Martine S

Ik vind het fijn dat van persoonlijke kwaliteiten uitgegaan wordt en je niet standaard modellen aangeleerd krijgt en de trainers zijn top. Allemaal toegankelijk, fijne energie en ondanks dat de... Ik vind het fijn dat van persoonlijke kwaliteiten uitgegaan wordt en je niet standaard modellen aangeleerd krijgt en de trainers zijn top. Allemaal toegankelijk, fijne energie en ondanks dat de training in groepsverband is voelt het alsof er maatwerk geleverd wordt.

Nillesen

Fred is prettig in de omgang en benaderbaar als trainer. Hij geeft handvaten/tips, maar laat je ook zelf denken. Alle drie de dagen vond ik relevant. Het staat met elkaar in verbinding. Ik vind de... Fred is prettig in de omgang en benaderbaar als trainer. Hij geeft handvaten/tips, maar laat je ook zelf denken. Alle drie de dagen vond ik relevant. Het staat met elkaar in verbinding. Ik vind de digitale leeromgeving erg prettig. Ook het boek dat we hebben gekregen is interessant.

Nillesen

Rianne Kruizenga

Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de praktijk. Goede mix tussen theorie en praktijk. Je wordt... Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de praktijk. Goede mix tussen theorie en praktijk. Je wordt intensief ondergedompeld in het vakgebied coaching.

Mirjam Grit

Docenten geven op een prettige manier les.De theorie wordt op een levendige manier aangevuld met praktijkvoorbeelden. Een goed inhoudelijk programma en goed studiemateriaal.ICM is altijd goed... Docenten geven op een prettige manier les.De theorie wordt op een levendige manier aangevuld met praktijkvoorbeelden. Een goed inhoudelijk programma en goed studiemateriaal.ICM is altijd goed bereikbaar voor vragen en overleg.

Sandra van Gessel

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen bij ICM gevolgd en elke keer ben ik bijzonder te spreken over de enorme deskundigheid en toegankelijkheid van de docent/trainer. Als HR manager beveel ik... Ik heb meerdere opleidingen en trainingen bij ICM gevolgd en elke keer ben ik bijzonder te spreken over de enorme deskundigheid en toegankelijkheid van de docent/trainer. Als HR manager beveel ik ook regelmatig een ICM training aan bij collega's en dat is nooit een teleurstelling gebleken.

Stefan Folkers

Veel interactie met medestudenten. Je oefent in groepjes met verschillende modellen. Het zijn fijne lessen, docenten weten waar ze het over hebben. De behandelde theorie is goed te lezen en om te... Veel interactie met medestudenten. Je oefent in groepjes met verschillende modellen. Het zijn fijne lessen, docenten weten waar ze het over hebben. De behandelde theorie is goed te lezen en om te zetten naar praktijk. Het stuk zelfstudie is goed te doen.

Jelmer Bruijnes

Het element van de training dat ik het meest relevant vond voor de praktijk is hoe je alles toe kunt passen in de verkoop. Ik beveel ICM aan omdat de training duidelijk was, en de docent de training... Het element van de training dat ik het meest relevant vond voor de praktijk is hoe je alles toe kunt passen in de verkoop. Ik beveel ICM aan omdat de training duidelijk was, en de docent de training leerzaam maakte.

Nynke Arntzen

Wat ik uit de cursus het meest mee ga nemen naar de praktijk is de aansluiting en toepasbaarheid van de theorieën op de praktijk. Ik zou ICM Opleidingen & Trainingen zeker aanbevelen omdat alles... Wat ik uit de cursus het meest mee ga nemen naar de praktijk is de aansluiting en toepasbaarheid van de theorieën op de praktijk. Ik zou ICM Opleidingen & Trainingen zeker aanbevelen omdat alles goed geregeld was. De online leeromgeving werkt goed, video’s zijn duidelijk en de docente was fantástisch. Al met al: super! Ik vind het jammer dat het voorbij is.

Nathalie Kremers

Cijfer: 10
Cijfer: 10
Ervaring: Kwalitatief erg goedgepassioneerde trainers die je lezen. Veel beter dan mijn ervaringen bij NCOI. Digitale leeromgeving is top...de filmpjes en duidelijke opdrachten, je kan ook vooruit werken. Veel geleerd, wel veel naast fulltime baan.