“Ik heb de opleiding Opleidingskunde afgerond bij ICM. Ik vind het een zeer professionele organisatie, alles klopt. Mijn opleiding bestond uit twee modules. Ik had twee verschillende docenten, over...“Ik heb de opleiding Opleidingskunde afgerond bij ICM. Ik vind het een zeer professionele organisatie, alles klopt. Mijn opleiding bestond uit twee modules. Ik had twee verschillende docenten, over beide docenten ben ik zeer tevreden”.
Marleen Kremers
Ik vond het hele fijne en inspirerende bijeenkomsten. De groep was ook heel prettig en daar heeft Eric ook hard voor gewerkt. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en ik raad het iedereen aan die...Ik vond het hele fijne en inspirerende bijeenkomsten. De groep was ook heel prettig en daar heeft Eric ook hard voor gewerkt. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en ik raad het iedereen aan die beginnend leidinggevende is om deze cursus te volgen.
Mayke Peters
Tom is een hele enthousiaste trainer met stevige kennis van zaken. Hij weet de materie heel helder en aansprekend te presenteren en zorgt voor een fijne, laagdrempelige sfeer in de groep. Alle...Tom is een hele enthousiaste trainer met stevige kennis van zaken. Hij weet de materie heel helder en aansprekend te presenteren en zorgt voor een fijne, laagdrempelige sfeer in de groep. Alle informatie vooraf (mail, online) en tijdens (hand-outs) was uitstekend verzorgd door ICM. Eigenlijk zou iedereen deze training een keer moeten volgen. Je hebt er élke dag wat aan, zowel zakelijk als privé.
Jolanda Gras
In februari heb ik de driedaagse training Persoonlijke Effectiviteit gevolgd bij ICM. De locatie lag dichtbij het station en was goed te bereiken. De groep was prima qua grootte. De trainster was...In februari heb ik de driedaagse training Persoonlijke Effectiviteit gevolgd bij ICM. De locatie lag dichtbij het station en was goed te bereiken. De groep was prima qua grootte. De trainster was zeer inspirerend en heeft de groep op een leuke en toch deskundige manier geleid. Zeer aan te raden dus!
van de Pol
Super opleiding. Hele bevlogen docent! Veel geleerd, ook door de leuke mix qua banen in de groep. Locatie was goed bereikbaar. Dit is mijn 2e opleiding bij ICM. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Arnold Kalf
Mijn ervaring met deze cursus is heel goed geweest. Het heeft me veel handvatten gegeven voor mijn nieuwe functie als teamleider en leidinggevende. Daar pluk ik dagelijks nog de vruchten van.De...Mijn ervaring met deze cursus is heel goed geweest. Het heeft me veel handvatten gegeven voor mijn nieuwe functie als teamleider en leidinggevende. Daar pluk ik dagelijks nog de vruchten van.De trainer was enthousiast, en zeer bevlogen. Hij gaf ook veel voorbeelden uit de praktijk welke het erg levendig en herkenbaar maakte. De groep is klein en er wordt heel snel een veilig klimaat gecreëerd waarin je je kwetsbaar kunt opstellen en dingen kunt uitproberen.
Gerda Pothoff-Sewbaran
Prettige locatie en cursus wordt op een fijne wijze gegeven. Heb een hoop opgestoken van deze opleiding. De trainer geeft je meer inzicht op het managers schap. Ik ben met deze opleiding de manager...Prettige locatie en cursus wordt op een fijne wijze gegeven. Heb een hoop opgestoken van deze opleiding. De trainer geeft je meer inzicht op het managers schap. Ik ben met deze opleiding de manager meer gaan begrijpen, waarom hij/zij bepaalde dingen doet en op welke wijze.
Mark Berbée
De leraren en mede cursisten komen uit de praktijk, dit maakt de bijeenkomsten interactief. De locatie en lunch is zeer goed geregeld. Daarnaast is het volgen van een Post-HBO opleiding van 9...De leraren en mede cursisten komen uit de praktijk, dit maakt de bijeenkomsten interactief. De locatie en lunch is zeer goed geregeld. Daarnaast is het volgen van een Post-HBO opleiding van 9 maanden goed te combineren met een eigen onderneming.
Jacqueline Stomphorst
Niveau van onze trainer was heel hoog. Ook het gevoel in de groep zat goed en hebben veel steun aan elkaar gehad.Er staat nog een terug kom dag gepland met de groep om nogmaals samen te komen.
Marjan Bekendam
Goed geregeld allemaal, zowel inhoudelijk als alles wat er omheen georganiseerd is. We hadden een aanstekelijke enthousiaste trainer en een hele leuke groep! Het delen van de ervaringen van andere...Goed geregeld allemaal, zowel inhoudelijk als alles wat er omheen georganiseerd is. We hadden een aanstekelijke enthousiaste trainer en een hele leuke groep! Het delen van de ervaringen van andere mensen was erg waardevol. Locatie ook perfect wat mij betreft, goede ligging tegenover het station in Zwolle.