Hele fijne en leerzame begeleiding van Joke. Zij liet mij zien wat ik nog meer uit mijn talenten kan halen. En hoe ik uit mijn comfort zone kan komen. Hele fijne en kleine klassen
Maaike Van Dooren
De communicatie, zowel met de trainer als met ICM, verliep heel prettig. De tweede helft van de training moest - vanwege COVID-19 - online gegeven worden: dat hebben ICM en de trainer zeer goed,...De communicatie, zowel met de trainer als met ICM, verliep heel prettig. De tweede helft van de training moest - vanwege COVID-19 - online gegeven worden: dat hebben ICM en de trainer zeer goed, flexibel en creatief opgelost. Inhoudelijk was dit ook een training waar ik in praktische zin veel aan heb.
Jansen
Er werden veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt, ondanks de online lessen was de interactie goed. er kon worden gewerkt in aparte groepjes. Kundige, goede docent. Het lesmateriaal was goed.
Joan van der Linden
De digitale leeromgeving is erg prettig om mee te werken en ook het cursusmateriaal is compleet ingericht op professionele coaching. Ook Bonnie als trainer was erg interactief en veelzijdig in het...De digitale leeromgeving is erg prettig om mee te werken en ook het cursusmateriaal is compleet ingericht op professionele coaching. Ook Bonnie als trainer was erg interactief en veelzijdig in het overbrengen van de lesstof. Een tip die ik ICM mee wil geven is goede bronnen aan te geven waar je heel compleet de actuele arbeidsmarktkennis op kunt doen voor een nog completere begeleiding van je coachee.
WidjayKoemar Ramharakh
Camiel is Open, Eerlijk, Fun, de trainer was er echt voor je en verbeteringen werden niet opgedrongen, maar heel vriendelijk in de groep besproken. Ik heb een aantal tips meteen kunnen toepassen.
Petra Verbree
De training overtrof mijn verwachting en heeft me veel gebracht aan persoonlijke groei. Naast een leuke groep was dit vooral te danken aan de trainster. Naast haar kennis en kunde had zij oog voor...De training overtrof mijn verwachting en heeft me veel gebracht aan persoonlijke groei. Naast een leuke groep was dit vooral te danken aan de trainster. Naast haar kennis en kunde had zij oog voor ieder persoonlijk en ieder zijn/haar leerpunten. ICM verzorgde goede info en support en de locatie was centraal en goed.
Maaike
Goede communicatie door ICM omtrent het omzetten van fysiek naar online, een prettige online leeromgeving en een trainer die naast kennis ook veel menselijkheid met zich meebrengt. Bij ICM is het...Goede communicatie door ICM omtrent het omzetten van fysiek naar online, een prettige online leeromgeving en een trainer die naast kennis ook veel menselijkheid met zich meebrengt. Bij ICM is het niet alleen kennis die je meekrijgt, maar ook (levens)ervaringen die een trainer meegeeft en die zeer inspirerend zijn.
maureen kremer
Het was een leerzame, inspirerende cursus/opleiding. een fijne trainer met kennis en talent. Veel enthousiasme dat ze over weet te brengen , hoe zij zelf in dagelijks leven gebruik maakt van de...Het was een leerzame, inspirerende cursus/opleiding. een fijne trainer met kennis en talent. Veel enthousiasme dat ze over weet te brengen , hoe zij zelf in dagelijks leven gebruik maakt van de aspecten van positieve psychologie. fijne locatie (la vie utrecht), lag centraal dus ook goed te bereiken, online was alles goed te vinden en leeromgeving ook mooi, overzichtelijk ingericht. prettig te woord gestaan, meedenkend wanneer je belt met ICM.
Brenda Broekmaat
Trainer was kundig, op elke vraag een duidelijke uitleg zodat iedereen het begreep. 1e les was bij bij elkaar, 2e les online. Ook tweede les was met aparte werkgroepjes, binnen Teams. Daardoor bleef...Trainer was kundig, op elke vraag een duidelijke uitleg zodat iedereen het begreep. 1e les was bij bij elkaar, 2e les online. Ook tweede les was met aparte werkgroepjes, binnen Teams. Daardoor bleef aanpak zo goed als gelijk. Door mijn eigen jarenlange ervaring kwam veel bekend voor, maar het is ook zeker heel geschikt voor mensen die denken dat ze goed communiceren!
Anouk Geertsma-Steenbeeke
Ik ben heel tevreden over ICM als opleider, alles is goed geregeld en voldoet aan/overtreft de verwachtingen. Aan de hand van concrete voorbeelden en je eigen ervaringen/de opdrachten krijg je...Ik ben heel tevreden over ICM als opleider, alles is goed geregeld en voldoet aan/overtreft de verwachtingen. Aan de hand van concrete voorbeelden en je eigen ervaringen/de opdrachten krijg je snel een goed beeld bij de mogelijkheden van online marketing.