IFM-Ecom

Sylvana Diemer

Geweldig bedrijf, snelle levering alles tot in de puntjes verzorgd geen enkel minpunt kunnen ontdekken.

Wouter Deroost - VTstrategy Bvba

Zeer eenvoudige bestelling en snelle levering. Jammer genoeg waren de borden veel te groot. Ik heb binnen de 30min na levering contact met jullie opgenomen, zowel telefonisch als via het... Zeer eenvoudige bestelling en snelle levering. Jammer genoeg waren de borden veel te groot. Ik heb binnen de 30min na levering contact met jullie opgenomen, zowel telefonisch als via het contactformulier, om te vragen wat de prijs zou zijn om deze terug op te halen en een kleiner formaat te bestellen. Tot op heden heb ik nog geen antwoord.

Prima service

H Hettinga

Snelle levering. Netjes verpakt.

C van der Meer

Vorige week een flipover gekocht bij het bedrijf. Helaas tijdens transport was doos beschadigd. Transporteur nam goederen mee. Na mail een prima terugkoppeling gekregen.

Ilsehoender

Duidelijke website. Telefonisch contact was netjes en kwam goed georganiseerd over. De leveringstijd was niet helemaal duidelijk maar na een telefoontje om mer duidelijkheid, kwam het bestelde... Duidelijke website. Telefonisch contact was netjes en kwam goed georganiseerd over. De leveringstijd was niet helemaal duidelijk maar na een telefoontje om mer duidelijkheid, kwam het bestelde whiteboard een dag eerder dan toegezegd.

Stichting Muziekids

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, prima prijs/kwaliteit, zeer snelle levering en prima communicatie met de vervoerder.

Mooi product, snelle levering

Erg prettige snelle en betrouwbare service. Ik ben zeer tevreden.

gerdine van veenschoten

Ik heb 1 deel van mijn bestelling gekregen, waar blijft de andere helft? Bij track en trace staat het afgevinkt! Ik hoop erg dat het nog komt!

Reactie IFM-Ecom:

He wat vervelend dat de twee zendingen niet keurig tegelijk zijn geleverd.
He wat vervelend dat de twee zendingen niet keurig tegelijk zijn geleverd.
We zijn er direct even achteraan gegaan en het pakket lijkt zoek te zijn geraakt bij de vervoerder. Wij hebben het op 9-2-2017 al aangeboden voor transport.
Wij gaan het zsm voor u oplossen! Excuses voor het ongemak.