ICON

RP Thompson

Over het algemeen als fijn en doelgericht.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Data van studies en ambulante bezoeken zijn moeilijk te vinden. Entertainment en persoonlijke bewegingsvrijheid is vrij beperkt.

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Ook bedankt voor jouw verbeterpunten. De data van de onderzoeken en ambulante bezoeken zijn op de website te vinden. Wat betreft entertainment en... Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Ook bedankt voor jouw verbeterpunten. De data van de onderzoeken en ambulante bezoeken zijn op de website te vinden. Wat betreft entertainment en persoonlijke bewegingsvrijheid, we zijn hiermee bezig en nemen het mee in ons overleg. Groeten, Justine van PRA.

Conan Spithoven

Het voelde alsof ik op een camping vakantie was.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Onze ingevulde eet lijsten gingen ergens verkeerd, hierdoor kregen we niet het eten dat we hadden gekozen

Reactie ICON:

Hallo Conan, hartelijk bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! Wat een leuke vergelijking, een camping vakantie :).
Vervelend dat het verkeerd ging met de eetlijsten, excuses. We doen ons...
Vervelend dat het verkeerd ging met de eetlijsten, excuses. We doen ons best om dit goed te laten verlopen. Groeten, Justine van PRA.

Farley Bonifastia

Ik vond alles goed

Reactie ICON:

Heel erg bedankt voor jouw goede beoordeling! Groeten, Justine van PRA.

Steijvers

Dit heb ik als prettig en goed geregeld ervaren

Het ging goed zo.

Reactie ICON:

Hartstikke bedankt voor jouw heel goede beoordeling! Groeten, Justine van PRA.

H.W. Bosch

Zeer goed

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Heb geen verbetering tot in gedachte

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw zeer goede review! Groeten, Justine van PRA.

Liesbeth van Holland

Heel erg leuk.
We hadden een heel leuke groep, en veel vrijheid.
Het personeel was aardig en over het algemeen deskundigen stond altijd klaar.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Misschien wat meer flexibel zijn als er aangegeven wordt dat prikken / canules zetten op bepaalde plaatsen, door bepaalde mensen niet handig is.

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw review. Fijn dat je een erg leuke tijd hebt gehad! Bedankt voor jouw suggestie, we geven dit door. Groeten, Justine van PRA.

Adri Spenkelink

Reactie ICON:

Hartstikke bedankt voor jouw goede beoordeling! Groeten, Justine van PRA.

Timo Jissink

Het was erg leuk, leuke sfeer en medewerkers. De strikte regels voelde soms onnodig maar wel begrijpelijk als je het Amerikaanse model over neemt.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Voor het ontbijt/lunch wat meer gezonde/vega brood beleg zou fijn zijn ik ben niet strikt vegetarier maar het heeft wel mijn voorkeur.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw goede review! Fijn dat je het erg leuk hebt gehad. Ook bedankt voor je tip, dat kan ik mij voorstellen. We nemen dit zeker mee.Groeten, Justine van PRA.

Rosa Hornung

Super positief

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Het zou fijn zijn als jullie bij de keuring ook broodjes zonder boter hebben. Dit vind ik echt heel belangrijk

Beste Rosa,
Beste Rosa,
Bedankt voor de geweldige score en het achterlaten van een reactie, jouw advies gaan we zeker meenemen in ons overleg. We begrijpen dat dit belangrijk kan zijn. We hopen je gauw weer eens te mogen verwelkomen.
Groeten Sabrina van PRA

Debora van Klooster de Wit

Eigenlijk geen

Reactie ICON:

Bedankt Debora voor het plaatsen van jouw reactie.
Groeten, Sabrina van PRA