ICON

Van mijn vrijheid ontnomen

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Alles gaat op tijd (ook het eten) Ik mocht geen snack meer omdat ik 20 minuutjes te laat was volgens de schema. Dit terwijl ze nog in de keuken stonden. Ik wist wat ik wilde, maar toch kreeg ik de... Alles gaat op tijd (ook het eten) Ik mocht geen snack meer omdat ik 20 minuutjes te laat was volgens de schema. Dit terwijl ze nog in de keuken stonden. Ik wist wat ik wilde, maar toch kreeg ik de "was je maar op tijd".

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Niet zo mierenneukerig doen om tijd

Reactie ICON:

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat jij je verblijf bij PRA zo ervaren hebt. Ik kan mij voorstellen dat het onprettig is wanneer je niet het eten krijgt waar je op gerekend hebt. Ook al ben... Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat jij je verblijf bij PRA zo ervaren hebt. Ik kan mij voorstellen dat het onprettig is wanneer je niet het eten krijgt waar je op gerekend hebt. Ook al ben je iets later. We nemen dit zeer serieus en zullen je feedback intern bespreken. Groet, Zahra van PRA

Jasper B.

Positief

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Heb nu 5 keer mee gedaan met een onderzoek en moet zeggen dat er tot zover elke keer professioneel gehandeld is en er goed voor je gezorgd word.

Beste Jesper,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling met 5 sterren, super!
Beste Jesper,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling met 5 sterren, super!
Wat goed om te lezen dat je al voor een vijfde keer hebt meegedaan aan een geneesmiddelenonderzoek! We zijn erg blij met deelnemers zoals jij!
Groet, Zahra van PRA.

Albert

Erg prettig

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Mijn onderzoek betrof 4x5 dgn. Persoonlijk zou ik niet langer als 7dgn willen verblijven. Dus dit was ideaal. Mijn ervaring is, zoals net gezegd, erg prettig. Erg vriendelijk personeel. Keuken,... Mijn onderzoek betrof 4x5 dgn. Persoonlijk zou ik niet langer als 7dgn willen verblijven. Dus dit was ideaal. Mijn ervaring is, zoals net gezegd, erg prettig. Erg vriendelijk personeel. Keuken, verpleegkundigen, receptie; complimenten. Het eten was prima, tussendoortjes ook. Er werd ook echt moeite gedaan om in de middag buiten te kunnen wandelen. Valt nog niet mee om dat te faciliteren door de 1op1 begeleiding. Wederom prima! Prima internetverbinding en vermaak. Alles bij elkaar écht meer dan goed!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De wachttijden rondom keuringen zijn soms erg lang. Dit zou wat strakker mogen.

Reactie ICON:

Beste Albert, bedankt voor je mooie beoordeling met 5 sterren!
Beste Albert, bedankt voor je mooie beoordeling met 5 sterren!
Daarnaast ook bedankt voor jouw feedback, we zullen dit meenemen in ons overleg. Mocht je in de toekomst weer interesse hebben in deelname, dan ben je van harte welkom. Groet, Zahra van PRA

anoniem

Leuke ervaring

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

was wel gezellig om mee te doen,leuke deelnemers. ook aardig wat vrije tijd. maar dat kan verschillen per onderzoek.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

minder lange wachttijden vooraf.
beter leren prikken.

Reactie ICON:

Bedankt voor je positieve review! Daarnaast ook bedankt voor jouw suggesties en tips, we zullen dit meenemen in ons overleg. Mocht je in de toekomst weer interesse hebben in deelname, dan ben je van... Bedankt voor je positieve review! Daarnaast ook bedankt voor jouw suggesties en tips, we zullen dit meenemen in ons overleg. Mocht je in de toekomst weer interesse hebben in deelname, dan ben je van harte welkom. Groet, Zahra van PRA

Leugens

Blijvende klachten na onderzoek

Niet gaan

Reactie ICON:

We hebben meerdere malen geprobeerd om contact met je te zoeken over de review die je hebt achtergelaten. Helaas hebben we tot nu toe geen reactie ontvangen. Wij nemen je review zeer serieus! Zou je... We hebben meerdere malen geprobeerd om contact met je te zoeken over de review die je hebt achtergelaten. Helaas hebben we tot nu toe geen reactie ontvangen. Wij nemen je review zeer serieus! Zou je contact met ons willen opnemen om je review toe te lichten? Groet, Zahra van PRA

M. Veenstra

Zeer positieve ervaring!!!!

