ICON

Jan Melskens

Prettig, zakelijk en met veel structuur.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Communicatie met deelnemers kan soms beter, maar is al voldoende.

Reactie ICON:

Hallo Jan, bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling! Wij doen ons best om zo goed mogelijk met onze deelnemers te communiceren! Groeten, Justine van PRA.

Pasquale Stoof

Vrijwel helemaal top na al heel wat keer te hebben mogen deelnemen.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Iets meer keuze in beleg op brood zou fijn zijn. Vooral met de langere periodes aan verblijf.
Niet kunnen wandelen tijdens coronatijd was Killing. Begrijp het advies van het kabinet maar wandelen en buitenlucht is goed voor de weerstand en voor me humeur. Desnoods wandelen met iets wat ruimte uit elkaar is wel een must.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw zeer goede score Pasquale! Blij om te horen! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt wat betreft het beleg op brood, we zullen dit meenemen in ons overleg. Ik kan mij voorstellen dat... Bedankt voor jouw zeer goede score Pasquale! Blij om te horen! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt wat betreft het beleg op brood, we zullen dit meenemen in ons overleg. Ik kan mij voorstellen dat het erg vervelend was dat je niet kon wandelen. In deze coronatijden moeten wij ons houden aan de maatregelen voor ieders veiligheid. We hopen je gauw weer te zien! Groeten, Justine van PRA.

Ayla

Vriendelijke en vooral professionele mensen. Geen moment oncomfortabel.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Het was vrij onduidelijk waar ik kon lunchen en wie ik daarvoor moest benaderen.

Reactie ICON:

Hallo Ayla, bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! Wat fijn om te horen dat je je geen moment oncomfortabel hebt gevoerd. We doen dan ook ons uiterste best om het zo comfortabel mogelijk te maken... Hallo Ayla, bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! Wat fijn om te horen dat je je geen moment oncomfortabel hebt gevoerd. We doen dan ook ons uiterste best om het zo comfortabel mogelijk te maken voor de deelnemers!
Ook bedankt voor jouw verbeterpunt, vervelend dat het onduidelijk voor je was waar je kon lunchen. We gaan ervoor zorgen dat dit duidelijker wordt aangegeven. Groeten, Justine van PRA.

Joost Smeets

Prettig

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

1) Parkeergelegenheid.2) Mogelijkheid om de avond voor aanvang onderzoek te arriveren.

Reactie ICON:

Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling. Fijn dat je aangeeft dat het verblijf in ons onderzoekscentrum prettig was!
Ook bedankt voor jouw tips. Wat betreft de parkeergelegenheid zijn...
Ook bedankt voor jouw tips. Wat betreft de parkeergelegenheid zijn wij bezig met het kijken naar mogelijkheden. Wat betreft de avond voor aanvang arriveren, dit is lastig te realiseren in verband met onder andere bezetting. Wellicht zijn er in het uiterste geval uitzonderingen mogelijk, deze kun je altijd met ons bespreken. Groeten, Justine van PRA.

Leonie

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Bij de ambulante bezoeken en voorkeuringen waar je nuchter moet zijn ook broodjes aanbieden zonder boter.

Reactie ICON:

Hallo Leonie, bedankt voor jouw heel goede beoordeling! Ook bedankt voor jouw tip, we zullen dit meenemen in ons overleg. Groeten, Justine van PRA.

L

Goed, ik zat in een fijne groep. De medewerkers van PRA waren allemaal vriendelijk, als je vragen had kon je die altijd stellen en kreeg je vrijwel direct een helder antwoord.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De wandeling mocht soms wel wat langer duren. Als je een aantal dagen niet naar buiten kon, prikdag of te veel regen, dan is het wel prettig om een klein uurtje te mogen wandelen ipv 25/30 min.

Reactie ICON:

Hallo, bedankt voor jouw zeer goede beoordeling, hier zijn wij blij mee! Leuk om te lezen dat je in een fijne groep zat! En wij staan inderdaad altijd klaar voor al jullie vragen!
Ook bedankt...
Ook bedankt voor jouw suggestie, wij doen ons best om langere wandelingen in te plannen. We zien je graag weer terug! Groeten, Justine van PRA.

Sharona Poppema

Overwegend goed.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Plasticverbruik verminderen. Nu zijn alle plakjes kaas, kuipjes boter etc. apart verpakt waardoor er bizar veel plastic wordt gebruikt terwijl dat niet nodig is als er gewoon een normale pot boter... Plasticverbruik verminderen. Nu zijn alle plakjes kaas, kuipjes boter etc. apart verpakt waardoor er bizar veel plastic wordt gebruikt terwijl dat niet nodig is als er gewoon een normale pot boter en een voordeelpak met plakjes kaas wordt gebruikt.

Reactie ICON:

Beste Sharona, bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling! Ook bedankt voor het verbeterpunt. Veel etenswaren zijn los verpakt omdat we ons aan hygiëneregels moeten houden. De afgelopen tijd... Beste Sharona, bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling! Ook bedankt voor het verbeterpunt. Veel etenswaren zijn los verpakt omdat we ons aan hygiëneregels moeten houden. De afgelopen tijd zijn er al wel een aantal veranderingen doorgevoerd, zo wordt het brood in papieren zakken en het fruit in kratten aangeleverd. We gaan kijken waar we nog meer veranderingen kunnen uitvoeren! Groeten, Justine van PRA.

Naser

Leuk

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Alles was gepland en geprogrammeerd, hou maar zo

Reactie ICON:

Hallo Naser, bedankt voor jouw super goede score, hier zijn wij erg blij mee. We doen zeker ons best om het zo goed te houden! Groeten, Justine van PRA.

Janny van Galen

Heel goed, hele gezellige deelnemers, super lieve verpleegkundigen, en heerlijk eten/drinken.

Geen.

Reactie ICON:

Beste Janny, hartelijk bedankt voor jouw super review en jouw bijdrage aan geneesmiddelenonderzoek! Wij zijn blij dat je een leuke tijd hebt gehad met gezellige deelnemers en lieve verpleegkundigen!... Beste Janny, hartelijk bedankt voor jouw super review en jouw bijdrage aan geneesmiddelenonderzoek! Wij zijn blij dat je een leuke tijd hebt gehad met gezellige deelnemers en lieve verpleegkundigen! Groeten, Justine van PRA.

Fabian

Het was een leuke ervaring

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Geef de deelnemers een notitie boekje zo kunnen ze zelf tijd noteren als ze iets voelen en later moeten rapporten. Vermindert het gokken wanneer je dat ook alweer voelde.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw zeer goede beoordeling Fabian! Fijn dat het een leuke ervaring was. Wat een goede tip, we nemen dit zeker mee, bedankt! Groeten, Justine van PRA.