Sem van den Bout

Een hele fijne cursus om je grammatica Nederlands weer een beetje te verbeteren. Het maakt niet uit of je nog veel dingen weet van je schooltijd of niet, alles wordt haarfijn uitgelegd.

Ingrid Bearda

Ik heb genoten van deze opleiding. De onderwerpen van de modules sluiten heel goed aan, inspirerende trainers waarvan ik onwijs veel heb geleerd en fijne mede-cursisten. Ik raad de ICM... Ik heb genoten van deze opleiding. De onderwerpen van de modules sluiten heel goed aan, inspirerende trainers waarvan ik onwijs veel heb geleerd en fijne mede-cursisten. Ik raad de ICM Coachopleiding voor iedereen aan!

Evelien Merkus

Ik raad ICM aangezien ze de zaken op orde hebben, qua platform, mailings, structuur en faciliteiten op de trainingslocatie. Daarnaast veel dank voor onze trainster Marilla, zij brengt veel... Ik raad ICM aangezien ze de zaken op orde hebben, qua platform, mailings, structuur en faciliteiten op de trainingslocatie. Daarnaast veel dank voor onze trainster Marilla, zij brengt veel persoonlijke ervaring en gedachten meer in de opleiding waardoor je getriggerd wordt om zelf na te denken. Ze combineert theorie en praktijk op een goede manier en zorgt voor de nodige uitdaging en interactie tijdens de sessie door haar 'happy cheers'! Bedankt voor de leerzame tijd!

Lily Lely

Een hele fijne training waar je zowel op professioneel als persoonlijk echt wat aan hebt. Naast interessante theorie (goed gedoseerd en doorspekt met actuele voorbeelden)heel veel... Een hele fijne training waar je zowel op professioneel als persoonlijk echt wat aan hebt. Naast interessante theorie (goed gedoseerd en doorspekt met actuele voorbeelden)heel veel praktijkoefeningen. Zowel de trainster als de acteurs hadden erg veel kennis en brachten dit op een boeiende manier over.

Josette Rijnen

Ervaring: Het hele traject is zeer goed verzorgd: het aanmelden, de lesmateriaal, goede en inspirerende trainers en prima accommodatie. Tevens vind ik het altijd leuk en leerzaam om anderen... Ervaring: Het hele traject is zeer goed verzorgd: het aanmelden, de lesmateriaal, goede en inspirerende trainers en prima accommodatie. Tevens vind ik het altijd leuk en leerzaam om anderen (medecursisten) over hun werk/uitdagingen/leerdoelen te horen praten. Binnen een hele korte tijd bouw je een band op met hen.

Pas

Deze cursus voldeed precies aan mijn verwachtingen, een snelle interactieve training waarbij je de basis geleerd krijgt over verandermanagement. De online leeromgeving was ook een enorme... Deze cursus voldeed precies aan mijn verwachtingen, een snelle interactieve training waarbij je de basis geleerd krijgt over verandermanagement. De online leeromgeving was ook een enorme toevoeging.De trainer was erg bekwaam.

Medina Causevic

Zeer goede opleiding als basis voor de psychologie.Ervaren docent met brede kennis van de psychologie en die een goede link kan leggen naar de praktijk.Goede organisatie omtrent locatie, lunch en... Zeer goede opleiding als basis voor de psychologie.Ervaren docent met brede kennis van de psychologie en die een goede link kan leggen naar de praktijk.Goede organisatie omtrent locatie, lunch en bereikbaarheid.

M. de Graauw

Ik heb deze opleiding net afgerond en mijn ervaring is super! Ondanks dat het een hele theoretische opleiding is met voornamelijk veel zelfstudie, hebben de bijeenkomsten mij enorm geholpen. De... Ik heb deze opleiding net afgerond en mijn ervaring is super! Ondanks dat het een hele theoretische opleiding is met voornamelijk veel zelfstudie, hebben de bijeenkomsten mij enorm geholpen. De bijeenkomsten worden helemaal afgestemd op de behoeften van de cursisten, maar je maakt ook waar mogelijk de vertaling naar de praktijk. Verder deden wij ook een aantal quizzen om te kijken hoe we er voorstaan voor het examen.
Echt een aanrader als je je digital marketing kennis wil uitbreiden!

E. Broeze

Top trainer, weet met veel flair en humor abstracte modellen levend te maken. Ik heb duidelijke handvatten gekregen o.a. om een visie, missie en strategie te formuleren en mijn kennis vergroot.

Marieke k

Praktische training en een goede trainster met veel ervaring in de praktijk. Tijdens de training ga je aan de slag met het uitwerken van een event en worden de nodige softskills getraind