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

PRA is een onderzoekcentrum voor nieuwe medicijnen en ik was hier voor 19 nachten. Het is me ontzettend goed bevallen. Er werken zeer ervaren deskundige mensen en er hangt een gezellige,... PRA is een onderzoekcentrum voor nieuwe medicijnen en ik was hier voor 19 nachten. Het is me ontzettend goed bevallen. Er werken zeer ervaren deskundige mensen en er hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer. Mijn groep bestond uit 10 mensen verdeeld over 3 kamers, met een mix van mannen en vrouwen door elkaar. Tussen de onderzoeken door is er veel tijd voor (div. kranten) lezen, tv kijken, kletsen en in de spelletjes kamer is voor elk wat wils. Het eten is goed, veel en standaard van smaak.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Vrije toegang op het balkon.

Reactie ICON:

Hallo mevrouw Veenstra, hartelijk bedankt voor jouw goede beoordeling! Fijn om te lezen dat het een prettige ervaring was! We hopen je gauw weer te zien! Groeten, Zahra van PRA.

Roelofs

(Bewerkt)

Tijdens vooronderzoek was alles netjes en secuur. ik had hoge verwachtingen.
Omdat ik tijdens eerdere opgave afgebeld ben door PRA door annulering van het onderzoek,
ben ik op de lijst...
Tijdens vooronderzoek was alles netjes en secuur. ik had hoge verwachtingen.
ben ik op de lijst geplaatst van garantie deelname.
Op het laatste moment (de dag ervoor)werd ik alsnog afgebeld met reden dat er voldoende deelnemers waren.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Duidelijkheid en eerlijkheid over daadwerkelijke deelname.
Mensen plannen extra tijd vrij voor deelname of nemen vakantie hier voor op.

Reactie ICON:

Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad en voor niks vrije dagen hebt opgenomen. Helaas kunnen wij deelname nooit garanderen. Dit proberen wij zoveel mogelijk te benadrukken... Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad en voor niks vrije dagen hebt opgenomen. Helaas kunnen wij deelname nooit garanderen. Dit proberen wij zoveel mogelijk te benadrukken tijdens de screening. Op de dag van binnenkomst wordt er pas bepaald wie er reserve zijn en wie er daadwerkelijk deelnemen aan het onderzoek. Groet, Zahra van PRA.

Anita Rus

Lang wachten, botte aets

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Met alle papierwerk die je als proefpersoon moet invullen, de voorbereiding en dan te horen dat je niet mee kan doen omdat de arts kon door mijn makeup zien dat ik nog ern spoor had van roscea.... Met alle papierwerk die je als proefpersoon moet invullen, de voorbereiding en dan te horen dat je niet mee kan doen omdat de arts kon door mijn makeup zien dat ik nog ern spoor had van roscea. Volgens mijn huisarts was mijn huid mooi en glad. Deze arts vond dat hij een vlinder vormnkon zien op mijn wangen. Ik vroeg voor eenntekening wat hij kon zien en low and behold precies de vorm vannmijn blusher....tja.....in ieder geval als deze arts dit vindt, dan zou ik zeggen geef vooraf aan de proefpersoon (voordat hij/zij alles invult)een A4 waarop duidelijk staat met welke aandoeningen je niet mee mag doen... dat scheelt de proefpersoon tijd en de PRA

Beste Anita,
Beste Anita,
Wat jammer om te horen dat je niet door de keuring bent gekomen. Voorafgaand aan elk onderzoek worden de criteria met u doorgenomen. In de criteria van dit onderzoek staat dat u niet mag deelnemen wanneer u een huidaandoening heeft.
Wanneer wij een middel testen kunnen we namelijk niet herleiden of een bijwerking komt door een huidaandoening of door het middel dat we testen. Als het goed is zou dit telefonisch aan u gevraagd moeten zijn.
We kunnen ons voorstellen dat er veel informatie tijdens dit gesprek wordt besproken en dat het snel kan gaan. Vervelend dat dit zo is verlopen.
Groet, Zahra van PRA.

Jace Molenaar

Echt Geweldig!

Reactie ICON:

Beste Jace, hartelijk dank voor de positieve reactie. 5 sterren, super! We verwelkomen je graag nog een keer voor een van onze onderzoeken. Groeten, Vera van PRA

Harrie

Schokkend

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ze zijn slordig, oneerlijk en onbetrouwbaar

Beste Harrie,
Beste Harrie,
We hebben meerdere malen geprobeerd om contact met je te zoeken over de review die je hebt achtergelaten. Helaas hebben we tot nu toe geen reactie ontvangen. Zou je contact met ons willen opnemen om je review toe te lichten? Groet, Zahra van PRA.