De opleiding sloot perfect aan met wat ik wilde, tevens was de opleider iemand uit de praktijk en kon de kennis exact en op zeer leuke wijze delen. Zeker een cursus die je gelijk vanuit start cursus...De opleiding sloot perfect aan met wat ik wilde, tevens was de opleider iemand uit de praktijk en kon de kennis exact en op zeer leuke wijze delen. Zeker een cursus die je gelijk vanuit start cursus in de praktijk tot uitvoering kan brengen binnen je organisatie
Vincent Klabbers
De trainer is erg goed veel werkgereleteerde voorbeelden en oefeningen. De training heeft bij veel mooie nieuwe dingen gebracht. Kritisch naar onze eigen website gekeken. Hieruit verbeterpunten...De trainer is erg goed veel werkgereleteerde voorbeelden en oefeningen. De training heeft bij veel mooie nieuwe dingen gebracht. Kritisch naar onze eigen website gekeken. Hieruit verbeterpunten gehaald. Korter dan kort proberen te schrijven. De accodomatie en de verzorging waren super.
Reinate Kruize
Een zeer bruikbare training. Door de combinatie van e-learning , theorie, het oefenen tijdens de training en de inzet van een professionele trainer heeft mij zowel persoonlijk als op werkgebied...Een zeer bruikbare training. Door de combinatie van e-learning , theorie, het oefenen tijdens de training en de inzet van een professionele trainer heeft mij zowel persoonlijk als op werkgebied nieuwe inzichten en handvaten gegeven.
Marieke Van der vijver
Zeer goede, persoonlijke training. Kundige trainer. Prettige locatie. Heb er...Zeer goede, persoonlijke training. Kundige trainer. Prettige locatie. Heb er echt wat aan in de praktijk.
Jack Buter
Leuke, praktijkgerichte opleiding, waarbij zowel de administratieve, als de organisatorische kant van de functie van financial controller aan bod komen. Door veel interactie tussen docent en...Leuke, praktijkgerichte opleiding, waarbij zowel de administratieve, als de organisatorische kant van de functie van financial controller aan bod komen. Door veel interactie tussen docent en studenten en de studenten onderling, blijven de lessen interessant en leerzaam. Veel onderwerpen kun je toepassen in je dagelijkse werk.
Petra Ebbink
Trainster had veel kennis van zaken en ging specifiek in op de door de cursisten aangegeven leerdoelen. Dit heb ik als heel zinvol en prettig ervaren. Doordat we een klein groepje hadden was er veel...Trainster had veel kennis van zaken en ging specifiek in op de door de cursisten aangegeven leerdoelen. Dit heb ik als heel zinvol en prettig ervaren. Doordat we een klein groepje hadden was er veel ruimte voor het oefenen van de casussen die weer voortkwamen uit de leerdoelen. Ook mijn leerdoelen heb ik behaald. Ik heb deze cursus daarom als heel zinvol ervaren.
K
Zeer deskundige docenten die goed konden inspelen op de ingebrachte praktijkvragen. DLO was gebruiksvriendelijk en de lesvoorbereiding was goed te doen. Locatie was top, elke keer was...Zeer deskundige docenten die goed konden inspelen op de ingebrachte praktijkvragen. DLO was gebruiksvriendelijk en de lesvoorbereiding was goed te doen. Locatie was top, elke keer was het weer een genot want de keuze was reuze.
Hans Oonincx
Interactieve cursus waar persoonlijke inbreng zeker mogelijk is. Goede tips en trucs om in de praktijk toe te passen. Cursus is zeker voor beginnende medewerker aan te bevelen. Cursusleider was...Interactieve cursus waar persoonlijke inbreng zeker mogelijk is. Goede tips en trucs om in de praktijk toe te passen. Cursus is zeker voor beginnende medewerker aan te bevelen. Cursusleider was ervaren en stond open voor vragen en verbeteringen.
Esther Nicolai
Miranda creeerde een ontspannen sfeer waar ieder z'n ideeen, knelpunten en leermomenten kon delen. Ondanks het een groepscursus was werden persoonlijke verbeterpunten opgepakt en werd eraan...Miranda creeerde een ontspannen sfeer waar ieder z'n ideeen, knelpunten en leermomenten kon delen. Ondanks het een groepscursus was werden persoonlijke verbeterpunten opgepakt en werd eraan gewerkt. Veel handvaten gekregen en deze ook tijdens de lessen kunnen oefenen en bespreken. Leuke en leerzame cursus!
Marianne Hagestein
Prima opleiding, veel geleerd. Wel echt post HBO dus enige voorkennis wel van belang (logisch). Dat maakte het voor mij aantrekkelijker om de opleiding te doen. Ook qua tijdsduur. De...Prima opleiding, veel geleerd. Wel echt post HBO dus enige voorkennis wel van belang (logisch). Dat maakte het voor mij aantrekkelijker om de opleiding te doen. Ook qua tijdsduur. De vertaalslag naar het eigen werkveld doe je tijdens de lessen met elkaar, de theorie is algemeen.