ICON

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

De avondmaaltijden mogen van wat betere kwaliteit zijn; ik kreeg er vaak last van (buikpijn etc.)

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw goede beoordeling. Ook bedankt voor jouw tip, dat is zeer vervelend. We zullen dit doorgeven. Groeten, Justine van PRA.

J

Prima iedereen vriendelijk en duidelijk

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Had graag willen weten wie deelnemers waren die dag. Kwam nu bij mijn stakende buurman in de groep. Hoe toevallig

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw zeer goede beoordeling! Dat is zeker toevallig! Wegens privacy mogen wij geen namen van andere deelnemers doorgeven. Groeten, Justine van PRA.

lamers

nee

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw goede beoordeling! Groeten, Justine van PRA.

M de Nijs

Leuk en tevens ook leerzaam

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Op gebied van communicatie in de keuken,tijdens " snack" bv je mag 2 x koffie,je pakt er 1 en je wilt 15 min.later je 2e kopje koffir pakken,dan is het keihard NEE..je tijd is voorbij.Dat slaat... Op gebied van communicatie in de keuken,tijdens " snack" bv je mag 2 x koffie,je pakt er 1 en je wilt 15 min.later je 2e kopje koffir pakken,dan is het keihard NEE..je tijd is voorbij.Dat slaat nergens op,want een andere keer mag het weer wel.Dus niet op elkaar afgestemd...Drinken dus te weinig en geen keuze gehad met warme maaltijden....

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw goede score! Fijn dat je een leuke en leerzame tijd hebt gehad! Ook bedankt voor jouw tip, dat is vervelend. We zullen dit meenemen in ons maandelijks overleg. Groeten,... Hartelijk bedankt voor jouw goede score! Fijn dat je een leuke en leerzame tijd hebt gehad! Ook bedankt voor jouw tip, dat is vervelend. We zullen dit meenemen in ons maandelijks overleg. Groeten, Justine van PRA.

G.Wessel

Nijmegen-Groningen te ver

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw beoordeling! Ik kan mij voorstellen dat Groningen - Nijmegen ver is. Je ontvangt wel reiskosten! Groeten, Justine van PRA.

Adri

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Na ruim twee maanden nog geen betaling ontvangen

Reactie ICON:

Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling. Onze excuses dat je nog steeds geen betaling hebt ontvangen. We zijn hiermee bezig. Uiteraard doen wij ons best om de betaling zo snel mogelijk... Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling. Onze excuses dat je nog steeds geen betaling hebt ontvangen. We zijn hiermee bezig. Uiteraard doen wij ons best om de betaling zo snel mogelijk over te maken. Groeten, Justine van PRA.

Aranka

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ik vind dat er een betere manier voor vrouwen om urine te sparen moet komen. Op de eerste dag van periode 2 van mijn onderzoek werden de vrouwen ineens naar het droogtoilet gestuurd omdat iemand een... Ik vind dat er een betere manier voor vrouwen om urine te sparen moet komen. Op de eerste dag van periode 2 van mijn onderzoek werden de vrouwen ineens naar het droogtoilet gestuurd omdat iemand een keer per ongeluk direct in de wc had geplast ipv de beker. Niet handig, maar om daardoor alle vrouwen naar een droogtoilet te sturen waar je gehurkt zonder wc in die plastic beker moet plassen met het risico dat je over jezelf/je schoenen heen plast aangezien dit niet zo gestroomlijnd gaat als bij mannen vind ik niet heel vrouwvriendelijk. Er bestaan tegenwoordig oa ook plastuiten en er zijn vast handigere manieren om vrouwen urine te laten sparen. En als één iemand het fout doet dan moet diegene daar er op aangesproken worden en de rest kan je dan meer waarschuwen bevoorbeeld dat ze het plassen goed doen ipv voor iedereen het plassen op een normale wc te veranderen.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw zeer goed eindoordeel! Ook bedankt voor jouw tips. Goede ideeën, we zullen dit meenemen. Ik kan mij voorstellen dat dit vervelend is. Groeten, Justine van PRA.

Mariet Velderman

Prima. Was voor mij de eerste keer

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Jammer dat er veel ruimte bij het bedrijf was en er niet mocht parkeren.

Reactie ICON:

Hartelijk bedankt voor jouw zeer goed eindoordeel! Begrijpelijke opmerking wat betreft het parkeren. De meeste plekken zijn gereserveerd. In de buurt van ons onderzoekscentrum zijn er veel plekken... Hartelijk bedankt voor jouw zeer goed eindoordeel! Begrijpelijke opmerking wat betreft het parkeren. De meeste plekken zijn gereserveerd. In de buurt van ons onderzoekscentrum zijn er veel plekken waar je gratis kunt parkeren. Groeten, Justine van PRA.

Denise

Andere voeding/ maaltijden.
Lijkt me dat de warme maaltijden beter/ smakelijker en gevarieerder kunnen.

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw beoordeling! Ook bedankt voor jouw tip. We moeten ons wat betreft de maaltijden houden aan veel protocollen, maar indien verbeteringen mogelijk zijn, zullen we dit zeker meenemen... Bedankt voor jouw beoordeling! Ook bedankt voor jouw tip. We moeten ons wat betreft de maaltijden houden aan veel protocollen, maar indien verbeteringen mogelijk zijn, zullen we dit zeker meenemen in ons maandelijks overleg! Groeten, Justine van PRA.

Erg prettig!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Iets meer duidelijkheid over de belafspraak

Reactie ICON:

Bedankt voor jouw beoordeling! Ook bedankt voor jouw tip. We doen ons best om hier duidelijkheid over te geven. Groeten, Justine van PRA.