Boot

Het klopt aan alle kanten. Communicatie, lesmateriaal sluit 1-op-1 aan op lesstof, accomodatie, de digitale leeromgeving en bovenal de trainer. Ik heb niet alleen de verplichte lesstof geleerd maar... Het klopt aan alle kanten. Communicatie, lesmateriaal sluit 1-op-1 aan op lesstof, accomodatie, de digitale leeromgeving en bovenal de trainer. Ik heb niet alleen de verplichte lesstof geleerd maar heel veel extra informatie daaromheen. Na afloop ben ik met een volle gereedschapskist het werkveld in gegaan.

Mark van der Stroom

Het traject van informatie opzoeken op de website tot en met het ontvangen van het examenresultaat is zeer soepel en prettig verlopen. Ik heb geen klachten, sterker nog, het heeft mij er toe doen... Het traject van informatie opzoeken op de website tot en met het ontvangen van het examenresultaat is zeer soepel en prettig verlopen. Ik heb geen klachten, sterker nog, het heeft mij er toe doen besluiten mijzelf voor het vervolgtraject bij ICM aan te melden welke ik ook met succes heb afgerond

Pheifer

Ik vind ICM een prettige club met een persoonlijk karakter. Een plek waar je graag komt en veel kan leren. De opleiding paste goed bij mijn wensen om te groeien als manager.

Mirjam Vellinga

Goede cursus, goed verzorgd, uitstekende trainer op een prima locatie. Persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor je eigen casussen en leerbehoeftes. De docent weet een ontspannen, open en... Goede cursus, goed verzorgd, uitstekende trainer op een prima locatie. Persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor je eigen casussen en leerbehoeftes. De docent weet een ontspannen, open en veilige sfeer te creëren waardoor je ook veel leert van de groep.

M Bogerd

Inschrijven zonder problemen en heleeere communicatie over waar en wanneer uiteindelijk de cursus te volgens was. De inhoud van de cursus was boven verwachting. Basis en waar gevraagd krijg je... Inschrijven zonder problemen en heleeere communicatie over waar en wanneer uiteindelijk de cursus te volgens was. De inhoud van de cursus was boven verwachting. Basis en waar gevraagd krijg je handvaten voor verdieping. Twee kundige enthousiaste trainers die dynamiek in de groep wisten te creëren waardoor we ook van elkaar konden leren.

Stephanie Pinas

Hele fijne en leerzame begeleiding van Joke. Zij liet mij zien wat ik nog meer uit mijn talenten kan halen. En hoe ik uit mijn comfort zone kan komen. Hele fijne en kleine klassen

Maaike Van Dooren

De communicatie, zowel met de trainer als met ICM, verliep heel prettig. De tweede helft van de training moest - vanwege COVID-19 - online gegeven worden: dat hebben ICM en de trainer zeer goed,... De communicatie, zowel met de trainer als met ICM, verliep heel prettig. De tweede helft van de training moest - vanwege COVID-19 - online gegeven worden: dat hebben ICM en de trainer zeer goed, flexibel en creatief opgelost. Inhoudelijk was dit ook een training waar ik in praktische zin veel aan heb.

Jansen

Er werden veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt, ondanks de online lessen was de interactie goed. er kon worden gewerkt in aparte groepjes. Kundige, goede docent. Het lesmateriaal was goed.

Joan van der Linden

De digitale leeromgeving is erg prettig om mee te werken en ook het cursusmateriaal is compleet ingericht op professionele coaching. Ook Bonnie als trainer was erg interactief en veelzijdig in het... De digitale leeromgeving is erg prettig om mee te werken en ook het cursusmateriaal is compleet ingericht op professionele coaching. Ook Bonnie als trainer was erg interactief en veelzijdig in het overbrengen van de lesstof. Een tip die ik ICM mee wil geven is goede bronnen aan te geven waar je heel compleet de actuele arbeidsmarktkennis op kunt doen voor een nog completere begeleiding van je coachee.

WidjayKoemar Ramharakh

Camiel is Open, Eerlijk, Fun, de trainer was er echt voor je en verbeteringen werden niet opgedrongen, maar heel vriendelijk in de groep besproken. Ik heb een aantal tips meteen kunnen toepassen.