Uitstekend
Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?
Reactie ICON:
Bedankt voor jouw zeer goede score! Groeten, Justine van PRA.
Bedankt voor jouw zeer goede score! Groeten, Justine van PRA.
Overnachting mogelijk wanneer je er vroeg moet zijn en er met openbaar vervoer niet kan komen
Bedankt voor jouw goede beoordeling! Ook bedankt voor jouw tip. Het zou praktisch niet mogelijk zijn om het iedereen aan te bieden, wellicht zou het mogelijk kunnen zijn in uitzonderlijke gevallen....
Als er nieuwe medewerkers ingewerkt worden (met name jongeren) laat ze dan niet allemaal in EEN groep meedoen. Een keer ontstond er een wat lacherige niet professionele manier van doen toen de groep...
Bedankt voor jouw positief eindoordeel! Ook bedankt voor je tip, we zullen hierop letten. Groeten, Justine van PRA.
Was mijn 1e keer kan er verder nog niet over oordelen
Hartelijk dank voor jouw goede beoordeling! We zien je graag weer terug! Groeten, Justine van PRA.
Hartelijk dank voor jouw goede beoordeling! We zien je graag terug! Groeten, Justine van PRA.
Bedankt voor jouw zeer goed eindoordeel! Groeten, Justine van PRA.
Heel erg bedankt voor jouw zeer goede review en score! Groeten, Justine van PRA.
Ik werd op een andere datum dan afgesproken gebeld voor een nakeuring. Dit werd toen twee keer bellen omdat ik niet voorbereid was op de zwangerschapstest en deze dus nog niet had gedaan.
Hartelijk bedankt voor jouw goede beoordeling! Onze excuses dat je op een andere datum dan afgesproken werd gebeld. We doen ons uiterste best om ons aan de afgesproken tijden te houden. Groeten,...
Geen!
Hartstikke bedankt voor jouw zeer goede review. Fijn om te lezen dat je je niet hebt verveeld en leuke mede-vrijwilligers en MRA's om je heen had! Groeten, Justine van PRA.
Meer variatie in maaltijden
Bedankt voor jouw zeer goed eindoordeel! Ook bedankt voor de tip wat betreft de maaltijden. Wij zijn hier bewust van, maar moeten ons houden aan bepaalde protocollen. Groeten, Justine van PRA.