Thomas Kort

ICM levert wat men beloofd en beschikt (voor de cursussen die ik tot op heden hebt gevolgd) telkens over zeer motiverende docenten. De inhoud van deze cursus geeft veel stof tot nadenken over het... ICM levert wat men beloofd en beschikt (voor de cursussen die ik tot op heden hebt gevolgd) telkens over zeer motiverende docenten. De inhoud van deze cursus geeft veel stof tot nadenken over het begrip duurzaamheid. Daarnaast krijg je inzicht in hoe een en ander in je eigen organisatie te laten landen.

Astrid van der Velde

Ik vond de time management cursus echt de moeite waard, een aanrader. 2 dagen vol tips & tools, die de trainer aankaartte of inzette naar behoefte van de groep. Sindsdien heb ik meer overzicht... Ik vond de time management cursus echt de moeite waard, een aanrader. 2 dagen vol tips & tools, die de trainer aankaartte of inzette naar behoefte van de groep. Sindsdien heb ik meer overzicht in mn energiecurve, mailbox onderhoud & zorgen voor mezelf. Meevaller is dat ik nu, een maand later, allerlei zelfgestelde doelen heb behaald & dingen ook blijf toepassen. Ik hoop vaker cursussen op de locatie te hebben, door alle geboden faciliteiten (behalve voor mn lijn misschien, haha, het was te lekker). Het enige element dat mij niet aansprak was de goalgetter tool, wellicht omdat we daarvan niet alle features gebruikten.

Anna van Heeringen

Prima aanvulling op algemene opleiding: geeft de juiste positieve energie! Goed niveau, praktische invulling; direct bruikbaar in de praktijk. Ruimte en tijd om samen te oefenen. Mogelijk om eigen... Prima aanvulling op algemene opleiding: geeft de juiste positieve energie! Goed niveau, praktische invulling; direct bruikbaar in de praktijk. Ruimte en tijd om samen te oefenen. Mogelijk om eigen onderwerpen in te brengen. Goede ondersteuning lectuur, tips etc

Roger Piepot

Lenneke is een zeer ervaren ICM trainster, ze sprak uit eigen ervaring.
Verder goed ICM lesmateriaal en veel praktische lessen geleerd tijdens de cursus, die ik nu ga toepassen.
De groep...
Lenneke is een zeer ervaren ICM trainster, ze sprak uit eigen ervaring.
De groep waar ik inzat was heel gevarieerd jongere en oudere mensen, met verschillende banen en ervaringen. We hebben ook veel met elkaar gedeeld, het was een leuke en open groep.
Ik raad andere deze cursus ten zeerste aan.

Ella Lans

Ronald gaf iedereen de ruimte ervaringen te delen. Hij deelde ook zijn eigen ervaringen, waardoor hij mij aanmoedigde dat ook te doen. Hij was duidelijk en helder in wat hij van ons verwachtte en in... Ronald gaf iedereen de ruimte ervaringen te delen. Hij deelde ook zijn eigen ervaringen, waardoor hij mij aanmoedigde dat ook te doen. Hij was duidelijk en helder in wat hij van ons verwachtte en in zijn uitleg.

Peter Janssen

De training NLP in 3 dagen heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Ik ging er vanuit een introductie te krijgen in NLP, maar Mireille Verhoef nam mij mee en liet de methodiek echt voelen en toe... De training NLP in 3 dagen heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Ik ging er vanuit een introductie te krijgen in NLP, maar Mireille Verhoef nam mij mee en liet de methodiek echt voelen en toe te passen. Ik ga zeker verder met NLP.

Esther Moddejonge - Ponjée

Kundigheid van de docent, prettig contact, duidelijke contacten, goede locatie, veel leermateriaal opgedaan. Wel goed om dit jaarlijks te herhalen of een vervolgcursus te gaan doen om jezelf scherp... Kundigheid van de docent, prettig contact, duidelijke contacten, goede locatie, veel leermateriaal opgedaan. Wel goed om dit jaarlijks te herhalen of een vervolgcursus te gaan doen om jezelf scherp te houden.

Linda Frank

Door de invulling van de training gespreid over 5 maanden en de opdrachten en oefeningen leidt echt tot inzicht en verandering. Trainer Monique is zeer deskundig met allround ervaring om... Door de invulling van de training gespreid over 5 maanden en de opdrachten en oefeningen leidt echt tot inzicht en verandering. Trainer Monique is zeer deskundig met allround ervaring om persoonlijke begeleiding op maat te bieden.

Ramona Dekker

De locatie was erg centraal en voorzieningen zoals drank en lunch waren goed geregeld. De trainer had veel energie en een aanstekelijk enthousiasme. Ik werd gemotiveerd en goed bij de les gehouden.... De locatie was erg centraal en voorzieningen zoals drank en lunch waren goed geregeld. De trainer had veel energie en een aanstekelijk enthousiasme. Ik werd gemotiveerd en goed bij de les gehouden. Super leuke en leerzame training!

Christel Van Waalwijk

De lessen van Robert zijn zeer inspirerend. Hij is heel goed in staat de theorie te verweven met praktijkvoorbeelden, welke de opleiding boeiend en leerzaam maken. Hierdoor kan je ook gelijk de... De lessen van Robert zijn zeer inspirerend. Hij is heel goed in staat de theorie te verweven met praktijkvoorbeelden, welke de opleiding boeiend en leerzaam maken. Hierdoor kan je ook gelijk de verbintenis maken naar je eigen werkveld