ICON

Daria Manea

Pleasant

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

No inconvenience or negative remarks, the stay, staff and overall experience was nice.

more food diversity

Hello Daria,
Thank you very much for your great review. Happy to hear you had a good experience! Also thank you for you suggestion.
With kind regards, Zahra from PRA | ICON.

Jurre Spoor

Relax maar een klein beetje ongeregeld

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Veel kleine onduidelijkheden zoals wanneer je de volgende reeks er moest zijn, hoeveel bedden, ingenomen items die even verloren waren etc. Ook viel het me op dat er zo ontiegelijk veel plastic... Veel kleine onduidelijkheden zoals wanneer je de volgende reeks er moest zijn, hoeveel bedden, ingenomen items die even verloren waren etc. Ook viel het me op dat er zo ontiegelijk veel plastic wordt gebruikt voor onze maaltijden. De steriele dingen begrijp ik maar voor het eten?

Minder plastic

Beste Jurre,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en je feedback.
Beste Jurre,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en je feedback.
In verband met hygiëneregels, vooral nu, wordt er inderdaad veel plastic gebruikt. We zijn wel aan het kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verminderen en als het echt niet anders kan: vervangen door papieren verpakkingen. In de tijd waarin we nu leven, zijn er zeker veel stappen te maken met betrekking tot plastic afval!
We zullen je overige punten meenemen tijdens ons overleg.
Groeten, Zahra van PRA | ICON

Hugo

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Had nergens last van mbt de medicijnen, maar het eten was niet heel lekker.

Afwisselende gerechten

Reactie ICON:

Beste Hugo, hartelijk dank voor de positieve reactie! Daarnaast ook bedankt voor jouw suggestie. We verwelkomen je graag nog een keer bij een van onze onderzoeken. Groeten, Zahra van PRA

Cora

Bijzonder aangenaam

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Alles is zeer goed geregeld.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Kleinere kamers ipv 6-8 personen.

Reactie ICON:

Beste Cora, hartelijk dank voor je mooie beoordeling, super! We verwelkomen je natuurlijk graag nog een keer bij ons in het onderzoekscentrum. Groet, Vera van PRA

Taco

Prima geregeld

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

inmiddels meer dan 10 keer meegedaan. Altijd een leuk verblijf, prettig contact met mede vrijwilligers en medewerkers PRA

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

ruimere vergoedingen, dat moet echt kunnen

Beste Taco,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, super!
Beste Taco,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, super!
Wat goed om te lezen dat je al voor een tiende keer hebt meegedaan aan een geneesmiddelenonderzoek! We zijn erg blij met deelnemers zoals jij!

R.M. Kartodikromo

Ronduit slecht georganiseerd!

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Ik werd geselecteerd voor het Janssen vaccin onderzoek en kreeg een specifieke tijdstip en datum door om aanwezig te zijn in Groningen voor de medische keuring. Ik kom uit Rotterdam en heb 2 en een... Ik werd geselecteerd voor het Janssen vaccin onderzoek en kreeg een specifieke tijdstip en datum door om aanwezig te zijn in Groningen voor de medische keuring. Ik kom uit Rotterdam en heb 2 en een half uur gereden om er te zijn. Sta ik net te parkeren en word ik gebeld met de mededeling dat “ze helaas vol zijn en verder geen mensen meer nodig hebben”. Ik sta er versteld van en zeg nog dat ik letterlijk voor de deur sta en een lange reis gemaakt heb. Word het mij uitgelegd dat het “jammer is maar het is niet anders”. Ik heb ten eerste mijn werk moeten missen en ten tweede benzine (reiskosten) gemaakt. Het ergste vind ik dat het mij nergens eerder is meegedeeld dat ik op een reservelijst of iets dergelijks stond. Ik was in de veronderstelling dat mijn deelname definitief was. Getuige het lijvig documentenpakket en telefoongesprekken met PRA. Tot nu toe geen bericht ontvangen over de vergoeding van gemaakte kosten. Kortom slecht en slecht georganiseerd.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Gewoon een beter systeem want dit is absurd en kan niet.

Beste mevrouw R. M. Kartodikromo
Beste mevrouw R. M. Kartodikromo
Wat vervelend om te lezen dat u het zo ervaren heeft. We kunnen uw teleurstelling goed begrijpen. Het is niet prettig te moeten vernemen niet meer aan het keuringsproces van het onderzoek deel te kunnen nemen. Echter, kunnen wij deelname nooit garanderen. Het voorkeuringsproces van dit onderzoek liet een wisselend resultaat zien en wanneer een groep voldoende goedgekeurde deelnemers heeft kunnen wij simpelweg niet meer deelnemers toelaten. Wij realiseren ons dat de situatie erg vervelend voor u is geweest. Via mijn collega’s heb ik vernomen dat u een officiële klacht heeft ingediend. Na ontvangst van onze klachtafhandelingsbrief heeft u ons bedankt voor de goede afhandeling, wat wij waarderen. Groet, Zahra van PRA.

