ICON

Laura Kort

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De medische keuring was nu 1 dag voor het onderzoek (van 1 dag), waardoor ik pas op de dag van het onderzoek hoorde of ik was goedgekeurd of niet. Het was fijn geweest als de keuring iets eerder was... De medische keuring was nu 1 dag voor het onderzoek (van 1 dag), waardoor ik pas op de dag van het onderzoek hoorde of ik was goedgekeurd of niet. Het was fijn geweest als de keuring iets eerder was geweest.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw goed eindoordeel! Dat is vervelend.. We proberen de keuring meestal zo vroeg mogelijk in het termijn te plannen. Wat was de reden dat het niet eerder kon?Mocht dit zoals in jouw... Bedankt voor jouw goed eindoordeel! Dat is vervelend.. We proberen de keuring meestal zo vroeg mogelijk in het termijn te plannen. Wat was de reden dat het niet eerder kon?Mocht dit zoals in jouw geval niet lukken, dan kan het inderdaad zo zijn dat je pas op de dag van het onderzoek de uitslag krijgt. Groeten, Justine van PRA.

E. Hooiveld

Zeer goed

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Iets meer tijd voor beweging

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! We doen ons best om regelmatig een wandeling te organiseren of in de binnentuin te tafeltennissen! Groeten, Justine van PRA.

Beter dan verwacht. Er werd goed voor mij gezorgd, voldoende eten, voldoende rust & eigen tijd. Ook houden ze je gezondheid goed in de gaten.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ik heb nare ervaringen gehad met het prikken. Canule heeft verkeerd gezeten en er moesten vaak meerdere mensen komen prikken omdat het vaak niet lukte. Ik zou liever meteen een deskundig iemand... Ik heb nare ervaringen gehad met het prikken. Canule heeft verkeerd gezeten en er moesten vaak meerdere mensen komen prikken omdat het vaak niet lukte. Ik zou liever meteen een deskundig iemand erbij willen hebben die het goed kan in plaats van elke week blauwe plekken krijgen en pijn lijden.

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat er goed voor jou werd verzorgd, we doen dan ook ons uiterste best hiervoor! Vervelend dat je een nare ervaring had met het prikken.. dat kan... Hartelijk bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat er goed voor jou werd verzorgd, we doen dan ook ons uiterste best hiervoor! Vervelend dat je een nare ervaring had met het prikken.. dat kan ik mij voorstellen. Hopelijk gaat het nu weer. Groeten, Justine van PRA.

Jan

Slecht

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Doen heel moeilijk over het verwijderen van specifieke medische informatie terwijl het verwijderen op verzoek wettelijk verplicht is. Kortom ze gaan slecht met je privacy om. Jammer een keer... Doen heel moeilijk over het verwijderen van specifieke medische informatie terwijl het verwijderen op verzoek wettelijk verplicht is. Kortom ze gaan slecht met je privacy om. Jammer een keer meegedaan nooit weer.

Reactie ICON:

Hallo, wij gaan uiterst zorgvuldig om met de privacy van onze deelnemers. Hier lees je meer over ons privacybeleid: www.geneesmiddelenonderzoek.nl/privacy. Wij volgen altijd een verzoek op tot het... Hallo, wij gaan uiterst zorgvuldig om met de privacy van onze deelnemers. Hier lees je meer over ons privacybeleid: www.geneesmiddelenonderzoek.nl/privacy. Wij volgen altijd een verzoek op tot het verwijderen van gegevens uit onze database. Het verwijderen van medische informatie kan alleen door een arts gedaan worden na aanleveren van een tegendeel/bewijs van je eigen huisarts. Dat mogen/kunnen wij niet zelf doen. Deze informatie is belangrijk om de veiligheid van onze deelnemers tijdens een onderzoek te waarborgen. Groeten, Justine van PRA.

Arwan

Afspraken verlopen chaotisch onduidelijkheid en misverstanden

Duidelijkheid

Reactie ICON:

Hartelijk dank voor jouw review! Vervelend om te horen dat de afspraken onduidelijk verliepen, excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best om de afspraken zo duidelijk mogelijk te laten verlopen.... Hartelijk dank voor jouw review! Vervelend om te horen dat de afspraken onduidelijk verliepen, excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best om de afspraken zo duidelijk mogelijk te laten verlopen. Groeten, Justine van PRA.

