Dit was de eerste keer dat we iets besteld hebben.
ton huveneers
Zeer groot assortiment, goed overzichtelijk ingedeelde website en makkelijk te kiezen. op een emaivraag werd snel en correct geantwoord waardoor de bestelling direct kon volgen. de bestelling...Zeer groot assortiment, goed overzichtelijk ingedeelde website en makkelijk te kiezen. op een emaivraag werd snel en correct geantwoord waardoor de bestelling direct kon volgen. de bestelling verliep snel, goed en netjes geinformeerd. de aflevering zoals beloofd.
Duidelijke snelle service
Super!
Prima service, duidelijke communicatie
Zeer goed. Bestelling was binnen enkele dagen binnen.
Dit bedrijf levert zeer snel, en handelt klachten snel en naar tevredenheid af. Wij hadden een wereldkaart- prikbord besteld die bij het uitpakken beschadigd uit de verpakking kwam. Het was een kado...Dit bedrijf levert zeer snel, en handelt klachten snel en naar tevredenheid af. Wij hadden een wereldkaart- prikbord besteld die bij het uitpakken beschadigd uit de verpakking kwam. Het was een kado voor onze dochter voor haar verjaardag. Met 1 mailtje met melding van de klacht, ontvingen we binnen twee werkdagen een nieuwe. Zal deze webshop zeker aanraden.
Eerste aankoop
Neele Bouw en Interieurs
Perfect, snel en professioneel geleverd. Goed verpakt en goede kwaliteit. Erg tevreden! Zelfs de levering ging perfect! De chauffeur belde vooraf dat hij over een half uur aanwezig zou zijn, dus...Perfect, snel en professioneel geleverd. Goed verpakt en goede kwaliteit. Erg tevreden! Zelfs de levering ging perfect! De chauffeur belde vooraf dat hij over een half uur aanwezig zou zijn, dus perfecte communicatie. Ook was hij enorm vriendelijk.