IFM-Ecom

B.M. Muijs

Hele nette snelle levering. Er ontbrak 1 besteld artikel maar is na zeer klantvriendelijk contact andere dag al geleverd.

(Bewerkt)

Na 5 dagen product nog steeds niet ontvangen! Volgens site bestellen voor 20u, dag nadien bezorgd! Blablaba leugens!

Reactie IFM-Ecom:

Dit bleek om een order bij een concurrent te gaan. Na wat contact heen en weer hebben we een herziene review gekregen :) Hartelijk dank voor de medewerking.

Fokker

Door een misser in het systeem met de bezorgdienst ging het pakket naar het buitenland. Gelijk formulier ingevuld. Werd na 10 minuten al gebeld. Het probleem was al duidelijk en werd meteen... Door een misser in het systeem met de bezorgdienst ging het pakket naar het buitenland. Gelijk formulier ingevuld. Werd na 10 minuten al gebeld. Het probleem was al duidelijk en werd meteen opgelost. Vrijdagmiddag (zelfde dag) werd het pakket onderschept en maandag rond de middag correct bezorgd. Perfect opgelost en een goed product ontvangen.

Goethals van Hecke VOF

Zeer goede ervaring met het bestellen van het whiteboard.
Het product wat ik zocht was op voorraad en stond ook de volgende dag voor de deur.

Privè

UITSTEKENDE PRODCTEN

Jelle van mil

Klantenservice was uitstekend!

Zeer klantvriendelijk, snelle service

Prikbord besteld. Momenteel niet op voorraad maar ze hebben netjes gebeld of ik dan de bestelling wou annuleren of wilde wachten. Ik heb besloten om te wachten.

Een poster gezien op de website en besteld

Froukje

Makkelijke website. Duidelijk