IFM-Ecom

Slechte bezorging! Geen reactie op klacht!

wim

Zeer prettig en het ging allemaal helemaal goed zoals het hoort

A. Poort

Voor de eerste keer iets besteld. Bestelling is op tijd en in goede orde ontvangen. Er missen echter 20 prikvlaggetjes. Er wordt niet gereageerd op mail van mij om dit te melden. Dat is een minpunt.

Evry

Prima service, wat we bestellen krijgen we!

Maureen

Super service! Nadat mijn 1ste bord kapot gegaan is, heel snel een reactie en de dag erna had ik een nieuwe! Vind alleen de bevestiging van het bord echt heel vervelend!! Waardoor er stukjes 'glas'... Super service! Nadat mijn 1ste bord kapot gegaan is, heel snel een reactie en de dag erna had ik een nieuwe! Vind alleen de bevestiging van het bord echt heel vervelend!! Waardoor er stukjes 'glas' weer zijn 'afgebroken. Al met al zeer zeker blij mee. Nu nog hangen :)

Gemakkelijke, duidelijke site en simpel om te bestellen

Groen

Voor het eerst iets bij dit bedrijf gekocht. Dan is het altijd spannend hoe het allemaal geregeld is. Wat een geweldig prettige verrassing was dat. Allereerst de keus was enorm. De website... Voor het eerst iets bij dit bedrijf gekocht. Dan is het altijd spannend hoe het allemaal geregeld is. Wat een geweldig prettige verrassing was dat. Allereerst de keus was enorm. De website overzichtelijk. En de levertijd geweldig. ( binnen 12uur ).