Via ZOOM de cursus gevolgd. Verrassend hoe je on line kunt oefenen in gesprekken. Mooie training die de grondbeginselen van voice dialogue uitleggen en waar je mee oefent. Trainer gaf veel...Via ZOOM de cursus gevolgd. Verrassend hoe je on line kunt oefenen in gesprekken. Mooie training die de grondbeginselen van voice dialogue uitleggen en waar je mee oefent. Trainer gaf veel vertrouwen en ruimte voor vragen. Inpirende training
Gulbahar Yasar
Goede uitleg en begeleiding, speelt in de behoeften van het team. Hield ook vooral rekening met de corona omstandigheden, die pas ingegaan waren (geen handen schudden, maar met de elleboog etc.)...Goede uitleg en begeleiding, speelt in de behoeften van het team. Hield ook vooral rekening met de corona omstandigheden, die pas ingegaan waren (geen handen schudden, maar met de elleboog etc.) Was top!
Arjen van der Spek
Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-)
Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-) Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-) Startdatum van deze...Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-)
Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-) Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-) Startdatum van deze training is op 8 juni 2020 :-)
Rolina von Hebel
De trainer, de online ondersteuning en tips, de cursistenhandleiding en alle extra informatie en boekjes die we hebben gekregen. Het boek vond ik lastig en veel, het heeft me meer tijd gekost dan ik...De trainer, de online ondersteuning en tips, de cursistenhandleiding en alle extra informatie en boekjes die we hebben gekregen. Het boek vond ik lastig en veel, het heeft me meer tijd gekost dan ik dacht, maar iedere minuut waard. locatie is top!!!
Anro de Bruijn
Een hele fijne opleiding met een kanjer van lerares. Ik heb veel geleerd in een warme en veilige omgeving dankzij Agnes. De lessen waren heel divers en uitdagend.Het heeft mijn leven verrijkt.
Silja de Boer
Zeer enthousiaste trainer die ons met een goed georganiseerde training met veel aandacht voor iedereens situatie regelmatig uit onze comfortzone haalde. Een goede mix van theorie en praktijk. Ik zou...Zeer enthousiaste trainer die ons met een goed georganiseerde training met veel aandacht voor iedereens situatie regelmatig uit onze comfortzone haalde. Een goede mix van theorie en praktijk. Ik zou deze training zeker aanbevelen.
Nelleke
Deze training geeft meer inzicht in je eigen handelen en leert je hoeveel invloed je daarop je hebt. De trainer was erg prettig, bekeek per keer in overleg met ons hoe we de dag zouden indelen en...Deze training geeft meer inzicht in je eigen handelen en leert je hoeveel invloed je daarop je hebt. De trainer was erg prettig, bekeek per keer in overleg met ons hoe we de dag zouden indelen en wisselde praktijk en theorie goed met elkaar af. De locatie (Aristo in Lunetten, Utrecht) was prima. Fijne zalen, goed verzorgd qua lunch en tussendoortjes en goed te bereiken.
Nermin Kökhan
Uitstekende trainer; een op een sessie met de trainer heb ik als zeer waardevol ervaren. zowel cursus opzet als online leeromgeving is goed. ook de locatie en verzorging was top. Zeker een aanrader!
Anne Linssen
Erg helder. Veel praktische kennis opgedaan betreft het opstellen van teksten. De locatie was super, dichtbij het station dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het niveau was prima. Erg helder. Veel praktische kennis opgedaan betreft het opstellen van teksten. De locatie was super, dichtbij het station dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het niveau was prima.
De training was alleen inhoudelijk niet specifiek gericht op adviesrapporten en beleidsvoorstellen. Ik had graag meer willen leren over beleidsvoorstellen en adviesrapporten.
Els Lieben
Everdien heeft het geweldig gedaan. Zo'n droge cursusstof die zij toch tot een interessant en bruisend verhaal wist te brengen. Haar energieke manier van lesgeven vond ik heel leuk en prettig.