ICON

Zeer goed. Er waren constant mensen om je heen en iedereen was heel hartelijk voor iedereen.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Geen die ik nu zou kunnen verzinnen.

Petra Kas

Heel goed

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Met planning voor de Nakeuring. Meer rekening houden met mensen van verder weg. Maak met die mensen eerst een afspraak voor bekeuren. Maar niet van alleen die dag en die 2 rijden want alles was al... Met planning voor de Nakeuring. Meer rekening houden met mensen van verder weg. Maak met die mensen eerst een afspraak voor bekeuren. Maar niet van alleen die dag en die 2 rijden want alles was al vol gepland.

Sophia

Prima ervaring voor een eerste kennismakingsonderzoek

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

1. Personeel mag soms beter inlezen welke handelingen bij het onderzoeksmiddel horen
2. Duurzaamheid. Ik ben erg geschrokken van de hoeveelheid individuele plastic verpakkingen wat absoluut overbodig is. Groot verpakkingen bespaart al dat plastic en verspilling.

Goede tijd, fijn kunnen uitrusten en snel verdient geld!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Keuzes voor je avondmaaltijd ook voor kortere verblijven.

Erg professioneel en over het algemeen een positieve ervaring

nee

peter schult

Ik heb reeds meermalen deelgenomen en kan niet anders zeggen dat mijn ervaring bij Pra zeer goed was .

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ik heb wel 1 punt te vermelden ....de laatste keer dat ik verbleef bij PRA voor een maand lang is dat ik niet tevreden was over het feit dat ik geen internet kon verkrijgen op mijn mobiel ......Dit... Ik heb wel 1 punt te vermelden ....de laatste keer dat ik verbleef bij PRA voor een maand lang is dat ik niet tevreden was over het feit dat ik geen internet kon verkrijgen op mijn mobiel ......Dit was bekent en ik hoop dat bij mijn volgende verblijf dit euvel opgelost is .

Lies

Goed!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Soms mag het iets professioneler op de werkvloer. Het kwam 1 keer voor dat er veel nieuwe medewerkers waren (van rond de 20 denk ik) en die kwamen met z'n allen in de kamer om te leren hoe alle... Soms mag het iets professioneler op de werkvloer. Het kwam 1 keer voor dat er veel nieuwe medewerkers waren (van rond de 20 denk ik) en die kwamen met z'n allen in de kamer om te leren hoe alle handelingen bij ons gingen. Iedereen was best druk en ik had niet echt het gevoel dat degenen die het hen moesten leren er gestructureerd mee om ging. Later die dag kwamen de nieuwe medewerkers vaak terug, maar ze waren allemaal een beetje aan het keten (zo kwam het over). Daarnaast ontving één meisje een telefoontje die ze opnam met: 'heeee lang niet gezien!!' Niet echt professioneel vond ik dat :P Dat was eigenlijk het enige!

nee

angela guinee

Zeer correct

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Als patiënt (vrijwilleger) wordt je soms blootgesteld aan de hectiek rondom het personeel.
Bloedprikken is soms stress vol en gaat dan mis

Alie Schipper

Als heel plezierig en correct.