ICON

Anita matthijssen

Prettige ervaring

Geen verbeterpunten

Reactie ICON:

Hallo Anita, bedankt voor jouw zeer goede review. We hopen gauw weer voor een prettige ervaring te zorgen in ons onderzoekscentrum! Groeten, Justine van PRA.

Ariana

Last van snurkende mannen ...

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Graag mannen apart, want hun gesnurk is verschrikkelijk ! Vrouwen hebben daar ongelooflijk veel last van snurkende man

Reactie ICON:

Hallo Ariana, bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat je hier last van hebt gehad. Heb je dit ook besproken in ons onderzoekscentrum? Vaak kijken we dan samen met jou naar een... Hallo Ariana, bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat je hier last van hebt gehad. Heb je dit ook besproken in ons onderzoekscentrum? Vaak kijken we dan samen met jou naar een passende oplossing waar mogelijk. Zoals het verstrekken van bijvoorbeeld oordopjes. Hopelijk kunnen we je gauw weer verwelkomen in ons onderzoekscentrum! Groeten, Justine van PRA.

Susan Hoffmann

(Bewerkt)

Professioneel

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Deelnemers tijdig op de hoogte brengen van eventuele veranderingen.

Reactie ICON:

Hallo Susan, hartstikke bedankt voor jouw heel goed eindoordeel! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt. Wij doen ons uiterste best om deelnemers zo tijdig mogelijk op de hoogte te brengen van eventuele... Hallo Susan, hartstikke bedankt voor jouw heel goed eindoordeel! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt. Wij doen ons uiterste best om deelnemers zo tijdig mogelijk op de hoogte te brengen van eventuele veranderingen. Het kan echter voorkomen dat er ook voor ons op het laatste moment zaken wijzigen, zowel wij als de deelnemers zullen dan snel moeten schakelen. Groeten, Justine van PRA.

Timek

Goed heb in 2018 meegedaan. En nu hopen dat ik weer kan delen voor 2020

N.V.T

Reactie ICON:

Hallo Timek, bedankt voor jouw super goede beoordeling! We hopen je dit jaar graag weer te zien! Groeten, Justine van PRA.

Karstian Oudman

Nvt

Reactie ICON:

Hallo Karstian, bedankt voor jouw zeer goede beoordeling. Groeten, Justine van PRA.

Linda Tinge

Ik heb nog niet mee gedaan aan een onderzoek. Ik wil alleen even melden dat ik het een zeer fijne klantenservice vindt! Ik heb voor de 2e keer gesproken met Justine via de chat en ben zeer tevreden... Ik heb nog niet mee gedaan aan een onderzoek. Ik wil alleen even melden dat ik het een zeer fijne klantenservice vindt! Ik heb voor de 2e keer gesproken met Justine via de chat en ben zeer tevreden en snel geholpen!

Hoi Linda,
Hoi Linda,
Wauw wat goed om te horen, een mooi compliment. Ik zal het aan Justine doorgeven! Voor vragen proberen we iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen waar we kunnen. Fijn dat het ook zo ervaren wordt. Dus bij deze mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Via de chat op onze website of telefonisch op het volgende (gratis) nummer 0800-0292044. Linda, ik wens je nog een hele fijne dag.
Groeten Sabrina van PRA

Marcel Wiggers

Zeer professioneel, goed personeel,wordt goed voor je gezorgd ,super dus !!!

Reactie ICON:

Hallo Marcel, hartstikke bedankt voor jouw super goed eindoordeel! Hier zijn wij blij mee! Groeten, Justine van PRA.

Tom

Gezellig en ongevaarlijk

Heb ik niet

Reactie ICON:

Hallo Tom, bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! WIj zijn blij om dit te horen! Groeten, Justine van PRA.

Chris

Zeer positief, Ik was een week aan het studeren.

Reactie ICON:

Hallo Chris, super bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! Wat fijn dat je de hele week kon studeren! Hopelijk heb je de toetsen gehaald :). Groeten, Justine van PRA.

Peeters

Super

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Wat professionelere medewerkers, op dit moment wordt er veel geklaagd en geroddeld terwijl ze bij je bed staan.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw super goede beoordeling! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt, we zullen dit doorgeven. Wij doen ons best om zo professioneel mogelijk te communiceren. Groeten, Justine van PRA.