Rosa

Zeer goed. Medewerkers MRA's zijn uitermate zorgvuldig en proberen je gerust te stellen als ze merken dat je zenuwachtig bent. Hostessen verzorgen alles keurig en zijn behulpzaam indien nodig. Voor... Zeer goed. Medewerkers MRA's zijn uitermate zorgvuldig en proberen je gerust te stellen als ze merken dat je zenuwachtig bent. Hostessen verzorgen alles keurig en zijn behulpzaam indien nodig. Voor beiden soorten medewerkers geldt niets is ze teveel.
Gezellige sfeer.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Bij de keuring zou het fijn zijn als er broodjes zonder boter kunnen komen. Ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige ben die geen boter lust.
Het zou fijn zijn als je het licht in de...
Het zou fijn zijn als je het licht in de filmruimte kan dimmen.

Reactie ICON:

Hartstikke bedankt voor jouw zeer goede review, fijn dat de medewerkers goed voor je hebben gezorgd! Ook bedankt voor je tips, we nemen het mee. Groeten, Justine van PRA.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Kan nog iets duidelijker over de precieze momenten van (tussentijdse) uitbetaling. Ook voor het onderzoek waaraan ik deelneem is me dat niet precies duidelijk.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw goede beoordeling! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt. Wij doen ons uiterste best om dit al bij de telefonische screening te benoemen. Groeten, Justine van PRA.

Over t algemeen is het een goede ervaring geweest.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De avond dat wij, zeven personen, de eerste canule geplaatst kregen zijn alle deelnemers twee keer of vaker geprikt, en drie van de zeven hadden nog geen canule na drie keer prikken. Verder heb ik... De avond dat wij, zeven personen, de eerste canule geplaatst kregen zijn alle deelnemers twee keer of vaker geprikt, en drie van de zeven hadden nog geen canule na drie keer prikken. Verder heb ik na afloop van het onderzoek drie weken met een totaal ernstig blauwe onderarm gelopen. Geen goede zaak voor omstanders die je thuis zien komen.

Reactie ICON:

Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat vervelend dat je het prikken zo hebt ervaren en dat je met een bauwe onderarm hebt rondgelopen. Zoals je in onze mailconversatie aangaf heb je toendertijd... Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat vervelend dat je het prikken zo hebt ervaren en dat je met een bauwe onderarm hebt rondgelopen. Zoals je in onze mailconversatie aangaf heb je toendertijd contact gehad met onze artsen. Ook heb je aangegeven dat het allemaal goed is hersteld, heel fijn! Groeten, Justine van PRA.

De telefonische intake was een redelijk chaotisch gesprek en de afwijzing absurd.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Bij het horen dat iemand de fysiotherapeut bezoekt word je al afgewezen zonder dat er gevraagd wordt waarom je bij de fysio komt... het kan namelijk zo zijn dat je af en toe wat spiermassage nodig... Bij het horen dat iemand de fysiotherapeut bezoekt word je al afgewezen zonder dat er gevraagd wordt waarom je bij de fysio komt... het kan namelijk zo zijn dat je af en toe wat spiermassage nodig hebt omdat je weer een begin maakt met intensief gaan sporten...zomaar een aanname als een feit neerzetten (je bent niet gezond want je gaat naar de fysio) is niet oke. Schaam je PRA.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw review. Vervelend dat je de telefonische intake en de afwijzing zo hebt ervaren. Wij volgen bepaalde protocollen op, hierbij mag je niet 'onder behandeling staan' van een arts,... Bedankt voor jouw review. Vervelend dat je de telefonische intake en de afwijzing zo hebt ervaren. Wij volgen bepaalde protocollen op, hierbij mag je niet 'onder behandeling staan' van een arts, fysiotherapeut etc. Groeten, Justine van PRA.

Rivas Hernandez I. A.

Goed/Rustig

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Alleen bij het bloed prikken beter met een vlinder naald dan uit vaste hand bij een medewerkster

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Ook bedankt voor jouw verbeterpunt. We zullen dit meenemen. Groeten, Justine van PRA.