ICON

Jan van Dijk

Zeer positief

maaltijden;
brood, in het verleden was er ook grof volkoren (is volgens mij ook veel beter voor je lichaam), helaas is dit niet meer aanwezig
avondeten; is prima, maar vaak kun je kiezen...
maaltijden;
avondeten; is prima, maar vaak kun je kiezen uit gekookte aardappelen of gebakken aardappelen (dus beide bijna het zelfde), waarom niet kiezen tussen aardappelen en rijst of pasta.
internet, met de nieuwe vestiging is het internet er niet beter op geworden, vaak moet je opnieuw inloggen, terwijl in het verleden was het gelijk aangemeld bij de wifi zogauw pra binnen stapte.

Erg interessant, het was mijn eerste keer dus het was allemaal erg nieuw. De medewerkers waren erg aardig en het was voor mij helemaal duidelijk wat er ging gebeuren en waar ik aan toe was.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Soms waren er te weinig medewerkers voor alle acties die gedaan moesten worden voor mijn groep, dat is eigenlijk het enige minpunt wat ik kan bedenken.

Herman

Uitleg programma

Prima.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Positief maar was chaotisch tussen het personeel

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Beter afstemmen wie wat gaat doen anders heb je chaos in de ten

J.P. Heemstra

Prima ervaring. Al mijn vragen werden vlot beantwoord per e-mail, ook tijdens het onderzoek een goede communicatie en prettige begeleiding. Daar waar ik fysiek sommige handelingen niet goed voor... Prima ervaring. Al mijn vragen werden vlot beantwoord per e-mail, ook tijdens het onderzoek een goede communicatie en prettige begeleiding. Daar waar ik fysiek sommige handelingen niet goed voor elkaar kreeg door m'n Parkinson, werd ik geholpen.

Geen.

Van Den Brink

Was een goede ervaring, alles gebeurd via een vast gesteld schema. Je hebt meer dan genoeg tijd voor jezelf.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Op afd 3 zijn er 2 kamers , waardoor de ene groep steeds door de kamer van de andere groep moest. Dit was erg storend.mss dat het veranderd kan worden. Ook dat tijdens een prik dag op dezelfde... Op afd 3 zijn er 2 kamers , waardoor de ene groep steeds door de kamer van de andere groep moest. Dit was erg storend.mss dat het veranderd kan worden. Ook dat tijdens een prik dag op dezelfde verdieping en kamer, het personeel niet steeds op de kamer aanwezig is dit was best druk en vermoeiend. Omdat ze erg veel aan het praten waren. Dit was niet het geval op verdieping 2 . En 2 televisies in dezelfde ruimte , is ook niet prettig. Vooral als er 2 verschillende programma's op staan.

Het was een goede ervaring, aardige mensen die er werken.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Op etage 3. Was het op de prikdag erg remoerig, tijdens het praten door medewerkers. Ze verbleven de eerste uren in dezelfde ruimte, en waren continue aan het praten. Terwijl we erg moe waren. Ze... Op etage 3. Was het op de prikdag erg remoerig, tijdens het praten door medewerkers. Ze verbleven de eerste uren in dezelfde ruimte, en waren continue aan het praten. Terwijl we erg moe waren. Ze konden beter in het hokje zitten. 2 eerdere keren geen last van gehad. En de dubbele kamer is geen succes, de andere groep moet steeds door de kamer, mss dat er nog een mogelijkheid is omdat te veranderen.De televisie ruimten , zou anders ingedeeld kunnen worden. 2 televisies kort op elkaar is niet handig .

Ben Botha

Alles goed verlopen zoals ik het verwacht had .

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Voor mensen die uit belgie met de wagen komen , parkeermogelijkheid voorzien , ik heb tijdens deze studie gezien dat jullie parkeerterrein groot genoeg is en dat er elke dag wel 10 a 15 plaatsen... Voor mensen die uit belgie met de wagen komen , parkeermogelijkheid voorzien , ik heb tijdens deze studie gezien dat jullie parkeerterrein groot genoeg is en dat er elke dag wel 10 a 15 plaatsen vrij zijn , desnoods vragen juliie er een kleine vergoeding voor ( 1 Euro / dag ) want het is als belg die met de auto komt telkens weer bang afwachten als men tijdens een verblijf van enkele dagen moet blijven en men dan terug naar huis mag of er niets met de auto is gebeurd , parkeren in de naburige woonwijk brengt toch de nodige risico's mee , belgische nummerplaat valt op .
Ook voor de Ambulante bezoeken vooral in het weekend wanneer het parkeerterrein praktisch leeg staat , zou men toch als men met de wagen even op het parkeerterrein van pra kunnen staan .
Met de auto blijft het voordeliger dan met de trein komen vanuit Belgie .

Ben Botha

Alles goed verlopen zoals ik verwacht had .

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Is het niet mogelijk om parkeervoorziening te voorzien voor mensen die uit Belgie komen met de wagen , ik heb tijdens mijn verblijf bij jullie gemerkt dat er toch dagelijks 10 a 15 plaatsen... Is het niet mogelijk om parkeervoorziening te voorzien voor mensen die uit Belgie komen met de wagen , ik heb tijdens mijn verblijf bij jullie gemerkt dat er toch dagelijks 10 a 15 plaatsen vrijblijven , het pra parkeerterrein staat nooit propvol .
Want als belg parkeren in de naburige woonwijk brengt toch de nodige risico's mee , en ook is het telkens afwachten als men naar terug naar huis mag of er niets met de auto is gebeurd .
Desnoods vraag je een kleine vergoeding ( bv 1 Euro/dag ) om te mogen parkeren tijdens het verblijf daar .
Tijdens de ambulante bezoeken die in het weekend gebeuren , zou het toch ook mogelijk kunnen om even te parkeren op het pra parkeerterrein , tijdens het weekend staan daar praktisch geen auto's .
Vanuit Belgie blijft het voordeliger met de auto dan met de trein te komen .