Bram

Op het laatste moment werd ik afgebeld.

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Heb lang de tijd genomen om een berg aan documenten door te lezen en te ondertekenen. Vervolgens word ik op het laatste moment afgebeld omdat ze al genoeg mensen hadden. Ik stond net op het punt om... Heb lang de tijd genomen om een berg aan documenten door te lezen en te ondertekenen. Vervolgens word ik op het laatste moment afgebeld omdat ze al genoeg mensen hadden. Ik stond net op het punt om te vertrekken van huis. Had mijn hele dag hierop ingericht.
Dit heeft mij veel tijd gekost. Geen enkele compensatie hiervoor gekregen terwijl het mij wel tijd gekost heeft.
Ga nooit meer de moeite nemen om aan een onderzoek mee te doen.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Niet op het laatste moment zonder pardon afbellen.

Beste Bram,
Beste Bram,
Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt gehad en dat je voor niks de voorbereidingen getroffen hebt. Helaas kunnen wij deelname nooit garanderen. Op het moment dat een groep voldoende goedgekeurde deelnemers heeft kunnen wij simpelweg niet meer deelnemers toelaten.
We hebben je verzocht om hierover een officiële klacht in te dienen via ons e-mailadres info@geneesmiddelenonderzoek.nl . Zo kunnen wij je klacht namelijk intern oppakken.

Elkie Jordans

Gematigd positief

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Het verblijf was best OK, het eten was nogal onsmakelijk, en weinig creatief voor vegetariers, ik heb 10 dagen soja moeten eten. Ondanks de belofte dat ik voor de ambulante bezoeken in Utrecht kon... Het verblijf was best OK, het eten was nogal onsmakelijk, en weinig creatief voor vegetariers, ik heb 10 dagen soja moeten eten. Ondanks de belofte dat ik voor de ambulante bezoeken in Utrecht kon komen, blijkt dat opeens niet mogelijk en moet ik 10 keer van Den Haag naar Groningen op en neer reizen.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Betere catering voor vegetariers, betere communicatie over de ambulante bezoeken.

Beste Elkie,
Beste Elkie,
Bedankt voor je recensie. Zoals eerder in mail contact is aangegeven, is de klacht goed ontvangen. We stellen het dan ook op prijs dat je dit bericht aan ons kenbaar hebt gemaakt. Er zal spoedig een inhoudelijke reactie volgen.

Marcel de Beurs

(Bewerkt)

Ik heb het als negatief eervaren.

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Ik heb niet het gevoel dat de mensen waar ik mee gesproken heb eerlijk waren.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Dat de medewerkers zich aan hun woord houden en eerlijk zijn.

Beste Marcel,
Beste Marcel,
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je het zo ervaren hebt! Zou je ons nog wat meer kunnen vertellen over je ervaring in een mailtje naar info@geneesmiddelenonderzoek.nl? Over welke dingen zijn de medewerkers die je gesproken hebt niet eerlijk geweest volgens jou bijvoorbeeld? En hoe zouden we een eventuele volgende ervaring prettiger kunnen laten verlopen? Dan kunnen wij dit intern oppakken.
Groeten,
Vera van PRA

Marrin

Het nuttige met het aangename verenigen.

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Het was voor het eerst dat ik meedeed en het was een plezierige ervaring. Ik kan herhalen wat veel anderen al schrijven, leuke en gezellige mededeelnemers. We gingen goed met elkaar om en desgewenst... Het was voor het eerst dat ik meedeed en het was een plezierige ervaring. Ik kan herhalen wat veel anderen al schrijven, leuke en gezellige mededeelnemers. We gingen goed met elkaar om en desgewenst kon je je ook even terugtrekken. Vriendelijk, deskundig en hartelijk personeel. Goed en gezond eten ook, ondanks dat ik veel stilzat niet aangekomen!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ook bij mij lange wachttijden bij de keuring en nakeuring. Geen ramp, maar dat moet toch strakker te plannen zijn.
Tijdens het verblijf had ik wel wat vaker willen wandelen, ik kreeg wel eens...
Tijdens het verblijf had ik wel wat vaker willen wandelen, ik kreeg wel eens het gevoel wat afgesloten van de buitenwereld te zitten.

Reactie ICON:

Beste Martin, wat goed om te lezen dat je voor het eerst hebt meegedaan aan een geneesmiddelenonderzoek! Bedankt voor je feedback en de mooie beoordeling. De wachttijden blijven inderdaad een... Beste Martin, wat goed om te lezen dat je voor het eerst hebt meegedaan aan een geneesmiddelenonderzoek! Bedankt voor je feedback en de mooie beoordeling. De wachttijden blijven inderdaad een aandachtspunt en we zijn druk bezig om dit te verbeteren. Groet, Zahra van PRA.