10 februari wat items besteld Werd netjes gebeld dat 1 product niet op voorraad was maar dat zou ongeveer 3 werkdagen later komen. Ze zouden het eerste deel al wel verzenden en dan kwam het...10 februari wat items besteld Werd netjes gebeld dat 1 product niet op voorraad was maar dat zou ongeveer 3 werkdagen later komen. Ze zouden het eerste deel al wel verzenden en dan kwam het andere product iets later. Geen probleem vond ik. En het was netjes dat ze het lieten weten. Echter ondertussen waren we de 21e februari, maar nog het item niet ontvangen. Dus ik heb gebeld. Excuses, het product zou de 22e binnen zijn en dan zouden ze het verzenden. Bedankt zei ik. Nu zijn we 24 februari, en ik heb niks ontvangen. Vandaag 3x gebeld naar het bedrijf maar er neemt niemand op. Helaas ben ik zeer ontevreden, terwijl het zo goed begon. Ben benieuwd hoe lang ik nog moet wachten... twee weken vind ik echt te lang!
Goed whiteboard en mooi complete starterskit. Er ging wel wat mis rondom de levering: Ik kreeg mail dat hij al was geleverd, dat bleek een fout te zijn toen ik er achteraan belde. Goed whiteboard en mooi complete starterskit. Er ging wel wat mis rondom de levering: Ik kreeg mail dat hij al was geleverd, dat bleek een fout te zijn toen ik er achteraan belde. Hij werd een week later geleverd dan werd gezegd (geen 'vandaag besteld, morgen in huis')
Tom Boksebeld
Correcte dienstverlening
Prijs, kwaliteit en correcte levering is prima!
W van Torenburg
Super goede service. Vond alleen de mail die ik van te voren kreeg erg lang en kreeg hierdoor minder vertrouwen. Eenmaal toen ik mijn spullen binnen had, vond ik het weer helemaal top!
Peter Donker
Het geleverde whitboard viel uit elkaar toen ik hem op wilde hangen, het bord zat niet aan de lijst gelijmd ook waren de afdekkapjes bij levering stuk. Ik heb gereclameerd door middel van een...Het geleverde whitboard viel uit elkaar toen ik hem op wilde hangen, het bord zat niet aan de lijst gelijmd ook waren de afdekkapjes bij levering stuk. Ik heb gereclameerd door middel van een mailbericht en ik kreeg vervolgens Claudia aan de telefoon. Een vriendelijke vrouw die mij vertelde dat Whiteboard voor service en tevreden klanten gaat. Ik heb op haar verzoek nog een aantal foto's toegestuurd. Het 2e bord was zo geleverd, het eerste ook trouwens. Maar ook bij het 2e bord waren de lijsten niet op het bord gelijmd, maar nu wist ik hoe ik hem vast kon houden zodat hij niet uit elkaar viel. Met 3 handen. Heb ik ook aan Claudia laten weten per mail. Ik denk dat er hier sprake is van een construktiefout, of het bord is te klein of de lijst te groot. Zo kun je nooit goed lijmen.
Maartje
Snelle service en een prachtig prikbord. Mijn zoon is er heel blij mee.