Alles is altijd top geregeld. ondanks corona moest er snel iets innovatiefs verzonnen worden om toch de lessen te kunnen volgen en dat is wederom super geregeld.daarnaast is het studie materiaal...Alles is altijd top geregeld. ondanks corona moest er snel iets innovatiefs verzonnen worden om toch de lessen te kunnen volgen en dat is wederom super geregeld.daarnaast is het studie materiaal fijn en makkelijk te verwerken.Ik kan niet wachten op de volgende module.
Ben Spaan
Zeer capabele docenten met veel inhoudelijke kennis. De opleiding tot professioneel coach...Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de opleiding tot professioneel coach is vorm gegeven.
Zeer capabele docenten met veel inhoudelijke kennis. De opleiding tot professioneel coach gaat ook over de ontwikkeling van mij als persoon en Milja en Leonora hebben me daarin inzichten gegeven die voor mij belangrijk zijn.
Daarnaast goed materiaal en goede service vanuit ICM wanneer dat nodig was.
Droogendijk
Deze training heeft mij een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling. In deze 5 maanden heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik mijn effectiviteit kan vergroten. Een goede training...Deze training heeft mij een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling. In deze 5 maanden heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik mijn effectiviteit kan vergroten. Een goede training die ik zeker iedereen aanraad.
Kelly van Helvoort
Het was een leuke en leerzame periode met een persoonlijke benadering vanuit de trainer. Prettige confrontaties die zorgde voor nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Ik zal zeker nog meer...Het was een leuke en leerzame periode met een persoonlijke benadering vanuit de trainer. Prettige confrontaties die zorgde voor nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Ik zal zeker nog meer trainingen en studies gaan volgen via ICM en hoop dan opnieuw weer op zo'n enthousiaste docent.
Marianne Kersten
Ook in moeilijke tijden (Corona) is er ontzettend snel een alternatief (namelijk online volgen van de cursus) bedacht. Verder goede verzorging van lunch en een prettige locatie. Heel erg blij...Ook in moeilijke tijden (Corona) is er ontzettend snel een alternatief (namelijk online volgen van de cursus) bedacht. Verder goede verzorging van lunch en een prettige locatie. Heel erg blij met Joke Hensen, wat een topvrouw! Een fijne tijd gehad tijdens de modules en een goede samenwerking met een leuke groep.
Jenny Polderman
Opleiding die goed aansluit op de praktijk, kundige docent, laagdrempelig, perfecte communicatie o.a. het aanleveren van map en sheets van de lessen. Tevens aanlevering van relevante vak...Opleiding die goed aansluit op de praktijk, kundige docent, laagdrempelig, perfecte communicatie o.a. het aanleveren van map en sheets van de lessen. Tevens aanlevering van relevante vak informatie. Ik kan het iedereen aanraden.
Esther Timmermans
Fijne trainster en heel veel geleerd tijdens de training. Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng, eigen ervaringen delen. In de bijeenkomsten hebben we veel praktijkcasussen kunnen oefenen.Fijne trainster en heel veel geleerd tijdens de training. Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng, eigen ervaringen delen. In de bijeenkomsten hebben we veel praktijkcasussen kunnen oefenen. Ook de locatie waar de training werd gegeven was erg prettig: prima lesruimten, ook de gelegenheid om met een kleiner groepje ergens te gaan zitten en ook prima eetgelegenheid voor de lunch (buffet met zee ruime keuze).
Peter Wijn
Gewoon heel goed, ik heb er nog steeds enorm veel aan. Ik heb niet eerder een dergelijke cursus gevolgd. Wat er minder aan is, kan ik niet aangeven. Wel dat je dank zij Mireille in een hele veilige...Gewoon heel goed, ik heb er nog steeds enorm veel aan. Ik heb niet eerder een dergelijke cursus gevolgd. Wat er minder aan is, kan ik niet aangeven. Wel dat je dank zij Mireille in een hele veilige groep je eigen leerdoelen kan ontdekken en uitwerken. Voor mij beter dan 1 op 1.
Willem Pronk
Een zeer professionele organisatie qua studiemateriaal, webside en trainer. Heb met veel plezier deze opleiding gedaan en gebruik het nog veel in mijn dagelijkse werk. Een aanrader voor...Een zeer professionele organisatie qua studiemateriaal, webside en trainer. Heb met veel plezier deze opleiding gedaan en gebruik het nog veel in mijn dagelijkse werk. Een aanrader voor Projectleiders en Projectgroep leden!
Lorendz Boom
Ik heb een uitstekende cursus Praktisch Leiding geven gekregen van Hans Maas. Hij is een zeer enthousiaste, geduldige, vriendelijke en kundige trainer. De dagen waren goed ingedeeld, goede...Ik heb een uitstekende cursus Praktisch Leiding geven gekregen van Hans Maas. Hij is een zeer enthousiaste, geduldige, vriendelijke en kundige trainer. De dagen waren goed ingedeeld, goede opdrachten en lunches prima. Helemaal niets op aan te merken. Zeker interesse in een vervolgcursus bij Hans.