksituaties sloten heel goed aan bij mijn eigen werkpraktijk. Ze zijn herkenbaar en ik zag waar het goed of juist mis kan gaan en wat de oorzaak kan zijn. Michiel heeft een prettige, enthousiaste manier van kennis overbrengen en delen. Hij legde het materiaal uit a.d.h.v. inzichtelijke voorbeelden, hij volgde de slides niet letterlijk en dat was verhelderend. Het was geen 'droge' opsomming van theorie. De slides vertellen echter wel hetzelfde verhaal (kort, puntsgewijs) en dat is heel handig als naslag. Michiel betrekt iedereen op dezelfde vriendelijke en uitnodigende manier en hij houdt de aandacht vast (vanzelf). Tijdens deze cursus had ik het gevoel dat de trainer mij echt iets wilde leren. Bij andere cursussen heb ik meermaals het gevoel gehad dat de cursisten door een programma 'geduwd' werden met als einddoel een eindopdracht. Hiervan heb ik bij deze cursus niets gemerkt. Wat betreft de aanmelding en het contact ben ik ook tevreden. Ik werd op tijd geïnformeerd over de mogelijkheden (locatie vd cursus), de uitval door coronavirus en ik werd geholpen bij mijn afwegingen. Prima dienstverlening.