Roelie Brouwer

Prima locatie, op loopafstand van CS Utrecht. Trainer creëerde een open sfeer wat zeker nodig is voor deze cursus. Twee dagen vind ik persoonlijk te weinig, zeker omdat er veel leerstof aan bod... Prima locatie, op loopafstand van CS Utrecht. Trainer creëerde een open sfeer wat zeker nodig is voor deze cursus. Twee dagen vind ik persoonlijk te weinig, zeker omdat er veel leerstof aan bod komt. Ik heb in deze twee dagen veel geleerd, ook over mijzelf. Het oefenen met een acteur heeft absoluut toegevoegde waarde. Ik kan de training bij iedereen aanbevelen.

Sissi Witteveen

Inhoudelijk is de cursus erg fijn. De trainers die ik had waren erg inspirerend!
De boeken die werden gebruikt goed om te lezen, er werd in de groep ook op terug gekomen.
Afwisseling...
Afwisseling theorie en praktijk werd beide ingezet zorgde er voor dat je aandacht ook erbij kon houden.
Er werden ook persoonlijke zaken besproken werd door iedereen respectvol mee om gegaan.

Heithuis

De opleiding zat super goed in elkaar. Ik wist wat van me verwacht werd en inhoudelijk was het erg sterk. Gigantisch veel over mezelf geleerd, met name ook door de ervaren en bevlogen trainers.

Nanda van Krimpen

De cursus persoonlijke effectiviteit is een inspirerende cursus geweest. Trainer P. Vedder was niet alleen zeer professioneel maar gaf alle ruimte aan eigen inbreng.
"Moeilijke" gesprekken...
"Moeilijke" gesprekken werden geoefend en "gepolijst"
Tevens geweldige (en echt! bruikbare) tools om je tijd beter in te delen en prioriteiten te leren stellen!

Een hele goede cursus voor persoonlijke groei en zeer bruikbaar in alle situaties, voor zowel werk als privé!

Sanne Dekker

Om allerlei redenen. De locatie was super, lunch goed verzorgd, duidelijke bewegwijzering, fijne groep, goede docent,interactieve les, informatie vooraf duidelijk en voldoende, goed verzorgd... Om allerlei redenen. De locatie was super, lunch goed verzorgd, duidelijke bewegwijzering, fijne groep, goede docent,interactieve les, informatie vooraf duidelijk en voldoende, goed verzorgd lesmateriaal, inhoudelijk was het helder waar de lessen over gingen,
organisatie betrekt cursisten bij successen (de prijs die is gewonnen in 2019). Kortom, zeer tevreden.

P de Bokx

Fantastische opleiding en life changing ervaring! Geweldig ervaren trainers die je goed begeleiden, perfect georganiseerd door ICM. Deze opleiding is echt een reis, je leert een heleboel over... Fantastische opleiding en life changing ervaring! Geweldig ervaren trainers die je goed begeleiden, perfect georganiseerd door ICM. Deze opleiding is echt een reis, je leert een heleboel over jezelf, over anderen en over hoe je coachees het beste kunt begeleiden. Een dikke aanrader!

Davidse

Goede training gevolgd bij ICM, alles tot in de puntjes verzorgd! Bedankt voor de leuke ervaring. Een interessante en leerzame ervaring. Zeker leuk om hier is een cursus te volgen.

Marije Effing

Goed georganiseerd en geregeld. Prettige leeromgeving, goede lesstof en een professionele trainer. De opgedane kennis is direct toe te passen in de praktijk. Ook in mijn nieuwe baan kon ik de... Goed georganiseerd en geregeld. Prettige leeromgeving, goede lesstof en een professionele trainer. De opgedane kennis is direct toe te passen in de praktijk. Ook in mijn nieuwe baan kon ik de lesstof direct toepassen.

Monique Crooij

Een hele praktijkgerichte training, veel afwisselende werkvormen en fijne trainer die ACT goed beheerst en direct inzet tijdens de training. Ik kon wat ik heb geleerd gelijk toepassen in mijn werk.

M Tegelenbosch

Direct na afloop al besproken met collega's. Deze training (net even anders dan sommige andere trainingen) is echt een eye-opener. Misschien bieden ook andere instanties deze cursus aan, maar van... Direct na afloop al besproken met collega's. Deze training (net even anders dan sommige andere trainingen) is echt een eye-opener. Misschien bieden ook andere instanties deze cursus aan, maar van ICM is deze zeker goed.